Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pankracy86

czy powiedzieć mu o zdradzie jego przyszłej żony?

Polecane posty

czy powiedzielibyście narzeczonemu o zdradzie jego przyszłej żony jeżeli za bardzo go nie znacie? jestem pewien że zrobiła to i nie jeden raz... dziewczynę znam bardzo dobrze a jego już nie za bardzo...

Gość nie wpierdałaj się
między tryby jak maszyna chodzi, bo ci jaja urwie

Może lepiej porozmawiaj z dziewczyną i zapytaj czy ona nie będzie się z tym czuła źle? Moim zdaniem nie warto zaczynać związku na poważnie i od razu mieć na sumieniu jakieś grzeszki. Może ślub wpłynie na jej zachowanie, a może nie. Na twoim miejscu porozmawiałabym poważnie z przyszłą panną młodą.

Gość tak szczerze
kazdy ma prawo do pomylek...nie niszcz im zycia.bedzie chciala to sie sama przyzna

Gość a Ty chciał byś wiedzieć
??????????? Chyba oczywiste!!!

"Może lepiej porozmawiaj z dziewczyną i zapytaj czy ona nie będzie się z tym czuła źle?" wybacz, ale nie bardzo rozumiem sens tego zadnia???

Gość co Wy pierdolicie
"nie niszcz im zycia." Jakie pomyłki????? Najlepiej udawać ze się niczego nie widzi 😭 bo to przecież nie nasza spraw ale gdyby to o nas chodziło to już co innego???? Zasada jest prosta -rób to czego chciał byś dla siebie...

Gość tak szczerze
ja znam historie,ze dziewczyna zdradzala,bo koles byl za granica,ale wrocil,jest w polsce i jest wierna

Gość hmmmm twierdzisz
że "jesteś pewien"? czyli dowodu nie masz!

Gość tak szczerze
a skad wiesz czego ten facet chce... opisywalam tu juz kiedys historie kolesia,ktory nie wybaczyl zonie zdrady i sie stoczyl...ma gowniane zycie...dzieci nie widuje...a jej tylko chodzilo o to,ze jest samotna ,a on za granica...mogl rzucic ta prace w pierdu i byc z nia,miec rodzine....moim zdaniem dokonal zlego wyboru

Gość nie wem ale ten w 2 lawce w
szarym sweterku musial wyrosnac na przystojniaka:classic_cool:

Ale z tego co autor pisze tutaj koleś jest w Polsce, na wyciągnięcie ręki, a ona i tak zdradza. Mimo wszystko jestem zwolenniczką prawdy, chociaż taka z trzeciej ręki może nieco skomplikować sprawę. Rozmawiałeś z dziewczyną o tym fancie?

Gość tak szczerze
rzeczywiscie,jesli chlopak rzeczywiscie chce sie udzielic,to moglby z ta dziewczyna najpierw pogadac...bo obiegowa opinia nie zawsze rowna sie prawdzie

Gość kiedyś uświadomiłam
swoją przyjaciółkę, że jej facet ją zdradził. Przyjaciółki już nie mam, a większość wspólnych znajomych odsunęła się odemnie, bo uważali mnie za konfidenta :/

Dlatego radzę nie spiskować za plecami dziewczyny, bez znaczenia czy to ona jest twoją bliższą znaomą czy jej narzeczony. Jeśli ona nie uzna za stosowne porozmawiać z facetem, na twoim miejscu nie mieszałabym się. Możesz stracić znajomych i szacunek, jakim cię darzą.

ja bym była wdzięczna, pod warunkiem że byłyby to sprawdzone informacje. Nie chciałabym żeby wszyscy wokół gadali o tym, że mój facet mnie zdradza a tylko ja bym o niczym nie wiedziała.

Gość kiedyś uświadomiłam
Błyskotka - wtedy też wychodziłam z takiego założenia. Sama wolała bym wiedzieć, ale po tamtej sytuacji.. nie wiem czy gdybym dziś znów dowiedziała się, że facet zdradza moją przyjaciółkę, to bym jej powiedziała. Ale myślę, że tak. Gdybym wiedziała, a nie powiedziała nic jej czuła bym się jak bym i ja ją zdradzała. A wracając do tamtej sytuacji to jakiś miesiąc wcześniej gadałam o tym z tą przyjaciółką tzn tak ogólnie, to powiedziała że wolała by wiedzieć, i że gdybym coś wiedziała to żebym jej koniecznie dała znać (wtedy już chyba przeczuwała, że nie jej jej wierny )

Gość mis pryszczatek
i tak źle i tak niedobrze jak nie powiesz koledze o tym co wiesz, a gość się sam dowie i o zdradzie i o tym, że go nie uprzedziłeś - będzie zły jesli to ty mu oznajmisz ową szczęśliwą nowinę - napewno nie będzie ci wdzieczny mnie, w moim pierwszym powaznym zwiazku, tez poinformowal znajomy moj byly nigdy by sie sam nie przyznal jestem wdzieczna z perspektywy czasu - ale wtedy bylam cholernie zla - na wszystkich (poslanca tez)

Gość o rzesz kurtka
kiedyś uświadomiłam sorki ale to nie była Twoja przyjaciółka :O Tak Ci się tylko wydawało :(( Pytanie czy Ty chciała byś wiedzieć gdyby chodziło o Twojego partnera??? Bo ja tak. Ja znam sytuacje gdzie nikt dziewczyny nie uświadomił, choć wszyscy wiedzieli... Też nie miała ochoty z nikim gadać przez długi czas :O

pretensje można mieć tylko do zdradzającego partnera, bo cóż zawiniła osoba, która informuje nas o tym nie chcąc, byśmy trwali w takim związku... Ja bym była bardzo wdzięczna, na pewno bym bardzo to przeżyła, ale lepiej trochę pocierpieć niż żyć w niewiedzy.

Szczegolnie, ze jezeli ktos ma, mowiac delikatnie \" rozwiazla nature\", to po slubie tez sie to pewnie nie zmieni:(. Ja bym chciala wiedziec, zanim bedzie za pozno.