Fayrouz 0 Napisano Maj 18, 2008 http://www.allegro.pl/item366702402_bluzeczki_z_marszczeniem_10_pieknych_kolorow.html Fajna do dżinsów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha 23 zl za sztuke Napisano Maj 18, 2008 chyba tu kogos pojebało!! na targu sa takie same za 15 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha 23 zl za sztuke Napisano Maj 18, 2008 z reszta one byly juz rok temu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreteczka 0 Napisano Maj 18, 2008 Moze być, pod warunkiem, że jesteś zgrabna i masz kształtne piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fayrouz 0 Napisano Maj 18, 2008 ja na swoim targu widziałam po 39 zł :D więc ta cena wydała mi się dość korzystna. Zresztą nie ma już nigdzie takich :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha 23 zl za sztuke Napisano Maj 18, 2008 pewnie mieszkasz w jakim dupnym miescie. u mnie juz byly rok temu dokladnie takie samiutkie, mialam ich pare, ubieralam pod bluzki z duzym dekoltem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfsh Napisano Maj 18, 2008 takie bluzki robi firma yard jeszcze w tamtym roku dawalam 15 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fayrouz 0 Napisano Maj 18, 2008 No nie ważne. Nie będę latać po Polsce, żeby zaoszczędzić kilka zł :D Jak się sprawowały te bluzki ? Jakie były po praniu ? Nie farbowały ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha 23 zl za sztuke Napisano Maj 18, 2008 material taki dziwny w dotyku ;) ale za to nie robily sie szmaty po praniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fayrouz 0 Napisano Maj 18, 2008 dzięki. To super. Najgorsze są te co się szmacą po jednym praniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darinka Napisano Maj 18, 2008 jeżeli masz idealną figurkę- bardzo fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fayrouz 0 Napisano Maj 18, 2008 darinka - jestem raczej szczupła, ale nie anorektyczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 18, 2008 zółta i czarna ciekawie się prezentują :) takie zwykłe ale mają coś w sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alalaalal Napisano Maj 18, 2008 ja mam ta jasno zielona fajna ale trzeba miec dosc plaski brzuch a piersi wcale nie jakies duze bo wrecz rozmiar C wyglada jak dwie pilki ;/a ceny 20- 25 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fayrouz 0 Napisano Maj 18, 2008 alalaalal też mi się wydawało, że ta cena nie jest jakaś kosmiczna. Skoro tyle dobrych opini chyba się skusze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha 23 zl za sztuke Napisano Maj 18, 2008 no kosmiczna nie jest ale dodac koszty przesylii i juz bym miala 2 bluzki u mnie. ja mialam białą turkusową i brązową. w sumie jeszcze je mam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jóźka 09 Napisano Maj 19, 2008 podoba mi sie kupowałam taką samą na bazarze u siebie za 29,99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPo 0 Napisano Maj 19, 2008 Ładna, optycznie biust powiększa i dlatego uważam, że takie marszczenia zawsze powinny być modne;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kici-kici 0 Napisano Maj 19, 2008 Prawdę mówiąc to nic rewelacyjnego. Niemniej -- brzydkie nie są. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatiankaa 0 Napisano Maj 19, 2008 może i nie są brzydkie, ale na pewno nie za taka cene! 15 zl max. w zarze są dużo ładniejsze za 24,90 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatiankaa 0 Napisano Maj 19, 2008 może i nie są brzydkie, ale na pewno nie za taka cene! 15 zl max. w zarze są dużo ładniejsze za 24,90 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Maj 19, 2008 a sprzedający nie ma ani jednego komentarza,nie boisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_glutter 0 Napisano Maj 19, 2008 łee zwykla bluzka no i ten 'rozmiar uniwersalny' co za bubel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola1981 Napisano Maj 21, 2008 bardzo ładna :) a brak komentarzy to co , każdy kiedyś zaczyna. Nie sądze, że normalny człowiek chciał zakładać konto po to żeby naciągnąć na bluzeczke za 22 zł :) he he he he he ! bardziej podejrzane było by 10 pozytywów za zakupy głupich paseczków po 5zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyliaaa44 0 Napisano Maj 22, 2008 zdecydowanie tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONEJDA 0 Napisano Maj 23, 2008 UWAGA ! Obniżyłam cene. Skoro twierdzicie, że wszędzie są po 15zł to u mnie po 14,99zł :) Zapraszam do zakupów. Ps. dziękuje za mejle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach