Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alojzy Bąbel

Dlaczego niektore dziewczyny bezczelnie wrabiaja facetow w dziecko ?

Polecane posty

Gość Alojzy Bąbel

Domyslam sie, ze chodzi im o to, że chca miec fajnego goscia i chca go przy sobie zastrzymac. Na innych przecietnych facetow nawet nie spojrzą ale leca wlasnie na takich ktorzy maja je w dupie. Zrobia kontrolowana wpadke i licza ze facet sie z nimi ożeni :-o Tamten co jasne oleje taka i kopnie w dupe i wtedy zaczyna sie szlochanie ze faceci sa zli, ze nie akceptuja swoich dzieci ( z kontrolowanej wpadki - tego juz nie mowia suki :-o ) i wogole ze facet to swinia:-o Laski z dzieckiem kolejny taki macho nie zechce wiec one wtedy z podkulonym ogonem zaczynaja podrywac tych na ktorych wczesniej nawet by nie splunely:-o I tak to jest - dziecko z przystojniakiem a pozniej narzucacie sie normalnym :-o Czy to normalne ? Zeby nie bylo - znam kilka takich przypadkow wiec nie mowcie ze tak nie jest, choc i tak wiem ze tak powiecie :-o

Gość dasdasd
Chodzi o geny - chca dobrych genow od macho ale wola zeby dziecko wychowywal porzadny facet ktory jest dobry do wychowywania ale nie dosc dobry do rozmnazania - to jest udowodnione naukowo .

no tak faktycznie bo facetom to nie przyjdzie do głowy że jak sypiają z laska to może być z tego dziecko...

Gość konwalijka**
Czyżby Cię któraś skrzywdziła i stąd ten jad? Nie uogólniaj. Ja akurat nie znam osobiście takich przypadków. Widocznie obracam się w normalnym towarzystwie.

Gość dasdasd
Bo takie przypadki czesto sa tez ukrywane .

Gość konwalijka**
Daj spokój z tym ukrywaniem. Przed okiem i opinią ludzką nic się nie uchroni. :O

Gość dasdasd
z artykulu naukowego : "Kobieta, chcąc korzystać z zasobów mężczyzny z którym jest związana, a jednocześnie szukająca lepszego „dawcy genów” musi szukać go poza łożem małżeńskim. Ze zdradą związana jest kontrstrategia, powiązana z uczuciem zazdrości." W przypadku ludzi, stroną więcej inwestującą w potomstwo są oczywiście kobiety, w związku z czym są one bardziej wybredne i bardziej selektywne od mężczyzn. Można powiedzieć, że strategia kobiet opiera się na jakości, zaś mężczyzn na ilości, której zresztą mają pod dostatkiem. Kobieta szuka partnera na stałe, który skutecznie mógłby zaopiekować się nią i potomstwem " a na biologicznego ojca kobiety będą więc wybierać najbardziej walecznych

Gość Po pierwsze......
pytanie jest chore i już Ci tłumaczę dlaczego. Skoro znasz takie kobiety, to najlepiej porozmawiaj z nimi osobiście, to chyba proste. Niby skąd my mamy wiedzieć, co nimi kierowało ? Przecież są to przypadki indywidualne. Myślisz, że wszyscy mają jednakowe podejście do życia i taki sam sposób myślenia ? Chyba tak skoro pytasz nas o takie rzeczy. A to świadczy niestety tylko o Twoim ograniczeniu myślowym, bo czy wszyscy Twoi koledzy mają jednakowe podejście do kobiet ? Niestey jest to nierealne.

Gość Mądra Mulatka
odpowieadając na temat: bo większość lasek to zwykłe szmaty, nic ze sobą nie reprezentujące i nie mają czym zatrzymać faceta, przy sobie:)

Gość Po pierwsze......
malutka---> mniemam, że mówisz o sobie ?

Gość konwalijka**
do dasdasd a w której gazecie takie głupoty wypisują?? Wnioskuję z niego, że każda kobieta jest na utrzymaniu mężczyzny (z czystej wygody) a potomstwo chce mieć powiedzmy .. rodowodowe z innym ?? Większej bzdury nie słyszałam. Gdzie miejsce na miłość? Czyżby obecne było tylko czyste wyrachowanie? Coś to jest grubymi nićmi szyte i nijak nie pasuje mi do tego, co widzę na codzień. :O

"Dlaczego niektore dziewczyny bezczelnie wrabiaja facetow w dziecko ? "- no sorry kto kogo zapładnia, hę?:P

