Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pau.la

Starajace sie o pierwszego dzidziusia?

Polecane posty

No ja mody nie oglądam. A mój mąz tez pracuje do 18 i niedługo będzie w domu.

Smerfetka29,Karolina1986,Kate29,Haydi,olawd,Dagusia,Ewelinka,Paula,Nika,pauly78,Dorota822,Milka2306,Ash,Ilona24,angel-ika,mizomaniaczka,Aagness,Sensai,Joannaa25,Romanesca,Jakasia, Diidii,Starankowa,Ametyst,Hawanana,elka20,Mlodazona,Bengalska kicia,Catie,Sandrunia,Zlowik,Broneczka,Pakostane,Mella25 Dla Was 👄🌻 Pozdrawiam. Mam nadzieje ze zadnej nie opuscilam a jezeli tak,to tez pozdrawiam 🌻👄

Witaj droga Smerfetko :) [czesc} Ciesze sie bardzo że juz jestes z nami.Mam naadzieje że wypoczęlas sobie nad morzem i jestes ślicznie opalona.Maleństwa pewnie tez maja sie wspaniale :) xxmadziaraxx, dziekuje za pozdrowienia :) też ogladam mode na sukces.Teraz nie ale wiem dokladnie co sie dzieje i co sie stanie za 1500 odcinków.Pomimo ze wiem to jak tylko mam mmożliwośc oglądam.Dlaczego zapytacie.Moja kochana babunia oglądała, mamcia tez no i ja.Tak juz 14lat.Mam sentyment do tego filmu, choć przyznam że wcześniej było sympatyczniej.Teraz jest troszkę na siłe.Miło było kiedys jak zasiadały wszystkie kobiety w rodzinie przed telewizorem i śledziły losy Foresterów.Takie babskie popołudnie.Teraz pozostał sentyment i miłe wspomnienia.

Wlasnie wrocilam z lasu i zaraz jade do domku gotowac objadek. Madziara dzieki za pozdrowienia. Przypomina mi to ze musze uzupelnic i odswiezyc nasza liste obecnosci. Niestety zrobi sie nieco krotsza:-( Ja mody na sukces nie ogladam i nigdy nie ogladalam. Jakos mnie nie wciagnelo. A teraz to nie mam nawet polskiej telewizji. Ja lubie Gotowe na Wszystko, Lost (Zagubieni), Grey\'s Anatomy, Heroe\'s, The Tudors, Two and a Half Man i Californication. Czy cos z tego wam cokolwiek mowi??????? Nawt nie wiem czy to wszystko jest grane w polskiej telewizji. Tak w ogole to czytalam dzis swoj horoskop i jest tam napisane ze przez nastepne kilka dni wszystkie byczki maja duza szanse na zajscie w ciaze. Ja jestem byczek ale to mnie chyba nie bardzo dotyczy bo ja mam jajeczkowanie dopiero za 2 tyg!!!! A sa tu jeszcze jakies byczki???????

Paula, dla pewości przytulaj sie co drugi dzień.Może akurat sie poszczęści ;-)

Gość kasiula86
Hej Paula!My tez sie staramy od niedawna.Moze bedziemy sie wspierac nawzajem,bo nie zabardzo mam sie z kim dzielic watpliwosciami na ten temat.Pozdrawiam

Gość pauly78
czesc kochane ja wlasnie zaczelam pakowac nasza walizki....w piatek plyniemy do Chorwacji.Boze,ile tego jest!!!!!!!! u mnie wlasnie dni na staranka...ale wcale sie tym nie podniecam.co ma byc to bedzie:) zaczelam sie faszerowac witaminkami bo jak jest goraco to ja poprostu wymiekam:) biore magnez+potas i inne.w Rzymie 36 stopni....a mowia od tygodnia,ze ma byc chlodniej o 5 st!!!!!jakos tego nie czuje:)kupilam bilet do Pl i lece pod koniec pazdziernika prosto do Gdanska:)jak ja sie ciesze!!!!!w Sopocie teraz jest tak fajnie:( buziaczki

Witam was dziewczyny! U mnie dzisiaj pogoda nie najgorsza. Jest pochmurno ale nie pada. Mąż nakusił mnie na zrobienie testu. W tym miesiącu dałam sobie słowo, że go nie zrobię bo przypuszczałam jaki będzie wynik. Ale, że tak nalegał więc uległam. Wyszedł taki jak się spodziewałam a więc negatywny :-( Nic mi teraz nie pozostało jak czekać na @. W piątek wyjeżdżamy na wczasy a tu będę miała @. Normalnie idzie się załamać. :-( O rany, jak fajnie by przytulało w nowym miejscu a tu nic z tego nie będzie. Jak jeszcze pogoda nie dopisze to się chyba popłaczę. Madziara Ja tez nie oglądam mody na sukces a dokładnie wiem co się tam dzieje. Natomiast mama z babcia oglądają. Czasami o tym gadają więc chociaż nie oglądam, wiem kto z kim był i na jaki romans znowu się zapowiada. Widzę, że jesteś fanką mody więc pocieszę Cię, że nakręconych jest w sumie 5000 odcinków ( czytałam o tym w gazecie). Dzięki serdeczne za pozdrowienia 🌼. Ja również śle pozdrowienia dla Ciebie i innych dziewczyn. 🌼 Pau.la Ja jestem spod znaku wodnika. Ciekawe co mnie pisze w horoskopie. Zaraz sprawdzę z ciekawości.

