Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sacrum i profanum.

Polecane posty

nie dość, że można sikać gdzie się chce, to na dokładkę - kiedy się chce! :classic_cool: a możliwe, że tak było, tzn z wchodzeniem na topiki Retro pisząc to miałam na myśli ogólnie- wejście Retro na kafe, jako całość :) na razie zmykam! 🖐️

Nikogo to nie zdziwi, ale ja widzę to odwrotnie - zgrana grupa osób wchodzi/ła na chyba każdy topik Retro ") Hmm... czasem było tak że jak już się wszyscy zgromadzili , robiło się po prostu ciepło i przyjemnie... Jakktoś nie przychodził , czuło się brak... ech.. ale to dawne czasy.... widocznie nie było tak pięknie jak mi się zdawało. trudno. show must go on:):)

Ale jak Stronniczy zuwazyl slusznie ,kazdy robi jak tam chce.Jego majtki ,niech sika!:-)

Melody nie zarzekaj się Komiczne charakteryzuje się dość zauważalną siłą rażenia:) spokojnie, dostaniesz w razie czego kieliszek LUGOLI :)

Ata, jesteś boska ! :D :D :D " stronniczy faktycznie ma coś z rycerza...." Chcesz Retro sprowokować kogoś, by dokończył powiedzonko ? :D :D :D Czy może sama masz coś na myśli ? 😡 ;)

... czasem było tak że jak już się wszyscy zgromadzili , robiło się po prostu ciepło i przyjemnie... Jakktoś nie przychodził , czuło się brak... Człowiek to kaloryfer, przeciętnie 700 wat mocy, energii cieplnej wydziela, może to dlatego... :)

STRONNICZY mam coś na myśli ale powstrzymałam się, bałam się że to co napiszę jakoś MOGłOBY ci zaskodzić ..

Oprocz tego ,ze bagno i syf,to jeszcze sikac Ci kaza :-) O matko! Dobra! Nie zarzekam sie,pozyjemy ,zobaczymy.

Gość pewnie sie masturbujecie
jak czytacie wpisy tego prostaka komiczne. Żadna nie pomyśli, że pewnie znęca się nad kobietami i cieszy się tym. Retro nie daj się. Ratuj honor kobiet przed takimi gadami

Ale jak ma nas ratowac ,jak sama w nasze niezsikanie sie nie wierzy! Napisala,zebym sie nie zarzekala,ze nie oddam moczu...EEEEEEE,ide stad na obiadek.

retro masz stajla retro masz stajla retro masz stajla retro masz stajla

mam stajla, miałam napisać:) wszyscy mamy stajla, i tak ma być:)

Nie wiem, czy jeszcze może mi coś zaszkodzić, ale przecież wszystkiego nie wiem. Hm... sam nie wiem :) Może na razie nic nie pisz. :)

Ale jak ma nas ratowac ,jak sama w nasze niezsikanie sie nie wierzy! N ja wierzę. wierzę i to mocno. zresztą nie o to tu idzie. Komik to naprawdę nie jest to o co idzie gra. gra idzie o coś innego. o to żeby umieć rozmawiać.;) żeby umieć się dogadywać też. żeby było fajnie i ciekawie, nawet ekscytująco. nie będę się z nikim przepychać, już pisałam. Król Lew jest tylko jeden, i tak ma pozostać.

Co to znaczy - masz staila ? Naprawdę nie mam pojęcia, nie znam takiego słowa. Przetłumacz, proszę :)

" retro retro masz stajla retro masz stajla retro masz stajla retro masz stajla" głupio tak sie podłożyć i zapomnieć się wylogować z konta zeby napisac jako pomarańczka :P ale kiepsko z tego wybrnęłaś :P

kiedyś prześładował mnie taki wpis, wczoraj też się pojawił:) Mi też się tylko WYDAJE że wiem o co chodzi:) jakiś gryps młodego pokolenia...:):):)

Komiczne jest z nami, mimo iz jak by się wydawało go nie ma..:) Komiku, to wybrnęłam czy nie...?:):) w ogóle zapomnniałam ci powiedzieć że wszystkie prześladujące cię pomarańcze to ja.:) Komik, masz stajla.:) lepiej teraz..?:) bo masz.:)

hm.....:):) popatrzyłam raz jeszcze na mój wpis. i na wpis komiczne. i na radość JU...:):) wszystko razem wygląda paskudnie. cokolwiek teraz napiszę, nie będzie to miało znaczenia.:) Wszystko jedno że czarny nick był zamierzony- ja sobie zostaję z ta świadomościa, ale forum ma to do siebie że interpretacja jest jedna i wiadoma: retro robi sobie pomarańczową publikę....:) Przyznaję: inaczej tego odczytac nie można. nie boli mnie to o tyle ze nie walczyłam o palmę pierwszenstwa z komikiem ani z nikim innym. Honor rzecz święta. Pozdrawiam wszystkich których polubiłam. i przepraszam tych których zawiodłam. I cieszę się z tymi którzy sie cieszą... do zobaczenia w piekle.:):)

Gość czyli do jutra
Kurwa żegnacie sie co 2 dni i wracacie:O

Gość Ju.....
To już śmiać się nie wolno?:o Retro, przyznaj się, że "komiczne" to też Twój nick.:classic_cool::P

"wszystko razem wygląda paskudnie." nie tyle paskudnie, co zupełnie jednoznacznie :D przeżyłaś te bolesną pomyłkę, co?