Gość Mądra Mulatka
po pierwsze źle mniemasz a po drugie-nie malutka slepa kuro

Gość uoppppppppp
Bo niektóre są na tyle nudne ze nie mająjak zatrzymac faceta przy sobie dlatego specjalnie zachodzą w ciąże. najczesciej takie małzeństwa sie nie udają. Na taki krok decydują sie głupie tępe babsztyle, które nie mają ani urody ani rozumu. sa na tyle zdesperowane ze mysla ze jak facet je rzuci to i tak bedą miały jego dziecko i na całe zycie bedą z nim przez to połączone,:D ale idiotki, ale fajnei ze są , przynajmniej jest sie z kogo śmiac

Nie da sie kogos wrobic w dziecko. wrobic to mozna kogos w przestępstwo z wielu przyczyn poniewaz jest np. nie do końca poinformowany, że np. zakupiony towar pochodzi z kradzieży. W dziecko nie da sie wrobic bo przecież mężczyzna musi , że tak powiem dokonać czynu. Współżyć z kobietą.A poczecie jest tego nastepstwem. Normalna kolej losu. Jak to, że np. jak zjesz pączka to jego konsekwencją może byc 1 cm więcej w pasie.

Gość Gorzej jak ona kłamie
ze bierze pigułki, haha. To jest wrobienie !

rzeczywistosc - no ok rozumiem Cie, ale posluchaj. skoro facet wie ze kobieta stosuje tabletki to nie uzywa innych srodkow. zalozmy ze on nie chce miec dzieci w tej chwili a laska robi kontrolowana wpadke - "zapomni" tabletki itd - i jest dzidzia Bogu ducha winna taka laska nie zasluguje nawet by ja kopnac w dupe, dla mnie to szmata bez honoru i ambicji. zgadzam sie ze w tym takze uczestniczy facet, ale on jest dobrej mysli i nie wydaje mu sie nawet ze kobieta z ktora wlasnie sie bzyka celowo nie zabezpieczyla sie bo chce za niego wyjsc

Miałem koleżankę, bardzo fajną, miłą, no dobry człowiek można tak to określić. No i zapłodnił ją jakiś jebaka bo \"rozum jej odebrało\", a teraz czeka z dzieckiem na miłość swojego życia. Dziewczyna naprawdę normalna, sympatyczna, nie jakieś kurwiszcze. Człowiek przyglądając się z boku tego typu historiom naprawdę zaczyna wierzyć, że wszystkim i tak rządzi TYLKO I WYŁĄCZNIE biologia... Różne są motywy, okoliczności i historie ale najczęściej schemat jest ten sam...

Gotycka zamknęła temat. 🖐️ Dziecko jest efektem współżycia, jeśli facet o tym nie wie to cóż....faktycznie może czuc się wrobiony:P ale to już nie wina kobiety - rodzicie powinni powiedzieć SKĄD biorą się dzieci:D

Gość mariaznowin
sama zastanawiam się nad kontrolowaną wpadką. Mam wspaniałego chłopaka, już od kilku lat, jest cudownie. Szlag go tylko trafia na same wspomnienie i rodzinie. Cała reszta jest idealna. Mam już 30 lat, on rok więcej i to najwyzszy czas, by m,ieć dzieci - potem może być za późno. I ciągle się waham.

Gość Mądra Mulatka
do poprzednicznki, niczym mam nadzieje że jak to zrobisz to facet od ciebie odejdzie.

Gość Mądra Mulatka
bo niczym sie od tych szmat nie róznisz

Gość mariaznowin
nie sądzę - wiem, że mnie bardzo kocha, a ja mam problemy z płodnością i lekarz każe mi jak najszybciej zacząc się starac. Różnię się - on nie chce mnie zostawic, tylko rodzinę chce mieć za jakieś 4 lata. Dla mnie to stanowczo za późno..

Gość a jesli tabletki
naprawde zawioda i bedzie wpadka to co wtedy? Tez kopnie sie w dupe taka laske z podejrzeniem ze zrobila to celowo?Albo jesli peknie gumka?

hszonszcz No wiesz powiem Ci tyle. Jest to as z rekawa. Ostatnia karta. Nawet moze przegrana z góry ale mozna ją wygrać. Zalezy kto o co walczy.

Gość Gorzej jak ona kłamie
do mariaznowin jestes beznadziejna. widac nie masz nic do zaoferowania facetowi skoro nie chce sie z toba ozenic i miec dzieci, ze musisz go do tego zmuszać. jak widac sam nie chce. jesli go wrobisz bedziesz do końca zycia miała swiadomośc ze go zmusiłas, bo inaczej on by nie chcial. fajnie używac dziecka jako przedmiotu co? głupia pezdo

Gość mariaznowin
na pewno nie mam nic do zaoferowania, skoro jest ze mną już tyle lat... nie wygląda mi na masochiste. Jad schowaj gdzies głeboko, bo to tylko o Twojej kulturze świadczy... To ma być rozmowa, a nie obrażanie innych.