Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sacrum i profanum.

Polecane posty

. Jeśli jakiś facet poniża,depcze godność jakiejś kobiety to zawsze,ale to zawsze znajdą się takie laski,które go za to podziwiają dlatego włąsnie trzeba to zmienić.:) przykład Komiczne: wszystkie sikające tu za nim w majtki kobiety jakby zapominają czym się komiczne szczyci: po prostu dużą ilością " przeleceń", jakby to był powód do dumy!:) dla samca ALFA PEWNIE JEST::) Bo przecież to samiec alfa jest... ja jednak powiedziałabym że to SAMIEC ALF.. :) taki jak ten z komediowego filmu który kiedyś wyświetlali... :):):) Choć ten ma pazurki....:)

retro a czy ciebie coś zaskakuje? okreslić się względem czego?? nie doczytałaś ? czy nie dowierzasz?

retro a czy ciebie coś zaskakuje? niewiele okreslić się względem czego?? względem mojej osoby nie doczytałaś ? doczytałam, jak cholera, do końca, dzielnie czy nie dowierzasz? jakby troche nie... ale zaraz mi przejdzie.

Gość siedzicie tutaj i
piepzycie bez sensu ktorys juz bozy dzionek , zamiast cos pozytecznego zrobic:o

Używaj więcej wykrzykników i emotek!!!!!! Ju... nie umiem:):):)

piepzycie bez sensu ktorys juz bozy dzionek , zamiast cos pozytecznego zrobic o przepraszam:) mam za sobą kilka godzin wytężonej pracy.

o przepraszam ja zdążyłam być z dzieckiem u lekarza tak na marginesie jeśi każd osobe która zraziłaś do siebie przyporzadkujesz retro do siks latających za niejakim komiczne to nieźle nieźle może warto przeczytać swój własny topik ( nie jeden) jeszcze raz i jeszcze raz..........

tak na marginesie jeśi każd osobe która zraziłaś do siebie przyporzadkujesz retro do siks latających za niejakim komiczne.. no tak, Ike, faktycznie:) tego jednego nie mogę ci zarzucić:) oddaję honor.

Wczytalam sie i odbieram to tak,jakby nikt nie mial prawa miec swojego zdania...Zrozum retro,kazdy jest inny,a Ty usilujesz wepchnac wszystkich w swoj (poniewaz Twoj,wiec jak najbardziej dobry ) schemat. ...jeżeli zaś wczytasz się w topik to dojdziesz do wniosku że poza mną niewielu osobom wchodzącym tutaj o to chodzi.Myslisz,ze wchodza tu po to ,zeby Cie powkurwiac? Mysle ,ze tez chca sie wypowiadac,bo maja do tego prawo. Spokoj nas moze tylko uratowac!

super jedna ie się wybronila ok ja nie przeszkadzam- jako że nie jestem tu mile widziana jak zechce ci się przeczytc moje wczorajsze argumenty ze zrozumieniem- bede z ciebie dumna miłego dnia wszystkim życze :)

Ju.... jak zacznę używać emotek to będę nieautentyczna!! ktoś wypruty z emocji nie może uzywać emotek. czyż nie? Moje posty będą surowe jak skała.

Gość pozdrawiam retro
"ja jednak powiedziałabym że to SAMIEC ALF.." po prostu Świetne:D ale moze też dlatego, że ja nie sikam w majtki "na widok" komiczne. jestem gdzieś pośrodku. nie zaprzeczam jego inteligencji, bardzo mi się podoba w takim męskim wydaniu, ale tez pewne cechy sprawiają, że komiczne nie jest dla mnie interesujący. jednocześnie nie walcze z nim zapalczywie:) za to Ciebie retro bardzo bardzo lubię, cenię sobie intelignentne kobiety i to bez zawiści jak to bywa w damskim światku;) a jak jest z twoimi emocjami- nie wiem. pozdrawiam

Myslisz,ze wchodza tu po to ,zeby Cie powk**wiac? Mysle ,ze tez chca sie wypowiadac,bo maja do tego prawo. ale dlaczego na mój temat..?:) najechać na mnie personalnie, osobiście, to jest jak najbardziej w porządku.:) czy tak..? moje oceny których dokonuję ogólnikowo już nie są w porządku...? wczoraj wieczorem toczyła się fajna luźna dyskusja o życiu, dziś wchodze i co widzę..? to samo. Burdel, syf i OCENY! i znowu ja na tapecie... to chore.

:-) ike jak to nie jestes mile widziana ,jak dla mnie badz tu i nie odchodz nigdzie !

