Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caaarlla

Jak to mozliwe że nie wie czego chce ???

Polecane posty

Gość Caaarlla

Byłam z chłopakiem pół roku, wszystko było oki (tak mi się wydawało) aż tu nagle pieknego dnia dostaje smsa od niego , ze on chce zakończyc ten związek bo on sam już nic nie wie, nie wie co do mnie czuje, nie wie co się z nim stało, dzwoniłam, pytałam próbowałam z nim rozmawiać, zadawałam setki pytań a on mi tylko tyle że coś się z nim stało. Sam nic nie wie, nie wie czego chce. czekałam 2 tygodnie aż coś przemyśli, ale ponoć dalej nic nie wie. Nie chce ze mną zrywać kontaktu, ale tez mówi że nie moze ze mną być bo nie chce mnie ranić, Ja nie wiem o co chodzi :( czy ktoś też tak miał ?? Ja wiem że mi zalezy na nim i bardzo chciałabym z nim być. Doradzcie co mam robić :(

Jak mówi stare porzekadło - \"W tym jedynie tkwi ambaras, żeby dwoje chciało naraz\" -> wynika z niego jasno -> nic nie rób :) 🖐️

Gość może tak to
on przestał Cię kochać

Gość Caaarlla
czyli tak mam to zostawic ?? jest jakas szansa ze mu sie odwidzi i bedzie chciał byc ze mna ??

Gość poznal inna i tyle

Gość może tak to
albo tak mu się wydaje

Gość Caaarlla
przyzekał ze nie poznał :(

Gość może tak to
zostaw go na razie w spokoju, on musi zweryfikować swoje uczucia do Ciebie ; nie kontaktuj się z nim, może jak zobaczył co może stracić to wróci...

Gość milka_0
nie kocha Cię i nie chce byc z tobą ,nie chce ci powiedziec tego w prost bo nie chce cie zranic

Gość trzyma cię w odwodzie
jak tamta druga go nie zechce to z braku laku on wróci do ciebie tylko czy chcesz być dziewczyną zastępczą?

Gość Caaarlla
no własnie o to chodzi że on nie chce zrywac ze mna kontaktu, chce pisac ze mna, pisze smsy, puszcza sygnałki, a w smsach pyta ciagle jak sie czuje i czy czegos nie potrzebuje

Gość Poradnia
Szczerze zacznij sobie szukać innego, bo on raczej do ciebie nie wróci, 80% takich jak on nie jest warte świeczki, więc lepiej zapomnij o uczuciach, i zacznij od nowa, może będzie lepiej jak nie to skontaktuj się z psychologiem, lub poradnią psychologiczną, złota myśl:" jak on cię ma w d... to ty go też miej..!!!!" a dodam jeszcze jesteś nie pierwszą i nie ostatnią porzuconą tak bywa i trudno... i na pewno facet nie wróci jeżeli będziesz go o cokolwiek pytać... Dziabąg niech spada na drzewo i tyle...!!:)

Gość Caaarlla
ja mu powiedziałam jasno i wyraznie że ja nie chce byc jego kolezanką, że nie chce z nim kontaktu utrzymywać, że on podjął decyzje o rostaniu, ja próbowałam juz wszystkiego, byłam dobra, miła itp... tez próbowałam ciszy bo sam tego chciał, czasu na przemyślenie... ale ja juz tego nie wytrzymam, ja go kocham on o tym wie.. powiedział mi że się boi spróbowac tego bo znowu moze mu się cos stać po m-c roku itp

Gość dziwna sprawa...

Gość Caaarlla
buuuu :( a ja jednak myslałam że on to przemyśli i mu się odwidzi... bo czemu nie chce stracic kontaktu ze mną skoro ja mówiłam że ma nie dzwonic a i tak dzwoni :(

Gość Caaarlla
chciałabym mu tak powiedzieć ...ale niestety serce mi mówi co innego :(

Gość Caaarlla
no własnie mówiłam mu że ma wybierać teraz od razu, bo ja tak dłuzej nie wytrzymam... to powiedział mi że nie jest niczego pewny i ze jak ma teraz wybierac to on nie wie, ale skoro ma wybrać to jednak to nie ma sensu bo on ma pustke w głowie :( ja tego nie rozumiem bo 2 dni wczeniej napisał mi w smsie ze mu na mnie zalezy i ze mnie kocha... ale on nie wie co się z nim stało... on tez tłumaczy się tym że sobie coś przemyslał i że wydaje mu sie ze mamy inne podejscie do zycia, jak sie go pytałam o co mu chodzi dokładnie że przecież nie rozmawialiśmy nigdy tak dogłębnie o przyszłosci a on mi powiedział że poda mi prosty przykład... on chciałby kiedys slub z weselem 2 dniowy a ja mały ciuchy skromny ślubik...ale czy to jest powód do zerwania ???

Gość Kleopatra z egiptu
Ja miałam tak samo! A on miał poprostu inna dziewczyne . Kochałam go ludzilam sie ze wroci, po jakims czasie chciał wrocic ale ja juz bylam za dumna a pozatym sie okzało ze i tak byl cały czas z ta dziewczyną a ja mogłam był poprostu wyjsciem awaryjnym. Mysle ze Twoj byl na 100% kogos ma i zakchał sie w innej i ona mu sie podoba i jeszcze Ty

Gość jolanta wagina
Ja go rozumiem,bo ja sie hajtam i sama niewiem czy tego chce.Podobaja mi sie inni faceci ,i sama niewiem :( Ale rozumiem ze miłośc ,zauroczenie,fascynacja po prostu mijają,bo to zwykła chemia.

Gość jak facet mowi te slowa
że sam nie wie czego chce od zycia... to juz raczej koniec zwiazku. wiem bo to przerabialam. radze ci: daj sobie z nim spokoj

Gość Caaarlla
skoro mija to po jaką cholere puszcza mi sygnały i pisze smsy... ja mu mówiłam że tego nie chce... że ma przestać :/

Gość Kleopatra z egiptu
Dlatego ze jak mu z tą drugą nie wyjdzie to wróci do ciebie i ci powie ze sobie wszysto przeyslał i ciebie kocha

Gość Caaarlla
dlaczego oni tak robią :( skoro ma inną to niech spada do niej a mi pozwoli o sobie zapomnieć :( chociaz i tak na razie to jest niemożliwe... dlaczego to tak boli :(

Gość dziwna sprawa...
a moze poprostu pogubil sie chlopak i potrzebuje czasu...a nie od razu inna ...

Gość Caaarlla
chciałabym tak :(

Gość ale klamca z niego
Wcale nie chce Cie ranic ,tylko jest zwyczajnym tchorzem,ktory nie potrafi powiedziec jasno i szczerze,ze sie wypalil.Moze to bylo z jego strony zakochanie,a nie kochanie? Daj mu spokój,a sobie czas ,na przemyslenie i zweryfikowanie swoich uczuc. Wierze,ze wyciszysz sie i bedzie dobrze.Pamietaj :Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo .Trzym sie

Gość naucz sie pisac nieuku
nie rob z siebie zakochanej idiotki tylko po prostu odejdź od niego i o nic juz nie pytaj.

Gość myślenie nie boli
Nie wiesz dlaczego????? On teraz testuje inną i zostawia sobie otwartą furtkę na wypadek gdyby mu z tamtą nie wyszło :O Obudź się kobieto!!!! A skoro już taka sytuacja zaistniała to on ma rację :O nawet jak wróci to za miesiąc, dwa... będzie to samo.... przemyśl to...