Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwinka4569

Panowie czy kiedyś zerwaliście kontakt z kobietą przez milczenie i teraz tego

Polecane posty

Gość brzoskwinka4569

żałujecie?? co było tego powodem

Gość brzoskwinka4569
zapraszam Wszystkich Panów i Chłopaków do wypowiedzi :)

Gość ograniczenie umyslowe
zawsze milcze:D

ja raz tak zrobiłem z 17 lat wtedy miałem ona starsza była poznaliśmy się na sylwestrze spotkaliśmy raz miałem zadzwonić i nie zadzwoniłem :O ciekawe co u niej teraz ?

Gość brzoskwinka4569
zawsze? a czy nie lepiej powiedziec - nie chce dalej ciagnac tej znajomości?? czy to jest tchórzostwo?? ;)

Gość brzoskwinka4569
piąte koło - to czemu nie zadzwoniłeś? co było powodem ze tak ten kontakt urwaleś - nie podobała ci sie?

Gość tak faceci tak robią zawsze
nawet p[o tym, jak deklarują, że zależy im na związku, itd. Mi nie zależy. Im niby tak. A potem nagle przestają się odzywać, nawet po roku znajomości i wszystko mają w dupie. A gdyby żałowali, to by sie odezwali, więc na to nie licz.

Gość zmanierowana krytykantka
nie ludz sie brzoskwinka.

w sumie to nie wiem teraz czemu fajna dziewczyna była i wiem że jej się podobałem kiedy to było :D:D

tchórzostwo + nie podoba się:D

Gość brzoskwinka4569
a nam kobietom wydaje sie ze to tak prosto powiedziec dzieki - nic z tego nie bedzie. :) Piąte koło - później już nigdy Ci sie nie zdarzyło?

Gość to tylko do panow
a kobitki nie moga sie wypowiedziec, jak na takie zachowanie reaguja?????

Gość to tylko do panow
bo ja byc😠 i chciec teraz na forum wyrzucic z siebie cale to 😡

Gość brzoskwinka4569
wolałabym dowiedziec sie od panów kochane kobietki jak to jest z tym milczeniem - czy powoduje strach przed uczuciem - czy tchórzostwo - czy tylko jak sie kobieta nie podoba a co np. jak sie podoba ale.... jestem bardzo ciekawa dowiedziec sie od panów jak to jest z tym milczeniem, co czują czy wogole cos czuja??? ;) i czy żałują lub nie :)

Gość brzoskwinka4569
czy to przychodzi na was drodzy panowie jak "gorm z jasnego nieba" ze już wiecej sie nie odzywacie? ;) czy najpierw starannie analizujecie za i przeciw :)

Gość brzoskwinka4569
Piąte koło - dziekuje :) CHWILA NIEPEWNOSCI - hmm i po tym milczeniu takiej ciszy i izolacji - to wam pomaga zrozumiec wasze uczucia czy cos w tym stylu ???

Gość to tylko do panow
to tylko chwila niepewnosci:D:D:D no to niezle po prostu, tylko zalezy jak dluga jest ta chwila:D dzieki za poprawe humoru

Dla mnie nieodzywanie sie faceta to najwieksza kara jaka może być, jesteście beznadziejni w tej kwestii.....my czasem umieramy z nerwów a wy sie swietnie bawicie, owo milczenie mnie rozwala na łopatki juz od 10 dni, jak sie odezwie to sie odwdzięczę tym samym jakis czas, kara musi być, a jesli sie nie odezwie, znaczy że mu nie zależało , palant jeden ;(szczerze to taka nagła cisza to coś co najabrdziej mnie irytuje w facetach

Gość to tylko do panow
no roba analize:O jeszcze strategie opracowuja i cala zaplecze logistyczne:O ide stad, bo to bredenie gorsze od mojego. anie che dzieki kafe sie cofnac w rozwoju.ciao

no coz faceci tak maja niekotrzy, ja pamieazm ze tylko 1 tqak ze mna postapil mojex jak mialam 18 lat, po 18 latach znajomosci i 4 bycia razem, pewnego pieknego dnia przeszedl obbok mnie naewrt nie zwracajac uwagi i do tej pory sie nie odzywa i ciagle nie wiem o co chodzi :D moim zdnaiem to glupota i tchurzoostwo :D

Gość brzoskwinka4569
A JA CHCE WłASNIE TA CISZE ZROZUMIEC :) jestem ciekawa czy wogole jest co rozumiec - co sie nagle dzieje ze tak reaguja, mimo ze np. nic na to nie wskazuje i jest "różowo" bo jak jest drentwo to wiadomo - ze koniec ale własnie takie milczenie po tym jak jest bardzo dobrze i wesoło??? CO TO MILCZENIE OZNACZA :)

no dobra, powiedzcie tez czy jak kobieta która czasem za dużo gada i panikuje wkurzy sie na jakąś rzecz w której faktycznie zawinił on, i on nagle zamilknie, nie tłumaczy sie ani nic, totalna cisza - obraził sie czy czuje sie winny i jest mu głupio?pisałam do niego a on cisza...przeprosilam raz, cisza dalej, zgłupiałam....

tak rozmyslaj co znaczy jego milczenie:O strata czasu, nic nie znaczy.

Gość brzoskwinka4569
oj mam troche tego czasu - i nie rozmyslam tylko pytam wprost wszystko jest anonimowo więc panowie mogą sie wypowiedziec - interesuje mnie to i tyle :) skad mam wiedziec co kryje sie w meskiej duszy skoro kobieta jestem :)

Gość brzoskwinka4569
piąte koło - a co to znaczy za długo? ile wynosi ta granica - ja sie kiedys po 10 dniach odezwałam i okazało sie ze chyba za krotko ;)