Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja takze

Atrakcyjni _____________________________________

Polecane posty

Gość ja takze

lubicie kiedy ktos zwraca na was uwage??

Gość koles2
no pewnie szczególnie kiedy jest piękna

Gość koles2
jak mozna tego nie lubic??

Gość Qui Shu
wlasnie, nie kazdy to lubi. ja czesto zachowuje sie tak, aby zwracac na siebie uwage, lubie ladnie wygladac. wiem, jakie sa moje atuty, kiedy sie podobam, i wykorzystuje to, ale spojrzenia mezczyzn, takie porzadliwe- to mnie meczy, peszy? nie wiem jak to nazwac. nie lubie takiego prostackiego wpatrywania sie we mnie. ja nie jestem dla kazdego, nie dla wszystkich. nie rozumiem tego, jak tak mozna zabierac jakby czesc mnie, bez pytania.

Pewnie, że lubię czyjeś zainteresowanie, spojrzenie, komplement, zawsze jest miłe...

Gość Qui Shu
spadaj walikoniu

ja lubię, kiedy mężczyźni zwracają na mnie uwagę, lubię się podobać, nie przeszkadza mi ich wzrok. Podobają mi się drobne niepozorne gesty, które są jakąś tam delikatną formą adoracji. Dokąd panowie nie są chamscy i trzymają ręce przy sobie, jest ok. :)

Gość Qui Shu
jestes nudny :o

Gość Qui Shu
(..)_84- nie chodzi to, zeby udawac kogos kim sie nie jest. obwisle rzeczy nie sa dla mnie... tylko o to, zeby zrozumiec dlaczego tak jest, ze jesli kobieta jest atrakcyjna, to faceci uwazaja, ze maja prawo na takie porzadliwe spojrzenia, albo gesty czy tez slowa. kobieta nie jest rzecza, ktora jak sie podoba to mozna ja od razu miec. ja jestem jedna i tylko dla jednego mezczyzny, sa inne kobiety, ktore moga byc wspolne. jesli takie lubisz, twoj wybor. ::kretynka::- jak latwo oceniac, prawda? to, co szybkie moze byc i z jedna i potem z druga.

Gość Qui Shu
(..)84- nie, nie maja prawa. nikt im tego nie dal. nie obrazaj ludzi, ktorych nie znasz. masz dziwne spojrzenie na kobiety. nie wiem, ktora cos ci zrobila, ale skutecznie skrzywila twoja psychike. albo udajesz, albo taki jestes.

Qui Shu ---> a dlaczego zakładasz, że pożądliwe spojrzenia mężczyzn mają na celu sprowadzić kobietę do poziomu rzeczy???? :O A Może wręcz przeciwnie - świadczą o tym, że jest ona według niego piękna, że wzbudza w nim podziw. I skąd pomysł, że jak facet adoruje kobietę, kierując w jej stronę właśnie spojrzenia czy miły gest, to od razu myśli, że bedzie jego? Może po prostu uważa, że jest piękna i przyjemnością jest dla niego wymownie otworzyć jej drzwi lub obrzucić rozmarzonym wzrokiem :)

Gość Qui Shu
klaudka- tak, moze nie zawsze, ale kazda kobieta inaczej odbiera takie spojrzenia. dla mnie sa wlasnie prostackie, takie, ze facet bez pytania wtarga na teren osobisty, innna plaszczynza, niz zwykle ludzkie zachowanie. mozna podziwiac, ale z szacunkiem, a nie bezczelnym i pozadliwym wzrokiem. spotykasz innych ludzi niz ja. masz inne odczucia, mozesz miec. ja nie lubie takiego zachowania, tyle

Gość Qui Shu
nefrytowakotka - moze przez to, ze mojemu chlopakowi to naprawde przeszkadza, i potem uwaza, ze to moja wina

To za przeproszeniem masz faceta idiotę. Jest moze muzułmaninem?? Ty sie nad tym facetem zastanów poważnie...

Qui Shu ---> ale ja doskonale rozumiem, że możesz tego nie lubić, bo zdaję sobie sprawę, że dla niektórych kobiet może to byc krępujące, peszyć je, zniesmaczać, ale to, że mężczyzn patrzy nie znaczy, że od razu chce kobietę sprowadzić do parteru. Nie spodobały mi się po prostu Twoje argumenty, dlatego nawiązałam :) Patrząc, narusza teren prywatny? Teren prywatny to by naruszył, jak by ci pod spódniczke zajrzał lub cię dotykał, podglądał, co robisz w domu ... itp. Ale patrząc na kobietę, kiedy idzie ulicą, nie narusza żadnej prywatności Co do interpretacji "wzroku mężczyzn", czy jest to "chamska, prostacka pożądliwośc", czy może pożądliwość na poziomie, a może w ogóle nie jest to pożadliwość ... - wiesz, ja bym uważała z takim wyciąganiem wniosków, bo to, że Tobie się coś wydaje, nie znaczy, że tak jest ... Czy spotykam innych mężczyzn? Nie sądzę - to jest po prostu kwestia podejścia do pewnych spraw

"moze przez to, ze mojemu chlopakowi to naprawde przeszkadza" ale to jest problem Twojego faceta, nie Twój i mu to powiedz - masz prawo czuć się atrakcyjna ogólnie dla ludzi, nie tylko dla niego. Nie pozwój zrobić z siebie zahukanej szarej myszki

Justynaaaa ---> ale gwizdy czy "odpowidnie komentarze" (jak to nazwałaś) to jawne chamstwo. A chamstwa żadna z nas nie lubi