Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

Gość mendela
ej wujek kobiet jest 3 razy wieciej niz mezczyzn wiec i tak masz lepiej niz ja:P

Hej Mendela! Fajnie że chociaż Ty tu jeszcze zaglądasz:P Jak tam samopoczucie?:) Echh przegraliśmy wczoraj:( W sumie można było sie tego spodziewać, Niemcy dobra drużyna, no nic miejmy nadzieje, że w czwartek z Austrią wygramy, bo jak nie to... KONIEC euro dla nas:/

Ja tez tu jeszcze zaglądam Kasiulka :) Własnie wczoraj wszyscy tak kibicowali i porażka :/ I to jeszcze POlak Polakom strzelił 2 gole :o No cóż masz rację, trzeba mieć nadzieję, że w czwartek sobie poradzimy hehe :) Pozdrowionka dla wszystkich 🌼

Teraz pewnie sie wszyscy w tyłek gryzą, bo to właśnie Polacy nie chcieli Podolskiego w drużynie, a szkoda. Ale mecz nie był taki zły:P Jak wyjdziemy z grupy to będzie super, bo Austria w czwartek tez będzie się starać żeby ten mecz wygrać , bo oni tak samo jeden maja już przegrany. No nic w pt po meczyku porozmawiamy:P

Gość mendela
hej rozpadlam sie calkowicie,siedze od rana i rycze jak glupia.mialam wiadomosc od tego łośka i cos we mnie peklo,a myslalam ze mi przechodzi. do tego zaczelo sie sypac w domu i nie dalam rady:(

Gość Cezary Cezary
Ja się wpiszę, ale tylko po to żeby zmienić listę wpisów (na 667)

Mendela co ja mówię, że mam gorzej jak tak naprawdę nie wiem jak jest u Ciebie... No nic trzeba być twardym nie mientkim ja już sie uodparniam na te ich gierki, już mnie to nie rusza. Ba powiem więcej mam teraz dziką satysfakcje z tego, ze on dzwoniąc do mnie błaga i płacze żebym do niego wróciła. Echh poniżył sie chłop, już niżej upaść się nie da... Dopiero teraz zobaczył, że cos stracił, ale już za późno! A co tam Ci nagadał Twój? Jesteś wogóle tu:P

Gość mendela
ehhh łaził za moja siostra ze cche porozmawiac i w koncu mu napisalam z ejak chce pogadac to ok,zgadzam sie a on oczywisacie milczy;/to juz u niego normalne.nie iwem wogole po co sie odzywa,przeciez gruba jestem,sam mi to powiedzial...

Witam Was :) I jednocześnie przepraszam ale coś mało mam czasu ostatnio:) A jutro mam rozmowę w sprawie nowej pracy... także proszę trzymać za mnie kciuki :D Szkoda że nam podupadł topik 💤 Mendela ... wiesz, skoro on Cię tak potraktował i zranił to przemyśl czy warto znów się nim zadręczać ? Ja w Ciebie mocno wierzę i wierzę że spotkasz kiedyś kogoś kto będzie wart Ciebie i Ciebie doceni 🌼 3maj się cieplutko:) Ty tez Kasiuleczko:) Z Matim jestem myślami również :) I dla wszystkich którzy tu zaglądają wielki 👄 :D

Gość mendela
hej ja juz sie nastawilam ze bede sama,w koncu facetow jest 3 razy mniej,wiec bede w wiekszosci. jak rozmowa w sprawie pracy?pewnie sie udalo:)

Mendela rozczarowąłam się, bo dziś rano zadzwonili do mnie z tej firmy i powiedzieli mi, że szef ma pilny wyjazd i mam przyjśc w poniedziałek A już się tak bojowo nastawiłam :)

Gość mendela
to przez weekend nastawisz sie jeszcze bardziej bojowo;D

Bardziej bojowo i chyba bardziej zestresowana :D Co tam u Was dziewczyny :)? Pogoda nam sie popsuła:(

Hej:) Masz racje Ka.ja pogoda okropna. Wszystkie plany nam zepsuła:/ A co tam u was słychać, coś ostatnio żadna z nas tu nie zagląda, a szkoda tak miło było porozmawiać:) Widzę, że pracy szukasz 3 mam kciuki na jutrzejszej rozmowie! Mam czuja, że Cię przyjmą:)

Dziękuję dziewczyny za kciuki :) Tam sporo osób złożyło oferty, więc za jakiś czas dadza znać co i jak ;) Cóż, nie ta praca to inną się znajdzie :) Ehh jakoś trafić tu na forum na siebie nie możemy :D Pozdrawiam :)

Witam Drogie Panie, No ja już praktycznie wszystko załatwione z pracą tylko czekać na telefon i jazda :) Widzę, że faktycznie coś topik zaczął podupadać, ale myślę, że to się zmieni, bo aż szkoda :) Ka.ja życzę powodzenia z pracą, na pewno to Ciebie wybiorą, bo jak nie Ciebie to kogo?! :) Pozdrawiam.

Gość mendela
hej widze ze naprawde slabo jak przestalam pisac;D;D hehe ja zwariowalam,chyba rozjasniacz z farby wypalil mi resztke szarych komorek. jutro podejme ostateczna decyzje co zrobie.

Powiedzcie, że ktos tu teraz jest;) U mnie wieje nuda, za oknem deszcz, ja sama w domu z kubkiem ciepłej herbaty, nie ma co robić NUUUDY :P

Gość Ktoś tu teraz jest

Gość i ja ja jestem

Cześć dziewczyny :) Piszcie co tam uWas :) U mnie dziś nie za wesoło, nalatałam się po mieście jak szalona. Brzuch mnie boli wiadomo odczego :o a jutro idę na wesele :o

Gość torilla flat
a ja nie jestem dziewczyną, jeździłem po mieście autem no i brzuszek mnie nie ma od czego boleć :)

Hej Ka.ja! :* Ja dzis cały dzień w domu siedzę, u nas pogoda beznadziejna, burza niedawno była:O A ja tez mam wesele tyle, że za tydzień:)