Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betitek21

Depilator ultradźwiękowy - czy któraś z zwas używała ?

Polecane posty

Gość do pati20321
Daj znać co i jak u ciebie z tą depilacją :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuf
a czy to nie działa jak zwykła penseta? Jak się wyrywa penseta to włoski odrastają po około5 tygodniach. Czy to tylko sie przykłada a włos sam wychodzi?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuf
ten koleś na allegro coraz taniej go sprzedaje... kosztował 159 a teraz 109zł, jakby był dobry to chyba by ie musiał obniżać ceny...

Gość pati20321
Jesli chodzi o depilacje to nelezy ja powtarzac tak ok trzech razy aby wlosy a raczej cebulki obumarly. Ja szczerze mowiac powtarzam dosc czesto depilacje paszek tzn wychodza mi pojedyncze wloski i po prostu je usuwam a jesli chodzi o depilacje innych czesci ciala to tak szczerze tylko raz tak pozadnie wydepilowalam nogi a teraz po prostu nie mam czasu na dalsze depilacje:( wloski ktore odrastaja sa duzo ciensze i slabsze A dla ciekawych to depilacja polega na tym ze bierze sie do reki to urzadzonko;P ono jest zakonczone penseta Przytrzymuje sie przez kilka sekund wloska i lekkkkko ciagnie...wlos wychodzi z cebulka:) trzeba to robic powolutku bo jak bedziemy wykonywac nerwowe ruchy to nie usuniemy wlosa w calosci tylko go urwiemy a nie o to nam chyba chodzi no nie??!! jak depilowalam nogi to troche mi sie spieszylo i gdzie niegdzie pourywaly mi sie wloski....pozniej byly niemile efekty a mianowicie wloski mi sie powrastaly a to nie wyglada zbyt ladnie i nie jest zbyt przyjemne bo swedzi itp:/ Po raz pierwszy uzylam go jakis miesiac temu i musze powiedziec ze od tamtej pory jeszcze nie uzylam maszynki do golenia paszek:) ( a jak je golilam to musialam ich uzywac codziennie bo mam bardzo ciemne i grube wloski) co prawda od czasu do czasu usuwam pojedyncze wloski depilatorem ale jest ich malutko:)

Gość takaaaaaa
A to nie działa w takim razie jak zwykła penseta? Jak wyrywam włoski penseta to większość wychodzi z cebulką... i tez nie musze 4 tygodnie nic robić... Ktos mi napisał że to urządzenie jest jak zwykła penseta którą można miec juz za 2 zł!

Gość to jak to wkoncu jest z tym
urzadzeniem? DZIALA?

Gość ale penseta nie ma
ultradźwięków chyba :o

Gość może ma
te ultradzwieki tylko na niej nie pisać, a na tej jest napisane i dlatego taka droga. Napisałam do osób które kupiły takie pensety ultradzwiękowe na allegro. Jedna napisała że eto bubel, reszta sie nie odzywa więc może ta penseta ich zabiła???

Gość ubawiłam się
:D

Gość pęseta

Gość pinceta

Gość pęseta lub pinceta
ale nigdy penceta :P

Gość pęseta
Dostałam odpowiedź od dziewczyny, która to kupiła: "tak ten depilator to pęseta tylko ze swiatelkiem :) jednym ale duzym plusem jest to ze po wyrwaniu wloska faktycznie nie ma czerwonych krostek co przy zwyklej pęsecie i przy depilatorze elektrycznym zawsze sie pojawialo przynajmiej w moim przypadku. te wloski ktore wyrwalam zdecydowanie pozniej odrastają, ale jesli ktos nie ma zamiaru spedzic mnostwa czasu przy depilacji to napewno ten depilator nie jest przydatny.jedna lydka to poswiecone kilka godzin." No i już chyba nie będę się tym interesować :]

Gość STUDENTKAaaaas
hm... no to chyba dobre to pojedynczych włosków .... Tylko jestem ciekawa czy one wyrastają po 4 tygodniach, bo kiedyś wyrwałam pęsetą włoski z fragmentu nogi i tez później odrosły po 4-5 tygodniach. ale to normalne jak się wyrywa z cebulkami

Gość maryhhha
ten z allegro co sprzedaje ten depilator ultradzwiekowy pisze ze ok. 3 uzycia do pozbycia sie owlosienia na zawsze, kto uzywal wiecej niz 3 razy? :D i co jeszcze włochy rosną?

