Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

Sekret100... To widać, że jak w końcu traficie na porządnego faceta w sferze miłości to gdzie indziej mu brakuje :/ Kasiuleczka... Podejrzewam, że z pewnością byłoby najlepiej, bo nie ma to jak swój ziomek hehe :)

Vaniliowa... Tak tylko mnie wzięło na tego rodzaju przemyślenia hehe :) Bez podtekstów proszę :) ale muszę stwierdzić, że wiele Kobiet ( w większości Was Drogie Panie z tego wątku oczywiście :) ) patrzy bardzo dojrzale na miłość, co oczywiście bardzo mocno mnie cieszy :)

Mati szkoda, że coraz mniej facetów podchodzi do tego poważnie. Mam wrażenie, że bardziej niż uczucie liczy sie zabawa i sex... I te ciągłe przechwalanie ilu to on lasek nie zaliczył... No ale to tylko moje skromne zdanie.

Nie no tak, żarcik mały :P jak ja bym chciala sie zakochać np tego lata, tak mi smutno tak mi źle.... Widzisz Mati jakby mi byly zaproponowal to co tobie ona, polecialabym za nim jak pies....taka jestem uzależniona:( oby ci sie udało o ile sie zdecydujesz i historia nie powtórzyła się. Idę spać bo nic innego ostatnio mi nie wychodzi 🖐️

Wiecie co dla mnie jesli sex to tylko z osobą, którą kocham i która kocha mnie, seks jako dopełnienie miłości i intymne przeżycie tylko pomiędzy dwojgiem kochaj.ących się ludzi. Mam wrażenie że teraz się seks z tego wszystkiego odarło. Dla wielu ludzi to tylko zabawa, przygoda z byle kim...i jest fajnie. Przykre to troche też...

Kasiuleczka... Możliwe że niestety i jest tak jak mówisz, ale muszę Cię zapewnić, że jeszcze nie wszyscy faceci są tak zdegenerowani jak Wam się wydaje, ale jak na początku tego wątku wspominałem Was właśnie ciągnie do tych "drani", a później po kilku takich akcjach z draniami nie jesteście skłonne zaufać normalnemu facetowi chociaż wcale Wam się nie dziwie...

Nie dziękuję Vaniliowa, aby nie zapeszyć ;) Miłej nocki życzę, życzymy :)

Ka.ja...Niestety ale tak się właśnie jakoś dziwnie porobiło.

Vaniliowa Ja wole jak najszybciej sie wyleczyć z tej chorej miłości, gdyby nawet błagał mnie na kolanach nie wróciłabym do niego. Za bardzo mnie zranił, nie potrafiłabym mu na nowo zaufać, bałabym sie o kolejny dzień, zadręczałabym sama siebie myślami typu gdzie on jest, co robi, a może jest teraz z inna... Oszalałabym chyba... Co do nowej miłości nie wierzę, że jeszcze kiedyś cos takiego mnie spotka. To była moja prawdziwa miłość i obawiam się że kolejny raz to samo sie nie powtórzy...

Moje nocki teraz tak wygladaja ze sie budzę co rusz i czuje ogromny stres, nie wiem jak to opisać, nie znoszę być sama...kiedys budzialm sie rano ,kilka nieodebranycbh połączen, smsy, czasem rozmowy nad ranem, teraz telefon pusty....cisza...kiedy to się skończy wreszcie.Przychodź miłości, ja chce jak Kaja no :P ***Dobranoc Wam***

A wiecie co dziś w radiu mówili, że na świecie jest o 1/3 mniej mężczyzn, niż kobiet, jeszcze troche a przestaniemy wybrzydzać:P Będziemy brały wszystko jak leci hehe:D

Kasiuleczka... Dokładnie, może wtedy będziecie nas i nasze starania troszkę bardziej doceniały hehe :)

Kasiuleczka no ja juz 3 razy bylam z tym samaym ale dalej on i tylko on...mimo ze zranil na maxa, narazil moja pzyszlość.A pamietasz jak to bylo jak sie bylo mlodszym - mówiło się :to ta jedyna milosc na całe życie hehe a potem przychodzily nowe o tamtych wogole nie pamietamy.MYsle ze bedzie i nowa napewno jeśli chcesz zapomniec to już połoa sukcesu ja nie chce nie potrafię i sama siebie unicestwiam, o!

Vaniliowa skoro jesteś świadoma że siebie niszczysz to już coś :P Lepiej dla Ciebie byłoby, gdyby ex zerwał z Tobą wszelki kontakt, szybciej doszłabyś do siebie i szybciej miałabyś szanse rozpocząc sobie nowe życie, bez Niego...

To, ze chce to nie znaczy że tak szybko zapomnę... Nie potrafię przestać o nim myśleć, nieraz godzinami wpatruje się w nasze zdjęcia, zastanawiam się co on robi, z kim jest, wyobrażam sobie jak wygląda jego nowa dziewczyna, co z nią robi... To wszystko nieraz mnie przerasta. A jeszcze jak widzę te zakochane pary trzymające sie za ręce to nieraz mi sie łezka w oku zakręci, przypominam jak jeszcze niedawno my też byliśmy tacy szczęśliwi, że inni nam zazdrościli, że nasza miłość było widać z daleka, a teraz nie ma nic...

Vaniliowa tak źle i tak niedobrze. Ale przecież nie można sie odkochać w ciągu kilku dni. Czasem mam momenty, ze wszystko bym dała, żeby tylko do mnie zadzwonił, żeby usłyszeć jego głos, zobaczyć jego twarz, poczuć jego bliskość, ale za chwilę odpędzam te myśli, tłumacząc sobie że tak będzie lepiej, że nie mam na co liczyć, że to co było już nie wróci. Musimy zacząć wierzyć, że czas leczy rany, a na nieszczęśliwą miłość najlepszym lekarstwem jest... nowa miłość:P

Ka.ja Nie mam jak tego posłuchać, bo głośniki się zepsuły:P Ale widzę, że to Kukulska znam tę piosenkę... Coś w niej jest:)

Bardzo dziękuję za konstruktywną rozmowę, ale niestety muszę pomału lecieć w kimę, bo rano do roboty na nieszczęście, bo fantastycznie mi się z Wami rozmawia :) Tak więc Miłej Nocki Wszystkim Paniom życzę :)

My również Panu życzymy miłej nocki i kolorowych snów:) Ja jeszcze troszkę posiedzę, z siostrą porozmawiam, bo chyba ma ten sam problem co my... Echh faceci... Dobranoc:)

A na gg sobie klikam z moim męzczyzną :D Ale juz mi się oczka zamykają ... od kilku dni tak mam, a zawsze chodziłam spac bardzo póxno

Kasiuleczka buziaki i dobranoc 🌼 Trzymajcie się wszyscy, bo mnie przez weekend tu nie będzie 🌼