Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczony psychicznie

Mam najgorszą wade jaką może mieć młody facet

Polecane posty

mam 23 lata i trądzik !!! i straszne wągry na nosie...na leczenie u dermatologów leki, kosmetyki wydałem majątek bez rezultatu...oczywiście dziewczyny nie mam, bo mogę być tylko ich przyjaciółmi, płakać mi się chce jak widzę szczęśliwych facetów o gładkiej buzi z fajnymi dziewczynami, nie pije nie pale zdrowo się odżywiam a i tak mam gówno a nie życie :(

Nie przejmuj sie tak. Tradzik za jakis czas minie. Moze idz do kosmetyczki? pozbedzie sie pryszczy, oczysci twarz... A dermatolog nie pomógl? Myślisz ze to przez tradzik nie masz dziewczyny? Jak ktoras Cie pokocha to bedzie z Toba, zrozumie twoj problem bedzie wspierac...

Gość mi sie osatanio spodobali
2 chlopacy z tradziekiem:) nie wiem jak silnym w porownaniu z twoim, ale maja i to widoczny:) sa super.

Gość Ju.........
Niby to jest najgorsza wada? Stary, ciesz się, że gorszych nie znasz.:D:D:D

przecież ładna buzia to podstawa urody , więc logiczne , że ta z pryszczami, i wągrami odpycha....przykro mi bo za charakter jestem lubiany ale za wygląd nigdy nie pokochany :(

Gość gruba pupka
nieprawda- najgorsza wada u młodego chłopaka to niski wzrost

Gość mi sie osatanio spodobali
az tak zle? a probowales tego izoterku?wychwalany pod niebiosa, albo czyalalam tez o ziolach, ze dziewczyna meczyla sie z tradziekiem do 26 roku zycia, nic nie pomagalo,a pewna mieszanka ziol, jej pomogla. z reszta ja sie nie znam, bo na kazdego co innego dziala, mam nadzieje,z e bedzie dobrze. glowa do gory;)

Gość Ju.........
Sam piszesz, że jesteś zniszczony psychicznie... To jest o wiele gorsza wada, taki żywy trup.:(

Gość mango1234
najgorsza wada u faceta obojetnie czy mlodego czy nie to ogladanie sie za innymi dziewczynami :O a zaraz pozniej brzydki zapach :P

a jeżeli Ci to tak przeszkadza to czy coś z tym zrobileś?? byłeś u dermatologa?? sa przeciez leki, kosmetyczka !! Z tym można coś zrobić! Tylko trzeba najpierw odejść od kompa :)

oj mango, ja bym powiedziala odwrotnie, to, ze sie odwraca to jeszcze nic nie znaczy :) ja sama sie odwracam jak czasem jak odzie jakaś fajna babeczka :)

gdybym tą kase co wydałem na leczenie , leki i kosmetyki odkładał to bym dzisiaj pół świata zwiedził...to o co ja walcze inni mają za darmo, od roku już na imprezy nie chodzę bo tylko się błaźniłem i smutek czułem :/

Gość Ju.........
Zostaje Ci się z tym pogodzić. A co niby Ty jeden masz trądzik w tym wieku? Naucz się z tym zyć, przecież człowiek to nie tylko ładna buźka. Najłatwiej upatrywać przyczyny niepowodzeń w wyglądzie.:o A tak naprawdę to nie o to tytaj chodzi.🖐️

ju ............. masz racje :O ja tu narzekam na swoją wage a nigdy nie zrobiłem żadnego kroku aby kogoś fajnego poznac :O chyba zwalam lenistwo na wygląd

Gość nic sie nie martw
stary, bo jak masz duzy tradzik to jak go wyleczysz to zostana ci dziury na twarzy, a to jest jeszcze gorsze do wyleczenia a ci wszyscy, co sie pytaja chlopa czy byl u lekarza czy tylko siedzi na dupie to sa w ogole z innego swiata

Gość pozbyłam się trądzika
spróbuj '' liść oliwny '', kiedy zawiodła farmakologia on mi pomógł pozbyć się choroby skóry.

