Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yweetta

Czemu wychowujecie dziewczynki aby byly posluszne i ulegle

Polecane posty

Gość powiedz 666
chyba lepiej samotnie z wibratorem niz ze skurwysynem- palantem??

chyba lepiej byc samemu niż z facetem ktory ma jakies problemy ze sobą, a na sex zawsze się ktos znajdzie, bo rzeczywiscie niektorzy z was tylko do tego się nadają :-D

Gość powiedz 666
dla niektorych bycie z bylejakim fiutem to tak jakby Pana Boga za nogi zlapac...

Gość gawllak
jak tak wam źle z facetami macho to czemu zdrafdzacie swoich mięczaków z takimi gostami właśnie.

Gość bo ci macho nadają sie tylko
do tego, na pewno nie na mężów!:classic_cool:

Gość Zbigniew Czebulak
wiadomo, że kobiety o wyrazistej osobowości wiążą się z mięczakami bo prawdziwy facet takiej sobie nie weźmie ... a po paru latach zdradzają tych swoich mięczaków z macho, którzy nie mają nic przeciw by taką upokorzyć seksualnie w szalecie czy w krzakach.

Gość Zbysiu bardziej by do ciebie
pasowalo Zbigniew Burak.

Gość racja prawdziwy facet
weźmie tylko bezwolną, slodką, glupiutką laleczkę.:classic_cool:

Gość niby dlaczego upokorzyc
kobiety tez maja potrzeby i uwielbiaja seks biedaku, nie wiedziales?

Gość nie wydaje mi sie
A wrecz przeciwnie. Te silne osobowosci maja latwiej w zyciu.

Gość nie wydaje mi sie
a slodkie lalaczki placza pozniej w poduszke.....

te wypowiedzi własnie swiadczą o tym, ze faceci tutaj są jacys mega zakompleksieni, ktorzy na siłę chcą się dowartościowac kosztem kobiet, poniżając je i ubliżając...chorzy osobnicy doprawdy hehehe:-D

Gość Wrom
Dwie silne osobowości zwyczajnie do siebie nie pasują (na dłużej) - faceci to wiedzą a kobiety nie za bardzo.

Gość Tylko sie nie sugerujcie
wypowiedziami facetow z tego forum bo jakieś 90% to zakompleksieni frustraci mający problemy z własna psychą.:o

Gość nie wydaje mi sie
na takiego nawet nie splune..:) faceci musza wiedziec gdzie ich miejsce

Gość Zbigniew Czebulak
tpo co piszę to nie buractow a wyniki badań psychologicznych ciemniaczko ! Trzeba coś wiedzieć i rozumieć jak sioę chce dyskutować. A prawda jest taka, że feministki - kobiety na wpół normalne i na wpół zboczone - zrobiły wam wodę z móżgów. Kobieta nie może być nijaka ale zbyt wyrazista też nie. nie może być całkiem uległa ale nieuległa tym bardziej ... inaczej stałego partnera nie znajdzie, a przygodny partner to ideał feministek a nie normalnej kobiety. Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że jesteś na poziomie intelektualnym płazińca.

miarą dziecka - zwłaszcza dziewczynki jest \"poziom ugrzecznienia\" -kilka tyg temu w wysokich obcasach był wywiad z Dorotą Jakąśtam - tą Supernianią z tvn i babeczka mówi, ze dzieci na pytanie: \"jaki jesteś? \" odpowiadają : \"grzeczny/niegrzeczny\". Dla mnie smutne, ja na pewno też tak bym kiedyś odpowiedziała. Jak bede miała swoje dzieci postaram sie je wychować jakoś bardziej bezkompleksowo.

Gość nie wydaje mi sie
buractwo i tyle.

Gość i chlopcu sie wybacza
niegrzecznosc.A potem w doroslym zyciu zdrady.:O A dziewczynka musi byc grzeczna,mila..a co jesli jest z natury inna?

Gość bikolak
wysokoie Obcasy to organ feminizmu polskiego, ktþóry może nie jest tak zdewiowany jak skandynawski ale jednak jest. Kobiety, które poszły na lep fałszywej propagandy same sobie b edą winne ... za guptactwo trzeba płacić w życiu !

Gość ciumlaowksi
Kinga Dunin - guru niektórych idiotek - to lesba jest czyli osoba nienormalna lub co najwyżej normalna inaczej.

ja byłam wychowywana odwrotnie niż w temacie i teraz to inni maja problemy ze mną :P ale mi się zyje nienajgorzej

Gość IQ 145
widze ze nie rozumiecie tematu- no coz nie kazdy moze byc inteligentny.

Gość nie ma jak być burasem
Kinga Dunin ma męża i syna burasie :P Jestem feministką, moja koleżanki to w większości feministki , mają mężów i/lub partnerów, dzieci i jakoś nie narzekają. Bo mężczyzna tym się różni od smutnego, zakompleksionego onanisty, że nie musi potwierdzać swojej męskości przez podporządkowanie sobie kobiety. Poza tym co to za przyjemność mieć w domu taką bezwolną lalę?

Gość IQ 145
i widzisz dziurko- o to chodzi. Nie byc Ulegla i posluszna!! lepiej dla ciebie.

Gość jak widać przewrażliwieni
na punkcie swojej "maczowatości" faceci ten temat odebrali jako atak na siebie! Tylko pogratulowac im inteligencji.:classic_cool:

ciumlaowksi i bikolak ---> może nie uwierzycie ale są kobiety, ktore mają jeszcze własne zdanie i nie powtarzają wszystkiego o czym tylko przeczytają. Bo istenije jeszcze analiza i osąd oraz wyciągnięcie wniosków.

Gość ja wiem ze chcilibyscie
panowie miec taka posluszna lale na kazda wasza zachcianke. Ale juz nie te czasy. kobiety nie sa glupie.