Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian2

Zakochałem się w dziewczynie, która jest w ciązy ! Co mam zrobic, wejdzcie

Polecane posty

Gość Do Jacka i Kkkkka
Wyobraz sobie,że ja też!Skoro masz takie doświadczenia i wiesz ,jak to jest być postrzeganym przez pryzmat posiadania dziecka,lub dzieci,jakim prawem rzucasz takimi tekstami?

Bardzo miły blondyn, szczerze współczuję i szczerze mówiąc, nie rozumiem takie kobiety, które niby chcą faceta, a jak dowiadują się że ma dzieci to dziękują. kobieta, która naprawdę pokocha faceta, pokocha i jego dzieci, które on sam wychowuje.tak samo i z facetami, jak kocha kobiete, to i dziecko nie bedzie przeszkodą. a co do Sebastiana2, to on już dawno pewnie nie czyta tych rad. po co ma czytać głupoty, jakie niektórzy wypisują.

Gość taa hehehe
"PRAWDZIWY ROMEK! jak na razie to widać, że nie kierujecie się rozsądkiem tylko swoim kutasem!!sory, ale tak wynika z tych bzdur co piszecie NORMALNEMU FACETOWI!!!!" To w takim czym myślała kobieta wtedy dając zrobić sobie dziecko temu frajerowi? Macicą? wiec niczym się nie różnicie od nas myślących kutasami :D To w takim razie jak facet zrobi dziecko innej to też będziecie go broniły? bo sytuacja wtedy jest analogiczna do tej.... nie, nie będziecie chciały mieć nic z nim wspólnego! "Poza tym chłopie, miej rozum. Karmiąca, roztyta mamuśka, nie widząca świata poza dupkę niemowlaka, o to ci chodzi?" Zgadzam się ale jeśli wiesz że dziecko jest Twoje to można to znieść.

Gość Do Jacka i Kkkkka
A poza tym nie generalizuj,to ,że panie miło się z Tobą żegnały,nie świadczy ,że robią tak wszystkie ( w końcu nie zostałeś sam jak kołek w płocie-odważna z niej kobieta!) To samo dotyczy mężczyzn,nie każdy ma takie "rewelacyjne" poglądy ,jak niektórzy ....Panowie - chyba przypadkiem znalezli sie na tym topicu.

Gość najmądzejsza na świecie
blondyn,ty miłosierna... ,jacek,kkka,ytremz DO GAZU!!! niedowiary że takie tyfusy żyją na tym świecie.Bezmózgowce,ćpuny,sadyści.Życzę wam jak najgorzej!!! z całego serca.A moje życzenia się ZAWSZE spełniają.I proszę nie odpisywać na ten poSt -to do tych spod kreski czyli tych z początku!!!!!

zakochał sie w dziewczynie, która jest w ciąży! Co mam zrobić..... głupie pytanie , głupie odpowiedzi, sam powinien wiedzieć, jeśli KOCHA to odpowiedzi naszych nie potrzebuje.

Gość Do Jacka i Kkkkka
Tia... i tym kurczę dziwnym akcentem kończysz dyskusje bardzo mily blondynie?Pytanie Sebastiana nie było głupie,ale pod wpływem chwili zadane i emocji,może było nieco niefrasobliwe,ale nie głupie.I wypraszam sobie teksty o głupich odpowiedziach,bo niektóre uwagi np.Garcini,Jabukowej Mamby,perse i innych osób,które chciały Go wesprzeć,były jak najbardziej mądre.Pomijam upraszczające i mało eleganckie komentarze.Szkoda reagować.A Ty bardzo mily blondynie,wcale nie jesteś mily.

Gość Gt40
"Życzę wam jak najgorzej!!! z całego serca.A moje życzenia się ZAWSZE spełniają" i czym ty sie roznisz od tych osob, ktorym zle zyczysz? Niczym. A nawet jestes gorsza. Oni przynajmniej nie zycza nikomu zle. Z pewnoscia na innych watkach piszesz, jakie to ty masz dobre serce, co?

jak chcesz miec uzywana to twoja brocha tylko za pare miesiecu tu nie przychodz i sie nie zal :D D:

Gość Do Jacka i Kkkkka
Tobie nikt żalił sie nie będzie!Ja tez nie.

Gość do jacek1982
O tej cipce jak wiadro i fałdach po porodzie to napisałeś z doświadczenia swojej żony? Ja mam 25 lat i urodziłam 2 dzieci, nie mam ani jednej fałdki, nie mam rozstępów i cipki jak wiadro :D Jesteśmy 6 lat po ślubie i dla męża nadal jestem atrakcyjna :D Pewnie nie uwierzysz, ale wchodzę w spódnicę z 1 klasy liceum, więc nie uogólniaj :P Sebastian2 uważam, że jeśli tej dziewczynie nie zależało by na tobie tylko na zdobyciu ojca dla dziecka to nie proponowałaby Ci, abyś się dobrze nad zastanowił. Widocznie ona nie chce Cię skrzywdzić. Powodzenia Wam życzę :) Dla Ciebie duże brawa, bo mało tak wartościowych facetów jak ty :)

Gość obsseerrwujj
jesli cos tam do niej czujesz to poki co badz dobrym kolega, przyjecielem, daruj sobie deklaracje, wchodzenie w cos powazniejszego, calowanie itd., nawet gdybys bardzo chcial to sie powstrzymaj, poczekaj az urodzi, badz nadal przyjecielem i czas poakze,moze cos z tego bedzie a niestety moze byc tez tak ze nie podolasz wychowywaniu cudzego dziecka albo tak ze pannie nie wyszlo z bylym, cos od niego jednak chciala i na cos liczyla skoro sie bzyknela i to oboje zapomnieli o zabezpieczneiu, to teraz zgrywa teraz przed toba mila a szuka tylko kogos kto przyzlosc zapewni jej i dziecku, da nazwisko i przed ludzmi bedzie robil za tatusia.Poki co obserwuj i nie paluj sie w nic powazniejszego.

ciekawe jaką Sebastian podjął decyzję i co tam u niego? może kto wie?

Gość gość
Pewnie pobyl z nią troche i się rozstali

Gość Flx
Sebek, nie bądź frajerem. Dziewczyna ma niezbyt poukładane w głowie, skoro idzie do wyra z kolesiem który ma ją gdzieś i się przy tym nie zabezpiecza. Teraz szuka fajnego Sebka, który za kilka mrugnięć rzęsami zaopiekuje się nią i jej bękartem, który za kilkanaście lat szczęśliwego pożycia zrobi Ci z życia jesień średniowiecza, bo nie jesteś jego ojcem. Odpuść sobie, młody jesteś.

pourquoi - zgadzam się z Tobą w 100%! Nie wiecie jaka sytuacja wynikła między tą dziewczyną a ojcem dziecka, po co gadacie takie rzeczy? Ciekawe czy wy jesteście zawsze tacy bez skazy i w ogóle, jak można być tak pustym.