Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bercia

Właśnie obciełam sobie rzęsy nożyczkami

Polecane posty

Uczestniczyłam ostatnio w pokazie klejenia rzęs i mi babka tak masakrycznie przykleiła, że zamiast być ładnie podwinięte do góry to opadały w dół, przez co oczy wyglądały na smutne i opadające :( myślałam że je sobie ściągne jesli nie beda się podobać a tu lipa bo były klejone na klej permanentny, który trzyma 3- 4 tygodnie. Napaćkała mi tym własnie klejem po całych rzęsachi wszystkie były posklejane u nasady. wytrzymałam tak tydzień, wkońcu dziś nie wytrzymałam i ujebałam wszystkie nożyczkami, wygladam tragicznie.Ciekawe jak pokaże sie jutro w pracy ;( Co zrobić zeby szybko odrosły?

Gość brwi też ogol

Gość hmhhmhmhmmhmh
:D :D :D jezu, nie wytrzymam :D :D :D

Gość Victoria Beckham
Przyklei sztuczne może :(

Gość o kurde a to historia
rzęsy odrastają????

Ha! dzięki bardzo pocieszne! na szczęście mój chłopak wyjechał na tydzień, jak wróci mam nadzieje ze bedzie lepiej. co najwyżej sobie sztuczne przykleje

Ja pierdole nie mogę patrzeć w lustro ;( co za katastrofa, chyba mnie jutro w pracy śmiechem zabiją.

niestety,ale musisz powiedziec w pracy,ze mialas wypadek podczas palenia w piecu w domu,albo palilas smieci na podworku,i ci sie spalily rzesy.moze to glupie,ale przynajmniej wiarygodne...:D moj tata chodzil osmalony.hehe

Gość onaaznudzonna
czemu nie odrosna?:/ to tez włosy przeciez?

odrosna.ja kiedys obcielam.ale beda 4 miesiace odrastac.musisz powiedziec ze przypalily ci sie nad piecem.uwierza:D

co Wy gadacie...odrosną. Moja kumpela miała obcinane do zabiegu (miała zabieg na oko) i potem bez problemu jej odrosły. Cierpliwości :)

Gość zadowolona Jola
jasne ze odrastaja to przeciez nie mielibysmy rzes wcale bo co jakis czas one wypadaja. Nigdy nie znalezliscie rzesy na policzku czy cos w tym stylu? co za niedouczeni ludzie sie tu wypowiadaja

Gość hmhhmhmhmmhmh
a nie boisz się, że do oka ci będą teraz wpadac bakterie?

Jak to nie odrosną? co wy gadacie za głupoty!

Ja pamiętam, jak jakieś 9 lat temu może więcej byłam u babci, która miała jeszcze ten gazowy piecyk do grzania wody i była zgaszona świeca, a że w domu ja miałam na iskrę to już zapomniałam jak się go włącza. Więc odkręciłam wodę ciepłą (w ten sposób zaczął się \"ulatniać\" gaz ale wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam) no i włożyłam palnik do środka JAK MI BUCHNĘŁO w twarz to pamiętam to do teraz, a co najgorsze spaliło mi całe rzęsy i po przypalało brwi..Ale na szczęście odrosły i to nawet chyba zdrowsze. Ale z 3 tyg czekałam, żeby wyglądać normalnie.. :O

Tak sobie właśnie myśle że rzęsy rosną do pewnej długości, jaką mają zakodowaną. Więc pewnie nie będą rosły teraz wcale, dopiero jak wypadną razem z cebulką to urosną . czy jak to jest? Jakiego mam doła to nie pytajcie nawet. Żegnaj życie towarzyskie, żegnajcie imprezy.... :((((

Gość mądralalalala
wypadają .. ale razem z cebulką i rosną inne. obcięta rzęsa nie odrośnie (nie dotyczy dzieci) po pewnym wieku - nie wiem jakim (chyba około 18 lat) rzęsa u dorosłego człowieka juz nie odrasta. u dzieci jjedynie....

Gość ponawiaczz
cześć:) i ja się wpiszę.... ja też mam rzęsy:) pozdrawiam