Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Kolejny przykałd na to że kara śmierci powinna byc przywrócona!

Polecane posty

Gość zgadzam się w 100

Gość w kwestii kary smierci
powinnismy brac przyklad z arabi saudyjskiej, publicznie sciecie glowy moze daloby do myslenia innym "rodzicom"

Gość do tej w kwestii kary śmierci
gorszej głupoty walnąć już nie mogłaś, urzadzać darmowe przestawienia i pokazywać techniki tej czynności, tylko arabscy idioci potrafią to wymyśleć. Widziałem film wykonany z ukrytej kamery z Afganitanu , jak talibowie demostrowali jak się użyna głowy, białym idiotom

W przypadku znęcania się nad bezbronnym niemowlęciem proponowałabym jakas powolną śmierć połączoną z torturami.

Gość moim zdaniem nie jest to
argument za przywracaniem kary śmierci, bo jak ktoś umrze, to juz niczego nie zrozumie:O Zreszta kiedy ludzie się zabijali, i tak istniała przemoc. Poza tym czy chcielibyście zawodowo pozbawiac kogoś życia?:O Przecież ktoś musi taka "imprezę" obsługiwać:O A po iluś latach uśmiercania więźniów nie można byc normalnym... Jeżeli uważamy, że zabijanie kogoś jest złem, to jak możemy też kogoś zabijać? A pamiętacie sprawę tego niepełnosprawnego umysłowo chłopaka, który się przyznał do zamordowania dziewczynki, bo go policjanci męczyli, a po iluś latach jego odsiadki ( a zastanówcie się, jak musieli w więzieniu dręczyć niepełnosprawnego umysłowo...) okazało się, że to nie on! I znaleźli faceta, który to zrobił. Gdyby istniała kara śmierci, ten człowiek mógłby już nie żyć. Za co?:O Dla mnie takie przypadki to dowód na to, że powinno się wprowadzić sterylizację na życzenie oraz refundację środków antykoncepcyjnych dla osób, których nie stać na utrzymanie rodziny, albo takich, które z racji bycia np. alkoholikami, ćpunami, życia jak margines, nie powinny i nie chcą miec dzieci. A nie, że zrobić bachora, nie chcą go, ale w sumie przynajmniej odbiorą becikowe i fajnie, potem można się go pozbyć, bo zawadza:O Czy to jest poszanowanie dla życia ludzkiego?:( Myślę, że już większym poszanowaniem byłaby aborcja.

Masz racje Wygrałem,przemoc zawsze była.Noworotki były mordowane na wsiach i zakopywane w lasach,gwałty itd.Moim zdaniem po to mamy tv reporterów itd,zeby coś z tym zrobić,zmienić,a nie tylko po to, by stwierdzić ze tak zawsze bedzie.

bezmyslność ludzka, podlosć, brak ludzkich odczuć nie zna czasem granic nie jestem za karą smierci- alez ciężkimi torturami dl potworów

\"tóre z racji bycia np. alkoholikami, ćpunami, życia jak margines, nie powinny i nie chcą miec dzieci\" pójdźmy krok dalej... wyłapujmy i sterylizujmy, zbędny dla państwowości element, z nakazu administracyjnego :O przytoczę taką starą anegdotę Gdybyś znała kobietę, która ma już ośmioro dzieci, z czego dwoje jest głuchych, dwoje jest ślepych a jedno upośledzone umysłowo, przy czym owa kobieta jest chora na syfilis, to czy zalecałby aborcję? jak tak to pozbawiła byś świat Beethovena :D \"zeby coś z tym zrobić\" można tylko aktywizować sąsiadów, policję czy inną opiekę społeczną ale to najwyżej podniesie skuteczność tych służb o kilka % \"NoworoTki\" :D musiałem :P

moim zdaniem nie jest to --> popieram A najbardziej mnie wkurzają chorzy katoliccy księża, którzy wygłaszają dyrdymały, że antykoncepcja to morderstwo, a sami rozbijają się Maybachami, mając za przeproszeniem w dupie to co się dzieje w polskich rodzinach :O Gdyby antykoncepcja była bezpłatna, byłoby o wiele mniej nieszczęśliwych dzieci i takich tragedii przede wszystkim

pozbawiłaś byś świat Beethovena? a może dusza Beethovena wcieliłaby się w inny płód i jednak byśmy Beethovena mieli? Żałosny przykład przytaczany przez moherowe przeciwniczki aborcji

Wiedziałam, że ktoś palnie bezsensowny argument \"przeciw\", że nigdy nie jesteśmy pewni :O W tym przypadku masz wątpliwości? Ja nie. Rodzice, którzy na to POZWOLILI, zasługują na śmierć. Moim zdaniem :P Nieważne, czy to oni, czy nie.

Gość obrońcy udowodnią
nikłą szkodliwość społeczna czynu, a mordercy moga się śmiać w te wasze miłosierne mordy.......