Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaś20

Mam 20 lat i...ekhmmmm

Polecane posty

Gość Kochaś20

a) mialem raz dziewczyne przez 1,5 roku, ale ze bylismy mlodzi i ona nie chciala to nie bylo seksu b) jakies pol roku temu mialem dziewczyne na tydzien, ale tez do seksu ostatecznie nie doszlo, bo nie podobala mi sie i wolalem to urwac Jestem przegrany? :(

zawsze mozesz spróbować ze mną, moja 27cm knaga uraczy cie we wszystkich mozliwych miejscach a ja ko gratis możesz pobujać moje wory

Gość Kochaś20
Otto von Bismarck - dzieki, nie dzis, w tym tygodniu jestem hetero ;)

Gość Kochaś20
Mnie drazni fakt, ze 2 razy mialem okazje i nie wykorzystalem. Za pierwszym razem jak mielismy te 16-16 lat bylem po prostu zbyt ostrozny i lekliwy zeby zmuszac ja do seksu ;) a jeszcze taka cnotka byla, ze chciala dopiero po slubie :) nie wiem, moze jej sie juz odmienilo ;) A ta druga to troche porazka, ale sie opamietalem, bo mam wyzsze wymagania i nie chcialem z nia 1 razu, chociaz ona chciala ;)

Gość Nie łam się
Ja w Twoim wieku byłem po kilku związkach (dłuższych czy też krótszych - 2 do 3 miesięce). Na seks mialem ochotę, ale ze względu na szacunek jakim darzyłem ówczesne partnerki, nie naciskalem na nic. Rok temu (po długim związku - 1,5 roku - zakończonym zdradą ze strony partnerki, bez seksu) poznałem dziewczynę. Tak lecieliśmy na siebie, że pierwszą randkę od poznania zakończyliśmy u niej w łóżku. Dodam że nie mamy nic do siebie za to, że nas wtedy poniosło - utrzymujemy kontakt, jednak nie jesteśmy ze sobą w związku. A co do wieku - mam 25 lat.

Gość ja tam bym sie cieszyla
ze mam chlopaka prawiczka