Gość mango1234
no mi nie chodzilo o samo odwracanie sie w sensie doslownym, tylko o odwracanie sie ktore prowadzi do zdrady, jako sposob na nude :O

Gość sprawa mocno śmierdzi
badanie hormonalne badanie bakteriologiczne i... zmasowany atak na pryszcza!

cream dochodzi do właściwych wniosków, brawo moja kolezanka poszla z problemami skórnymi do endokrynologa i lekarz dała jej leki, czuła sie po nich fatalnie przez pierwszy tydzień ale teraz ma cere jak pupcia niemowlaka. Sory jeśli jestem nudna ale może zmien lekarza. Ale jak ktoś to już napisał - nie o to w tym chodzi. Popatrz na ludzi do okoła- pary są rózne, sa brzydcy faceci i piekne kobiety i odwrotnie , i ci z trądzikiem chodza z kimś za reke, i ci niscy i wysocy/// zasługujesz na szczeście i miłość - w to nie wątp nigdy :)

Gość Poznaniak 85
znam to uczucie gdy inni nic nie muszą robić a i tak wyglądają sto razy lepiej..........

Gość una ragazza da palermo
hej, a skąd jesteś? walczę z trądzikiem... teraz już praktycznie zostały te czerwone plamki. Od paru miesięcy leczę się Curacne (czyli słynny recutane). Może to by Ci pomogło? SKąd jesteś? Mogę polecić rewelacyjnego dermatologa z Warszawy. Tyle lat chodzenia od jednego do drugiego, a dopiero niedawno trafiłam na poważnego dermatologa z prawdziewego zdarzenia który zna się na rzeczy. I dosnkonale wiem co czujesz. Walczymy o to, co inni mają za darmo... beznadzieja.... i te koszty.

Gość uk girl
czesc ,sama miałam problemy z twarza i to ładnych pare lat.Tak jak ty nie lubiałam spogladac w lusterko bo odrazu miałam nerwy ale po latach mineło i szczerze mowic nawet dobrze wyglada moja twarz a musze zaznaczyc ze nie mialam tylko na nosie ale rowniez na policzkach i czole.Bedzie dobrze zobaczysz

Gość kolego drogi...
a u koesmetyczki byles??? moge ci dac namiery do jendej - jest swietna sa efekty !!! gdzie mieszkasz?

Gość una ragazza da palermo
kosmetyczka? buhahhaha... litości. To trzeba leczyć. Jedemu kosmetyczka pomoże, a drugiemu może tylko zaszkodzić. Owszem, można pójśc na jakies oczyszczanie twarzy, ale po zakończeniu leczenia. Najpierw trzeba to wyleczyć, u dermatologa.

Gość kolego drogi ....
una --cos tam widocznie nie widzialas tch pryszczeliu mojej kosmetyczki jacy po paru miesiacach dumni chodzili ..... jak widzisz LECZYl i nic nie skutkowalo ... ale co ja sie bede narzucac

U mnie kosmetyczka nic nie pomogla takze,raczej jako pielegnacja a nie leczenie, dopiero dermatolog okazal sie pomocny i żałuje ze tak pozno zdecydowalam sie do niego pojść! oprócz leków i żelów na recepte kupowalam tez maseczke Lerosett - bardzo dobra, polecona przez lekarza ,ale bez recepty juz, do zamowienia w aptece.No i koniec z wyciskaniem i dotykaniem.Wągry raczej i tak nie znikną , ja sie zastanwiam czy nie isc na taki zabieg laserem czy jakoś tak. Mimo wszystko szukaj dobrego lekarza.Ja trafilam na dobrego i to wcale nie prywatnie.Poprawa bardzo widoczna.Moze napisz skąd jestes mniej wiecej , moze ktos ci pomoze ? sprawdzony lekarz etc