Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

Hehe miałam o nim nie mówic i nie myśleć ale co tam:P Moj EX jak był chyba w liceum to zaczał grac. Najpierw w garazu grali tak dla siebie, pozniej zaczeli nawet na koncerty wyjezdzac. Nie wiem jak ten ich zespol sie nazywał, on wtedy mieszkał w innym miescie, ja go nie znałam a pozatym to nie jest typ muzyki ktora lubie:) Ale do sedna pograli troche pozniej skonczyli LO kazdy poszedł na studia, paczka sie rozpadła i zespół też. No i on wyjechał ze swojego miasta i przyjechał do mego i niestety musiałam go poznac:P

U mnie pogoda nie najgorsza:) Widzę ze słoneczko swieci ale podejzewam ze jest zimno bo ludzie w bluzach chodza. Ja nawet z domu dzis nie wyszłam:P

Kasiula mój gra coś co mozna nawet spokojnie nazwac metalem, mi się średnio podoba, ale wiem że On to kocha. Choć osatnio zastanawia sie czy nie odejśc z kapeli bo czasu Mu brak na próby. Wyjeżdzają też czasem na koncerty, wydali nawet demo ale to raczej nic wielkiego hehe:D

Gość mendela
wiem,wiem latami sie zbieralo to latami bedzie uciekac.walcze ze soba od stycznia i niby po wadze troszke widac ze cos ubylo,ale strasznie malo no i jak sie nmierze to nic(najbardziej zalezy mi na brzuchu)i ubrania robia ciasniejsze;/ a nim schudne,jak wogole mi sie uda bo juz trace zapal,to bede stara i szykowal sie juz na pogrzeb:(

Mój grał rocka tez mi sie nie podobało, bo słyszałam te ich wycie na kasecie:D Hehe to było tak dawno ze jeszcze na kasety sie nagrywało wszystko:P A ja jestem z Białegostoku:)

Mendela głowa do góry. Musisz mieć duzo siły bo nikt nie mówił ze bedzie łatwo. Najgorzej zaczac, pozniej juz tylko z gorki bedzie:)

Gość mendela
a ja lubie metal ale zalezy jeszcze od wykonania:P

Gość mendela
no a u mnie jest odwrotnie,na poczatku bylo latwo a teraz pod gorke;/ a przede mna jeszcze jakies 20-25 kg;/;/

OO Mendela jak chcesz to podaj maila przeslę Ci jakis ich kawałek i ocenisz :D Teraz spadam na spacerek więc do sklikania 🖐️

Gość mendela
no zobaczymy. dopiero jestem miedzy 72kg a 75 kg dokladnie nie wiem i juz trace motywację

Gość mendela
oto on mendel_a@o2.pl

Ka.ja udanego spacerku:) Ja tez zmykac musze tylko ze do pisania referatu :O Mendela to jak Ty wazysz 70kg to nie jest żle dziewczyno czym Ty sie załamujesz?? A mozesz powiedzieć ile masz wzrost?

Gość mendela
162cm jest tragicznie,wygladam jak wiloryb i mam straszny brzuch:( zycze natchnienia przy pisaniu:*

ja mam 165 :) Ojj wszystko jest do zrobienia naprawde:) Natchnienie mi sie przyda bo narazie nie mam pojecia jak to wogole zaczac...

Gość mendela
jak juz zaczniesz to samo pojdzie:)

Gość mendela
heh, jak mus to mus:)

Gość mendela
19 a dlaczego pytasz?

Gość mendela
a Ty ile masz? tak sie zlozylo:)

Gość mendela
ooo to w bardzo podobnym:) dziwnie sie dzisiaj czulam jak wyszlam z domu,nie lubie sie pokazywac publicznie,nie wyobrazam sobie jak mam isc na studia;/

Mendela prosze Cie nie uzalaj sie nad soba!:) A o studia sie nie bój, tam są różni ludzie i grubi i chudzi i bardzo grubi i ciut nie anoreksja także się nie martw:) A pozatym do pazdziernika masz sporo czasu zeby cos ze soba zrobic:) A jak matura poszła? Bo rozumiem że jestes tegoroczna maturzystką:) Z czego zdawałaś i jakie studia wybierasz?

Gość mendela
jeswtem zeszłoroczna maturzystka,szlam rok wczesniej do szkoly,ale w tym roku chcialam podwyzszyc wynik i mi raczej nie wyszlo to;/ marzylam o weterynarii ale sie nie dostane znowu bo raczej nie poprawie i nie wiem za bardzo na co skladac papiery,bo bardzo licza sie u mnie finanse no i nie znalazlam cikawego kierunku:/ wiem ze ludzie sa rozni ale ja juz mam obsesje na swoim punkcie

Gość mendela
a zdawalam podstawowy polski, rozszerzone:niemiecki,biologie i chemie,niestety nie jestem po biol-chemie i dlatego pewnie mam takie problemy;/

Gość mendela
a Ty co studiujesz?