Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_83

Poród w szpitalu MSWiA, Warszawa

Polecane posty

Gość Warszawaporód
dziewczyny, rodzę za pare miesięcy i właśnie szukam opinii gdzie najlepiej rodzić. Natrafiłam na ciekawą strone z informacją o darmowych spotkaniach dla ciężarnych mam ze stolicy, ja się wybieram podsyłam linka może i Wy się wybierzecie. http://brzuchatki.pl/forum/index.php?topic=311.0

Gość asiiia
dziewczyny za 3 tygodnie mam planowaną cesarkę w mswia, chciałabym sie dowiedziec jak to wszsytko wygląda (czy daja dzidziusia po cesarce, czy tylko jak jest mąż albo mama, ile sie lezy na sali pooperacyjenj i kiedy trzeba wstawac)? czy któras miała ostatnio tam cc i moze cos napisać ?\ z góry dziekuje

Gość adrianna1234566789
Podbijam! Mam planowaną cesarkę ze względu na zły stan siatkówki i dużą wadę wzroku, termin na lipiec. Czy któraś z Was wykupiła pojedynczą salę poporodową z możliwością zakwaterowania męża na cały pobyt? Bardzo byśmy chcieli się załapać na taką salę - czy jakoś trzeba wcześniej rezerwować?. Czy mąż może być na sali podczas cesarskiego cięcia? (wiem, że może być za szybką i patrzeć na całą akcję, ale może za dodatkową opłatą pozwalają aby mąż siedział obok)

Gość uxus
Ja planuje tam rodzićw lipcu ale niemam palanowanej cesarki. Zadzwoniłam do położnej i pojechałam sie dowiedzieć co i jak. Sale gdzie moze spać z toba mąż są dwie (płatne). Tez chciała bym skorzystać ale rezerwować w przypadku sn nie można może jak masz zaplanowaną cesarkę to może jest jakaś opcja. Ale jak będą kogoś mieli i jej się pobyt przedłuży to napewno nie wyproszą dla ciebie. Też licze na to że uda mi sie trafić na salą porodową jedynke płatną 500zł. Ale trzeba mieć farta żeby było pusto. Jak ja zwiedzałam odział to sale porodowe puste. Dwie sale jedynki płatne były zajęte. Polecam zadzwonić i umówić się na oglądanie. Nic to nie kosztuje i nie angazuje do wybrania położnej płatnej. PS: w odróznieniu od żelaznej gdzie położne za ROZMOWE życzą sobie 100 zł :)