Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katti_21

czarne włosy na brzuchu.. jak się ich pozbyć??

Polecane posty

mam okropny problem z owłosieniem.. jak byłam młodsza bardzo mi to przeszkadzało i postanowiłam sobie zgolić włosy które miałam na brzuchu.. teraz mam z tym dużo większy problem bo włosy wyrastają grubsze i czarniejsze:( nie wiem kompletnie co mam robić... mam chłopaka on nie wie o mojej przypadłości i boje się że jak się dowie to zrazi się do mnie:( jak ja mam się ich pozbyć?? czytałam troszkę na temat depilacji laserowej.. ale czy to jest skuteczne?? pomóżcie:(

wiesz ja ostatnio też to robie depilatorem ale nie są słabsze:( w dodatku jak odrastają są klujące.. strasznie się tego wstydzę:(

współczuje Ci...lepiej zbieraj na laser...lepiej raz wydać kasę i pozbyć się tego pioruństwa raz na zawsze...

no wiem właśnie tylko nie wiem czy jak wydam te pieniążki na laser to czy one nie powrócą;( bo już mam dość tej katorgi...

Gość hmmm..........
Na pewno nie należy golić, bo w efekcie gorsze , szczecinka :D Można wyrywać z cebulkami pencetka, mozna potraktować mocną wodą utlenioną , czyli perhydrolem(systematycznie), cebulki zdechną na amen.

w życiu każda decyzja to ryzyko...ja bym zaryzykowała, bo to przecież męczarnia... albo wooosskkk grrrrr :O..spokój na 3 tygodnie...

Też ogoliłam i odrastają straszne. Doszło do tego, że gole codziennie przy każdej kąpieli. Depilacje miałam na twarzy. Nie jestem za bardzo zadowolona z efektu.

chciałabym mieć około piętnastu ja mam około 1015:( eh ciężka naprawde bardzo ciężka sprawa..

Gość ja rowniez
wyrywalam, teraz mam grube ale zaczelam stosowac rozjasniac, co prawda po 2 dniach widac odrosty ale wlosy juz sa jasniutkie i naprawede czuje sie duzo lepiej

:( niestety ale nie mam tylko dróżki owłosionej :( mam owłosiony cały brzuch nie nawadze go.. tyle że w niektórych miejscach poprostu te włoski są jaśniejsze.. eh. jedni doradzają laser drudzy odradzają nie wiem co robić:(

Gość mila Megi
tez tam ten problem tylko ze ja ich nie ruszam, daj sobie spokoj na jakis czas, a poza tym popytaj dziewczyn z hirsutyzmem one Ci powiedza co nie co, a tak na marginesie laser hmmm moze i dobry ale on nie usunie Twojego problemu na zawszeeee :(

Gość yhebthrt
ja uzywam sally hansen cream bleach, rozjasniam te wlosy, tez je kiedys golilam i zaczelorosnac coraz wiecej, od wyrywania pensetą i depilatorem wrastaly i robily sie rany.... teraz rozjasniam i jestem w miare zadowolona ALE: - wlosy rosna CAŁY czas, odrost mam po 2 dniach, w sumie nie powinno mnie to dziwic,bo po goleniu rano nog cy pach juz wieczorem mam szczecinke, tylko ze te wlosy pod pepkiem maja juz ponad 2 c i ciagle rosna i jesli ich nie przygladze reka,to odstaja - nie mam faceta juz od dlugiego czasu,ale jesli bede miala to nie wiem co zrobie, bo przeciez on dotknie i wymaca te loki:/ no ale na razie dzialam jak moge

Gość hirsutka523
hej wiem ze topic dośc stary ale odezwij sie czasem, bo widze ze jesteś jedną z nielicznych osób które mają ten przykry problem;/ niestety też chciałabym miec tylko małą siceżkę od pempka w dół a jest po prostu masakra ;/ eh cóż począc mi wrastają niesamowicie mam jzu takie straszne blizny po wyrywaniu tych włosków i kurcze ciagle te kłujące kłaki az niewierze ze ktoś poza mną moze mieć ten sam problem ..eh nie wiem co robić:(

Gość dostałam przepisany prosc.
tak łuszczyca, wiem ze ,,dla normalnych,, dziewczyn to dziwne, ale mam czarne włosy na brzuchu

Gość wrr..
cześć..też to mam..i jest strasznie...jak tylko moj chłopak chce dotknąć mojego brzucha nawet przez bluzke wzdrygam sie krzycze na niego...nie kochamy sie przy swietle bo sie wstydze...nie chodze na plaze bo wstyd...nie patrze na to bo to ochydne...wstydze sie isc do lekarza jak mam zdjac bluzke zaciskam zeby i oczy i szybko po badaniu uciekam....wstydze sie o tym mowic.. z nikim nie rozmawiam o tym...bo to potworne...bleeeee

W Łodzi jest studio urody na ul. Niciarnianej 9 niedaleko przychodni Widzew. Bardzo fajne miejsce, miła obsługa, ceny są w porządku i sprzęt mają dobry, a nawet powiedziałabym bardzo dobry! Nic nie bolało, trwało naprawdę krótko a efekt widoczny jest po pierwszym zabiegu. Naprawdę szczerze polecam ten gabinet i sprzęt na jakim pracują dla wszelkiej depilacji.