Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

Gość mendela
ja nie mam tej sily...cwicze,stosuje diete,juyz od dluzszego czasu ale nie widac efektow. w domu mi powiedzieli tylko ze mam przestac sie wyglupiac:(

Ojj Mendela nie przesadzaj, znów się użalasz nad sobą! Ja gdybym myślała jesteś głupia, jesteś brzydka, jestes beznadziejna, to wierz mi że nie miałabym przyjaciół, nikt nie chciałby się ze mna przyjaźnic bo ludzie cenia w drugiej osobie optymizm i pogode ducha. Musisz zmienic swoje nastawienie i to od zaraz! :)

Chyba juz rozumiem, Ty potrzebujesz wsparcia i dobrego słowa. Przykro mi że Twoi rodzice nie sa Ci oparciem. Zapewne wiedza, że nie czujesz sie dobrze ze swoim wygladem a jeszcze bardziej Cię dołuja. Tak nie mozna porozmawiaj z nimi. Powiedz ze Ci jest ciezko, ze chciałabys czasem usłyszec cos miłego, chciałabys aby Cie wspierali w walce o siebie, żebys mogla na nich liczyc.

Gość mendela
mam tlyko mame...ona sama mi powiedizala ze jak nie bede bogata to bede sama bo faceci nie beda mieli na co leciec wiec jak ja mam z nia porozmawiac o wsparciu?

To powiedz jej że przykro Ci słyszec takie cos od mamy.Powiedz że to nie Twoija wina jak wyglądasz, że nie chcesz żeby Ci mówiła takie żeczy bo to nie jest przyjemne. Przepraszam, że pytam, ale jakie sa Twoje relacje z mama? Macie dobry kontakt ze sobą?

Gość mendela
dobry,nawet bardzo.twierdzila ze nie o to jej chodiz,ale tak powiedziala

Gość mendela
ale u nas to chyb a rodzinne...siostra mi powiedizala ze ciekawe czego sie spodziewalam po tym chlopaku a wczesniej sama mi mowila ze fajna z nas para. cchocciaz tego nie mozna nazwac para,nie wiem co to bylo

Gość mendela
nie,krotko,ale i tak strasznie bolalo i nadal boli

Gość mendela
zreszta to nie bylo chyba nawet bycie razem. bo teraz dochodze do tegoze on sie wstydzil mnie

Gość Mati2008
Kasiuleczka... Ja jestem jeszcze :)

Gość Mati2008
Mendela... To już nie myśl co on robi i czy się wstydził, daj sobie już z tym spokój. Zajmij się jakiś czas sobą, koncentruj się teraz na własnych zachciankach a po pewnym czasie na pewno wszystko się odmieni.

Znajomi wyciągaja mnie na piwo, nie wiem czy to dobry pomysł, ale chyba pójdę. Lepsze to niz siedziec i wyć:p

Gość Mati2008
A tak zaczytywałem się :)

Gość Mati2008
ZDECYDOWANIE lepsze :) Nawet się nie zastanawiaj tylko korzystaj :)

Gość mendela
ja mam tylko jedna "zachcianke" ale i tak jej nie spelnie

Mati wie co mówi. Zobaczysz za jakis czas faceci beda sie ustawiac w kolejce do Ciebie tylko zmien troszeczke myslenie:) Uwierz w siebie, w koncu mowi sie ze wiara czyni cuda:)

A jak sie napije i jutro bede miec kaca, ja tak nie cierpie jak mnie głowa boli:P Pozatym przez poł roku nie miałam alkoholu w ustach wiec moj organizm moze zle to przyjac:D

Gość mendela
nie rozsmieszaj mnie, mnie to raczej wszyscy omijaja., ale ktos musi byc sam zeby inni mogli byc razem.rownowaga

Gość Mati2008
No to tak delikatnie zaczniesz :) A poza tym zawsze można siedzieć na soczku :)

Gość mendela
podciecie zyl

Gość Mati2008
Mendela... Proszę przestań już z tym negatywnym nastawieniem, bo nic Ci to nie da! Musisz żyć pełną piersią i nie zastanawiać się co będzie tylko koncentrować na tym co jest teraz i co możesz zrobić aby było jak najlepiej!!

Gość mendela
kasiulenksa to wez sok i udawaj ze to drink;d

Gość ja też........
Ech... ja już straciłam nadzieję, że znowu kogoś pokocham... Tyle razy już próbowałam, ale serca nie da się oszukać:( Ciągle myślę o przeszłości...

Gość mendela
caly czas o tym mysle i wydaje mi sie ze to rozwiazalo by wszystkie problemy, domowe, osobiste i wszystkie inne jakie tylko istnieja

Gość Mati2008
I to jest największy problem, Myślenie o przeszłości. Wiem coś o tym...