Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrla

Jak zdobyć TAKIEGO faceta?

Polecane posty

Gość kierrla

Poznałam absolutnie fantastycznego faceta. Niestety odczuwam przed nim delikatny lęk, gdyż jest wręcz idealny, ale co tam... zaryzykuję, dlaczego nie, prawda? a dlaczego odczuwam lęk? Zawsze spotykałam się z dość przeciętnymi facetami, pod każdym względem, albo nawet ponizej przeciętnej, chyba słabo wierząc w swoje mozliwości. Ten natomiast jest perfekcyjnie przystojny, ma wysoki status spoleczny, jest dopiero po 30-tce, kobiety za nim szaleją, jest obrzydliwie bogaty, pewny siebie i diabelsko inteligentny. Tak, wiem, napiszecie że może mam sobie odpuścic. Ale ja nie chcę. Zawsze sobie odpuszczałam, trzeba chociaż raz w życiu zaryzykowac. Moją mocną stroną jest inteligencja i wiem że dzięki niej jest jakiś sposób by to rozegrać. Mój wygląd... tez ok, sądzę że mu się podobam. Moje wyzwanie jest następujące: nie chcę być dla niego jedną z wielu. Chcę mu zawrócić w głowie. Na pewno istnieje jakiś sposób, przecież tacy faceci też się zakochują. Jest masa kobiet które oddałyby wszystko by się z nim tylko przespać, ale ja chcę więcej. Odrzuciłam wszelkie sposoby uwodzenia typu machanie rzęsami, chichotanie i udawanie idiotki. Facet mnie lubi, interesuję go, ale... chce żeby nie mógł o mnie zapomnieć. Wykluczamy też szybki skok do łózka, bo wiadomo jak to się skończy.

"Moją mocną stroną jest inteligencja" inteligentni ludzie tak o sobie nawet nie piszą:o

nie wiem dlaczego ale ten post robi na mnie bardzo dziwne wrażenie :O pewnie to kwestia stylu w jakim jest napisany a tak to sobie próbuj... najwyżej będzie kosz

Gość obejmuje cię nogami obiema
i śpię 😴

a ja wygrałem życie hmm pewnie dlatego robi na Tobie dziwne wrażenie,że pisała to bardzo inteligentna osoba :D

Gość AndyCoZrobic
"nie wiem dlaczego ale ten post robi na mnie bardzo dziwne wrażenie" Kierrla, ignoruj takie komentrze, zrob co uwazasz, szczerze napisalasz jako kobieta dla facetow trudno zrozumiec, kobiety ci zazdroscia, sproboj z nim, jak jest taki jaki szukalasz to pokaze Ci, jak nie to szukaj dalej, kobiet w twoim typie jest malo, ale faceci szukaja takie

myślę,że jak na wstępie powiesz coś o sobie będzie Twój,tylko proszę,pamietaj,koniecznie zacznij od słow "jestem bardzo inteligentna osoba" potem dodaj "moja mocna strona jest inteligencja" następnie "bardzo lubie slowo inteligecja" next "rowniez Ciebie uwazam za inteligencje" bo znasz tylko koncówki a i e potem mozesz smiało mowic mniej ważne rzeczy typu mam sasiadke Marysie,na jej czesc dali mi tak na imie bo jej kogut nie wiedziec czemu nie znosił jajek.. i pamietaj,wtrącaj co 3-4 zdania (nie zaczesto bo go to odrzuci) "jestem inteligentna"

Gość kjhgvbn
skoro mu sie podobasz i zwrocil na ciebie uwage to chyba najlepszy sposob na niego to byc soba, w koncu masz w sobie cos co mu sie spodobalo jak bedziesz robic jakies sztuczki, krygowac sie na kogos innego to predzej czy pozniej to wyjdzie na jaw i jemu moze sie nie spodobac bo w koncu cos innego mu sie w tobie spodobalo, chyba wiesz o co mi chodzi badz soba, ja jestes madra to sobie poradzisz najwyzej sie nie uda, nie on to inny

Gość Karolonkaaa20
a w jakim wieku jestescie ja własnei ejstem na etapie szukania takich facetów ja ty jego opisałas ale nie moge trafic na takiego

Karolonka,na takim etapie bedziesz całe zycie,gwarantuje patrz,aż dziw bierze,ze na takiego nie mozesz trafic,zastanawialas sie why?

Gość Karolonkaaa20
mnie stac na fajnego faceta czemu mam nie czekac na kogos wyjatkowego?

luz bluz spoko laska "fajnego faceta" to nawet ja mierze wyżej niż "fajny" czekaj więc bądź baaardzo cierpliwa:classic_cool:

jaki Ty mondry i inteligientny zdobyłeś mnie swoją wiedzą,od dawna rozwiązujesz krzyżowki? Pewnie ukazywaly se tam podobne odpowiedzi i dlatego znasz prawidłową odpowiedź.. jest nagroda głowna: inteligentna kobieta,bierzesz?

Gość A CZEKAJCIE SE
tacy to koło 60ki się trafiają...

inteligentna kobieta ktora ma o sobie takie mniemanie na starcie jest przegrana wiec pasuje..

Gość aguila
SwojĄ drogą autorka chce się ustawić w życiu (bo bogaty itp) ale zapomniała że te jej wszystkie konkurentki też są "inteligentne" i ze swoją przeciętnością NIE MA SZANS

Gość ...............p.......
\"Moją mocną stroną jest inteligencja\" inteligentni ludzie tak o sobie nawet nie piszą \" ty wprawdzie nie piszesz ze jestes ograniczona a i tak wiadomo ze jestes

mojo mocno strono też jest inteligencja.🖐️