Gość prosze piszcieee
czy to dziala

Gość neoni
hm.. ja sie jednak skusilam i zamowilam go wczoraj z allegro... ciekawe czy to zadziala... chce się wkońcu przekonać czy to naprawde bubel.

Gość ja22p
ja kupiłam i dostałam juz wiecie narazie ciezko okreslic jest czasochłonny ale jesli beda trwałe efekty to sie poświęce:)

Gość no spoko
ale napisz czy ten włosek który niby jest potraktowany ultradzwiękiem wychodzi lekko czy trzeba go normalnie wyrwać jak przy użyciu zwykłej pęsety? Bo to chyba jest najważniejsze... Jeśli to działa w jakikolwiek sposób to chyba włosek powinien lekko wychodzić a nie zostać wyrwany

Gość ojojooooooooo
ju.z mi druga osoba napisała z allegro że kupiła to i straszny bubel :/

Gość a mi włosy
wyrywane pęsetą wyrastają z powrotem po 4-5 dniach :( Więc może się skuszę :/

Gość w _ górę

Gość edek11166666
upupu

Gość coelho
podnosze

Gość LA LA
Hej. Zamówiłam na allegro depilator ultradzwiękowy i wczoraj go dostała. Oczywiscie od razu go rozpakowałam, włozyłam baterie włączyłam i uzyłam. Kupiłam z myslą o depilacji paszek okolic bikini i jakis tam pojedńczych włosków. Myslalam ze działanie bedzie troszke inne, że łapie sie włoska w ta pensete która jest na końcu depilatora ta czestotliwosc dziala na włoska i on pyk wychodzi! A tu trzeba złapać włoska w pensete i powolutku ciągnąć. Zajmuje mi to jakieś 10 sekund! Dosc długo, nie wiem jak mozna wydepilować sobie tym paszke, niby taki mały obszar ciała, ale tych włoskow troche jest, poza tym troszke niewygodnie. Trzeba mieć cierpliwosć do tego!! Do pojedyńczych włosków moge polecić. Bo fak- wychodzą. Mam nadzieje, ze to nie jest autosugestie:/ No nic bede depilować się dalej:) może lepiej odłożyć kase i kupic sobie jakis dobry depilator:)?

Gość depilatorka
to nie jest zwykła pensetka, wlosy owszem, trzeba łapać pojedyńczo i niektóre trzymać nawet ok 20 s :| , ale po tym czasie wychodzą łatwo, nie trzeba ich wcale wyrywać ani ciągnąć, po prostu same wypadają :) Co do trwałości efektu napisze poźniej, bo jeszcze nie miałam czasu, żeby wydepilować tym więcej niż kilka włosków :)

Gość edek11166666
up

Gość agnes22
niech ktos napisze czy włoski po kilku uzyciach rzeczywiscie nie wyrastają, mam ich duzo i chciala byms ie chociaz czesc pozbyc:(

Gość Aga6103
Ja ten depilator mam od tygodnia, więc o efektach nic jeszcze nie mogę powiedzieć... Choć mam nadzieję, że będą... Depilacja jest dość pracochłonna i żmudna, ale jeśli byłaby skuteczna to myślę że warto... I jeszcze mogę powiedzieć, że zużywa on szybko baterie, jedna wystarcza na ok. 40 minut więc najlepiej od razu kupić sobie akumulatorki i z nich korzystać... Myślę sobie że skoro tak dużo energii ten depilator potrzebuje to powinen być skuteczny... Może ktoś już wie czy działa???

Gość agusko85
niech mi kktos na maila napisze czy to działa czy nie bo juz sama nie wiem i,e osób tyle oponii. tyle osób kupuje a nikt nie napisze czy działa...