KOmik:) Prezent dla ciebie, w twoje ręce składam. Ogłaszam upadek Retro. (Jednakowoż stajla miała...:) ) raz jeszcze pozdrowienia dla wszystkich.

Gość retruś skarbeńku
przeczytałam twój smutny topik gierki-damsko meskie gdzie sie zwierzałaś i wyszło na to, że nawet zła stara panna retro ma serducho, i to dość wrażliwe nawet, chociaż nie wiedzieć czemu przepełnione lękiem, że ktoś ją może pożądać, z jednoczesnymi pretensjami, jesli nie pożąda i stwierdzam ze całkiem sympatyczna z ciebie osóbka, aż sie chce utulić i powiedzieć że wszystko będzie cacy nie odchodź z powodu glupiej wpadki ze stajlem, przeciez wszyscy tutaj podbijają sobie topiki na pomaranczowo, jak tylko znikną z pierwszej strony zycia uczuciowego :*

Ja mam taki zegar, który pokazuje nie tylko 17:54 ale pokazuje 17:54:01, po sekundzie widzę 17:54:02 i tak dalej aż do 17:54:59. Między pierwszym 17:54:00 a ostatnim 17:54:59 upływa 60 sekund czyli cała minuta. Setkę, czyli sto metrów najlepsi przebiegają w czasie poniżej 10 sekund. Ciekawe, co jeszcze możnaby zrobić przez 60 sekund ? O mrożonych słodkościach, waniliowych, śmietankowych czy innych już pomyślałem, co jeszcze ? :)

Upsss! Dlaczego ja napisałem poprzedni post ? Zegarem się chciałem pochwalić ? Coś ze mną nie tak :O

po co podbijac topik kótry przez cały dzień tkwi na głownej stronie kafeterii.... Dlaczego nie można czterokrotnie powtórzyć zdania kótre przypadło nam do gustu! Kurwa, tak, kurwa, tak! przesadziłam z oryginalnością tego postu... żałuje tylko że nie postawiłam pod spodem usmiechnietej buźki! Tego emotka przeciez umiem robić..!:) Przynajmniej nie bybłoby tak JEDNOZNACZNIE.. chopć też nienajlepiej..... Teraz już wiem jak to jest dać dupy Komikowi......:):) niezbyt to przyjemne.:) Stronniczy...:) kiedy post komika zjeżył mi włosy na głowie , pomyślałam o tobie...:) o tym że nie raz zasłaniałeś mnie tutaj własną piersią... za mój honor. A ja sprzedałam go w ciągu jednej sekundy! Idiotyczny post, kóry miał wkurzyc, a pogrążył mnie totalnie. Kara BOża za dzisiejsze wieszanie się na Komiku i za topik o wypalaniu śaldów na pośladkach...? :) Kto wie...:) a twoja rycerskość, Stronniczy..? Już mówię... Gest podania mi dłoni na kafe... szczery, życzliwy, bez wahania, solidny, mocny uścisk.. podtrzymujący lub dźwigający, zależy. a potem od razu cofałeś się o trzy kroki w bok, by pokazac że nie ma w tym nic brudnego, nic interesownego... Jedynie rycerski , dżentelmeński gest. dzięki. O Miłości i śmierci miało być i będzie. Dajcie przeboleć własną głupotę. :)

Ok zrozumiałam Stronniczy,wyjasniłam to z retro Wszyscy zajeli sie analizą retro,ja tropiłam czy retro jest polą. Mozecie sie nabijać itd. dopóki tutaj rozmowa nie bedzie przypominała rozmowy ,ja nie wejde na topik Retro.Oczywiście chciałabym zeby wszyscy podali sobie łape na zgode,ale wiem ze to nierealne,bo wirtualnie to niemożliwe. pozdrawiam

Dobry wieczór :) Nie, Złośliwa, z Ciebie nabijać to ja się nie będę 🖐️ Retro :) 🖐️ i bez podtekstów 🌻

Jeszcze trwa u mnie przepiękny zachód słońca. Niebo płonie czerwienią po wszystkie swoje krańce. Niesamowity widok :)