cześć dziewczynki mogę do was wrócić? ??brakuje mi tego topiku i waszych opowiadań :) Postaram się nadrobić zaległości w czytaniu ale nie wiem kiedy skończe tyle już stron :) U mnie nic się nie zmieniło, tzn. jutro idę do lekarza i zobaczymy co dalej, narazie mam tylko badanie hormonów. Ale wyciszyłam się troszkę i nie myślę o dziecku, tzn myślę, ale zaraz staram się swoje myśli skierować na inny tor. Nadal mierzę temp chociaż, przestałam tylko na tydzień i wróciłam, bo wiecie co dziewczyny, przynajmniej wiem kiedy dostanę okres i kiedy były dni płodne a tak jeszcze pewnie przed owulacją myślałabym że pewnie już jestem w ciąży. Pozdrawiam Was serdecznie i teraz nie pozbedziecie się mnie tak łatwo:))

Witaj Pakostane!Pewnie że możesz wrócic.Ja nie mam nic przeciwko i myślę że reszta dziewczyn też.Jeśli chodzi o temperaturę to ja też lubię ją mierzyc, przynajmniej wiem co się dzieje w danym cyklu.

🖐️ laseczki madziaxxx dziękuję za pozdrowienia joasia jako że też jestem szuwarkiem sprawdziłam horoskop a w nim nic ciekawego ja Mody nie oglądam ale prześledziłam jej ciąg na forum seriale a dzieki masimowi jestem jakieś 5 latek w przód (chłopak jest zafascynowany serialem, pamięta wszystkie szczegóły) - a tak na marginesie scenarzysta tego serialu musi mieć nieźle namieszane pod sufitem dzisiaj się dowiedziałam że moja kierownica od poniedziałku idzie na urlop więc będę mogła przez kolejne 2 tygodnie swobodnie oddychać, ta wiadomość dodała mi dzisiaj skrzydełek i dzięki temu posprzątałam porządnie domeczek szkoda tylko że mam jeszcze @ ale spoko przez kolejne 2 tygodnie myślę że i mój M poczuje mój luz buziaki dla wszystkich pakostane witaj :)

Hej Pakostane pewnie ze wroc do nas👄 Angel ika suwaczki Ci wyszly,sa ok.wszystkie dziewczynki sa z tabelki,troszke ich jest 👄 Kate29 Tez wiem co bedzie dalej,czytalam w gazecie,i ogladam na wloskiej telewizji i juz sa daleko niz w polsce.Nawet jak sie nie oglada to i tak wiadomo co bedzie dalej i o co chodzi.👄 Pau.la No troszke dziewczyn juz nie odwiedza naszego forum,na poczatku sie udzielaly a teraz juz nie,no to musisz poprawic tabelke,troszke nas jest.Nie ktore z tych filmow leci lub lecialo w polsce,to wiem jakie to sa.My mamy we wloszech polsat cyfrowy,przywiezlismy z polski i jak jest czas to ogladamy.Teraz sa same powtorki,bo sa wakacje,ale cos nowego leci z filmow.Ja ogladam na polsacie o godz.12 film PIEKNI,ciekawy a potem tylko mode na sukces,jedynie filmy z komputera.Ja jestem spod znaku koziorozca.👄 Witaj Kasiula86👄 Pauly78 Ty to masz fajnie,odpoczniesz sobie z mezem w Chorwacji,czekamy za zdjeciami z urlopu.Jeszcze pare miesiecy i lecisz do polski,przeleca szybko miesiace,my jedziemy w sierpniu na urlop do polski na 2tyg. i jedziemy nad morze nasze zimne hiii 👄 Joannaa25 Tez wiem co dalej bedzie,ogladam na wloskiej telewizji,nawet jak sie pare odcinkow nie ogladnie to i tak wiadomo o co chodzi.👄 Asz Ja chce pare cykli jechac na testach owulacyjnych i zobaczyc co bedzie.Temperature kiedys mierzylam,ale teraz juz nie,bo nic mi sie nie podnosila,zawsze byla prawie taka sama,nic sie nie podnosila i skonczylam ja mierzyc,zobacze teraz te testy.👄

Hej zolwik 👄 ja tez wiem co dalej bedzie,bo ogladam na telewizji wloskiej.Film jest pokrecony rowno,co chwile cos sie dzieje.:)

Witak Kasiulu. Zapraszamy do nas. Moze napiszesz pare slow o sobie, skad jestes i co dobrego porabiasz. Pakostane witaj ponownie. Wiedzialam ze wrocisz!!!!!! Nadal jestes na naszej liscie... wedle zyczenia w pokoju dla gosci honorowych:-) Zostawie cie tam na chwilke, bo mysle ze to moze przyniesc szczescie co do dzidziusia:-) A jezeli podziala na Ciebie to jeszcze wszystkie sie tam przeniesiemy:-)

Co chwile cos,jedni w tym,filmie gina albo umieraja a potem wracaja,bo sie okazalo ze zyja,zakrecony caly ten film.Nie dlugo odnajdzie sie zona Ridza Teylor potem znow zaginie Maysi,dziwy w tym filmie sie dzieja.

Pau.la a czemu nie ktore dziewczyny sa na honorowej liscie,?,co to za lista? i kto moze do niej sie zaliczac?

Podobno lekarze twierdza ze w wakacje poczyna sie najwiecej dzieci. My do tej pory mamy tylko 2 wakacyjne mamy... a tu juz polowa wakacji. Ciekawe czy do wrzesnia zdarzymy nadrobic statystyki:-) Oby!!!! Nie mozemy byc gorsze niz reszta statystycznego spoleczenstwa!!!! Joasiu glowa do gory. Ty tez juz niedlugo zobaczysz swoja upragniona druga kreseczke na tescie.