Gość nudziarze z was
przeczytalam 2 strony i sie znudzilam zajrzalam na 17sta i tez nudy. pseudointelektualne wypociny.spadam.

Gość wiecie co mnie tu fascynuje
to mi przypomina trochę mobbing:) jedna osoba sobie kogoś upatrzyła i systematycznie robi sobie z niej wycieraczkę a reszta broni tego,który depcze:)

Gość retro masz racje
ten komiczny prostak i cham pewnie by Cie pobił gdybyś z nim rozmawiała na żywo bo widać, że agresja z niego kipi i łap nie umie trzymać przy sobie i może jeszcze zgwałcił, żeby mieć kolejną zaliczoną niepokorną

Ojoj,wcale tak nie jest .Mysle ,ze gdzies w tym wszystkim sie zagalopowalismy i zamiast postaw i zachowan,oceniamy ludzi.Wybacz Retro,ale zdajesz sobie sprawe,ze prowokujesz?(skad inad to dobrze,bo jestes jakas) Stad taka reakcja.Sama tez poddajesz ich ocenie,szufladkujesz,generalizujesz) Weszlam tu,bo tutaj ,na tym topicu wypowiadaja sie osoby,ktore maja cos do powiedzenia,a ich wypowiedzi,choc tak rozne,sa interesujace.Nie mam zamiaru byc ciocia -Dobra Rada i pisac,jak wazne jest to ,zebysmy szanowali sie i nie obrazali...To wie kazdy.Nowa jestem,wiec nie wiem kto to komiczne i jak to jest sikac w majtki za nim... Musze jeszcze raz poczytac topik i porobic notatki :-) Gleboki oddech,bo sie naprawde bagno zrobi :-)

... lecz jeżeli składniki są nieosiągalne... Jakby Ci to powiedzieć Ata...to jest względne, nie absolutne. Po przełożeniu na prosty język znaczy - jak dla kogo. Etap walki o ilość dawno mam już za sobą - zabiegam o ideał. I cóż z tego, że bezskutecznie, cel jest ważny sam w sobie :) ...Komiczne, Ty nie rozumiesz, że Stronniczy jest \'lekko\' zafascynowany Retro? kręcą go takie kobiety no pozwól mu na to i nie wyśmiewaj go! a poczuć się rycerzem jest pewnie pięknie ... Tak Ci zaufałem, a Ty lekką ręką powierzasz mój los, moje szczęście lub nieszczęście w ręce Komicznego ? No to mam przechlapane :( Przecież to zazdrośnik, na nic mi nie pozwoli :( Co do fascynacji...rzeczywiście, fascynuje mnie inteligencja ludzka w ogóle, także u kobiet. Może to na zasadzie komplementarności rozumianej jako uzupełnianie. Bo ja np. umiem spawać gazowo :)

Wybacz Retro,ale zdajesz sobie sprawe,ze prowokujesz? Pewnie, ale to chyba nic złego? Sama tez poddajesz ich ocenie,szufladkujesz,generalizujesz Nikogo imiennie. No, mOże komicznego, ale sam się prosi:) poza tym lubi to, to rodzaj pieszczoty:) Weszlam tu,bo tutaj ,na tym topicu wypowiadaja sie osoby,ktore maja cos do powiedzenia,a ich wypowiedzi,choc tak rozne,sa interesujace. uważam tak samo. Nie mam zamiaru byc ciocia -Dobra Rada i pisac,jak wazne jest to ,zebysmy szanowali sie i nie obrazali...To wie kazdy. zaczynam w to wątpić. Nowa jestem,wiec nie wiem kto to komiczne i jak to jest sikac w majtki za nim... hm... obys nie poznała, chociać mogłabym przysiąc, rozglądając się po tym forum, że może to sprawiać wielką rozkosz. Gleboki oddech,bo sie naprawde bagno zrobi Samo się nie robi...:) Melody, dzieki:)

