Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojojojoojjoj

problem z włosami - CHYBA ZWARIUJE

Polecane posty

Gość ojojojojojojoojjoj

kiedys mylam glowe co 2 dni i bylo ok, przez dwa dni po umyciu wlosy wygladaly na czyste a teraaz jakos tak umylam kilka razy ze dzien w dzien no ikurde teraz umyje wlosy wieczrem na drugi dzien jest ok ale jeszcze nastepnego dnia sa juz pzretluszczoen starsznie:( i teraz to juz naprawde musze myc codziennie co mam zrobic?

Gość ojojojojojojoojjoj
?

Gość zetnij
zetnij sie na łyso

wrocic do mycia do dwa dni, mam ten sam problem ;) kupic dobry szampon na przetluszczajace sie wlosy ;)

Gość wiesz.....................
ja myje codziennie :-(

Gość ojojojojojojoojjoj
nie moge wrocic do mycia co dwa dni szlag mnei trafia jak musze isc do parcy z tymi tlustymi wlosami zle sie czuje wiedziac ze mam tluste wlosy i czuje sie tjak brudas ale wlasnie juz kiedys slyszalamz e to pzrez czeste mycie podobno wlosy przetluszczaja sie jeszcze bardziej tyle ze ja nei moge pzrestac ich myc:(

to myj zawsze rano, wtedy spisz w nich jedna noc (a w nocy sie pocimy i to na poduszkach ktore dodatkowo ocieplaja skore,ktora od tego tez sie przetluszcza) nie uzywaj suszarki,lokowki , odstaw zbedne kosmetyki do wlosow (woski itd)i moze wroci do normy ;)

i zeby nie bylo to moje rady, nie wiem czy skuteczne u wszystkich mnie pomagaja ;)

Gość Lśniącowłosa
\"kiedys mylam glowe co 2 dni i bylo ok, przez dwa dni po umyciu wlosy wygladaly na czyste\" Sama napisałaś - WYGLĄDAŁY - co nie znaczy, że takie były... Co za problem myć codziennie? Albo jak ktoś już napisał - ograniczyć pianki, lakiery, suszenie (przesuszanie właściwie) suszarką.

Gość karolin123
przetrzymaj te dwa dni i myj co dwa dni niebawem wlosy sie przyzwyczaja i nie beda takie tluste

Gość ble bleleble
ja tez od kilku lat (ok.10) myje wlosy codziennie, probowalam myc rzadziej, nawet raz w tygodniu (kiedys bylam chora kilka tygodni i nie wychodzilam z domu, wiec moglam sopbie na to pozwolic) ale to nic nie dalo, jak susze wlosy bez suszarki to sa przyklapniete i szybciej sie u mnie tluszcza (dziwne to bo wszedzie mowia ze po suszarce sie szybciej wlosy tluszcza a u mnie ejst na odwrot)

na pol godziny przed myciem wlosow wetrzyj w skore glowy drozdze - wystarczy ilosc wielkosci orzecha wloskiego :)