Retro, dlaczego nie widzę emocji? proszę, np wczoraj, jeden przykład od samego początku wiedziałaś, że obrabiają Ci tyłek na innym topiku - doczytałam wczoraj w nocy co, gdzie i jak czytałaś tam rozmawiałaś tu dopiero na końcu powiedziałaś Ike, to co powiedziałaś wiesz co ja bym zrobiła? wpadłabym jak gburia furia i ...by się działo! oczywiście, kontrolujesz emocje, tylko w jakim celu w takiej sytuacji? nie uważam, że obraziłam Cię nie mam takiego zamiaru dziś mam bardzo ciężki dzień, ale wpadam tu co jakiś czas nie rozumiem zachowań niektórych osób, ale pod innym wzgędem, niż Ty właśnie pod takim, że skoro nie widzą w Tobie emocji, nie powinni ich w Tobie prowokować, ani w ...sobie mnie osobiście nie przeszkadza absolutnie to, jaka jesteś nie obrażają mnie Twoje topiki nie obraziło to, że nie odzywałaś się na kilku z nich do mnie nie rozumiem frustracji ludzi, skoro wyciągnęli takie wnioski na Twój temat ale wiem, że moje odczucia są moją własnością i bynajmniej nie mam monopolu na to, w jaki sposób człowiek ma się zachowywać założyłaś wiele kontrowersyjnych tematów, widziałam kilka, było ich zdaje się bardzo wiele myślę, że jeżeli ktoś przykłada zapałkę do lontu, nie powinien się dziwić, że beczka prochu wybucha? i jeszcze jedno - weszłaś na kafe do jakiejś zgranej grupy osób- Doprawdy, Komiczne, Nefrytka, Justyna i inni to, co odbierasz jako sikanie w majtki za Komiczne, może być zwykłą lojalnością wobec starego znajomego tu nic nie da sprawiedliwość jedne osoby bardziej lubimy, inne mniej a Komiczne lubię, nie ukrywam tego, choć nie sikam ...jeszcze :P myślę, że jak na bardzo opanowaną osobę powinnaś bardziej wyluzować fajnie się wczoraj dyskutowało, szkoda tylko, że nie zdawałam sobie wtedy sprawy, że to podwójna gra -ten topik, w tle inny, czytany, a ja byłam tylko pioneczkiem szczerze? nie obeszło mnie to chyba nie potrafisz inaczej a mnie to naprawdę nie przeszkadza, gdyż każdy osiąga swoje cele w sposób dla niego najlepszy i adekwatny do jego poziomu z mojej strony masz sympatię zwykłą, ludzką Stronniczy kiedyś pisał o kimś, kto napisał mu, że lubi ludzi to byłam ja bo tak naprawdę jest lubię ludzi, całościowo kiedy ktoś mi zagraża lub moim bliskim - potrafię się bronić nie dam się manipulować, chyba że mi to nie przeszkadza wczoraj - było spokojnie reszta czytała - cudnie dzisiaj stłumione emocje wybuchły - możesz wyciągnąć z tego morał, co się dzieje, kiedy się non stop odcina uczucia i emocje krótko - robi się syf! :O

Gość retro niech zgadne
nudzisz sie a ze jestes klotliwa to urzadzasz sobie tu glupawa rozrywke?:)

odpowiadam: nie nudze się i nie urzadzam sobie głupiej rozrywki. przyjdę wieczorem, bo wieczorem zawsze jest jakoś lepiej.. i można sensowniej pogadać. Ata..:) Nie obraziłaś mnie nigdy:) nie starałaś się nawet:) Jako jedna z nielicznych tu osób.:) a stronniczy faktycznie ma coś z rycerza.... ale to może kiedyś rozwinę.. żeby nie było że podrywam go, bo powie mi to, co powiedział wczoraj Justynie: że nic nie czuje:):) rany Julek:):) pozdr. PS: robię zapisy rozmówców na nowy topik o miłości i śmierci.... :) pamiętasz Ata...? zaczęłyśmy coś w ten deseń... zafascynowało mnie. Temat niewygodny ale może znajdą się odważni.

Ja sie moge zapisac,przynajmniej w temacie bardziej bede.A sikac za Komicznym ani mi sie sni!

Stronniczy kiedyś pisał o kimś, kto napisał mu, że lubi ludzi to byłam ja Ata, wybacz, że nie podałem źródła, ale nie wiedziałem, czy mogę to zrobić. Asekurant jestem ;) "i jeszcze jedno - weszłaś na kafe do jakiejś zgranej grupy osób- Doprawdy, Komiczne, Nefrytka, Justyna i inni" Nikogo to nie zdziwi, ale ja widzę to odwrotnie - zgrana grupa osób wchodzi/ła na chyba każdy topik Retro ") A co do sikania w majtki - ja bym z tego zarzutu nie robił, to przecież ich majtki :) Jest przecież wolność sikania i każdy ma prawo sikać tam, gdzie chce. ;)

będzie to jedynie czyste teoretyzowanie, więc chyba nie ma sensu. JU... nikt z nas jeszcze z miłości nie umarł, więc siłą rzeczy będzie teoretyzowanie. zapraszam cię. wkrótce.