Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betitek21

Depilator ultradźwiękowy - czy któraś z zwas używała ?

Polecane posty

Gość tera kota tera ja
bazienka jak się go uzywa? Po zabiegu trzeba normalnie ogolić? Czy się nie goli, tylko włosy po jakimś czasie same wypadają? Pisz na bieżąco o efektach.

mam taki depilator i trzeba mieć cierpliwość, widać, że działa po tym, ze jak się przytrzyma włos i pociągnie, to lekko wychodzi i cebulka jest cieńsza od samego włosa i taka poskręcana (zniszczona). Jak mi wychodzi włos z normalną cebulką to wiem, że za krótko trzymałam. włoski wciąż odrastają, ale faktycznie słabsze dużo, więc mam nadzieje, ze po jakimś czasie znikną zupełnie. Ale w moim przypadku na pewno nie po pięciu razach...

Gość Adaś1234
Witam, Kupiłem sobie ten depilator i powiem, że jest to zwykła peseta na baterie, nie zauważyłem aby działał lepiej od zwykłego depilatora. Zwykły depilator robi więcej bólu ale jest szybszy i tak samo skuteczny. Nie polecam strata kasy.

Gość Ja tam nie wiem
Ogólnie jak ktoś ma problemy hormonalne to niech sobie wybije z głowy że takie coś mu pomoże.....

Gość kupiłam ten depilator
i NIE ŻAŁUJĘ!!!! kupiłam ten, tez "ultradzwiekowy" http://allegro.pl/item692169159_depilator_ultradzwiekowy_nowy_model_i_mozliwosci.html zaczne od początku: szukalam skutecznej depilacji, gdyz mam taki glupi wtydliwy problem: wloski na brzuchu, piersiach, dekolcie. depilacja nog sie nie na razie nie przejmuje, gdyz powyzsze czesci ciala sa dla mnie o wiele wazniejsze. zaczne od tego ze z hormonami prawie wszystko u mnie ok - mam drobne odchylenia od normy, ale nie wymaga to na szczescie leczenia hormonalnego, i nie podpada pod hirsutyzm. zaczelam wiec walczyc mechanicznie z tymi klakami: te na brzuchu traktowalam przez jakis czas woskiem u kosmetyczki. to jednak byl blad bo tylko mi sie przez to wzmocnily, zaczely wrastac i zrobily sie okropne blizny, na bikini to samo. koszmar po prostu!!! dermatolog mi powiedzial ze mam bardzo wrazliwa skore i mieszki wlosowe, wiec nie moge czegos takiego stosowac. zalamalam sie, ale zaczelam powoli zbierac kase na laser. po czym nasluchalam sie od znajomych ze to nie dziala, ze boli, ze sa blizny itd. zdecydowalam sie na depilator, a ze 100 zl w walce z moja "przypadloscia" wydalo mi sie niczym, zakupilam ten depilator. mam go juz miesiac i rezultaty sa nieziemskie: po pierwszej depilacji wloski pojawily sie po ok 7 dniach, znacznie slabsze i co najwazniejsze dla mnie: nie wrastaly!!!!! jestem w takim szoku, ze... szok ;) wreszcie, po tylu latach bede mogla przestac ukrywac "zalesiony" brzuch pod dlugimi bluzkami i bede mogla zalozyc bikini!!! tez bylam nastawiona do tego sceptycznie, moj chlopak sie smial jak zobaczyl ta "pensete" ale dziala i to jest dla mnie najwazniejsze ;) a kiedys jak bede miala duuuuzo czasu to moze wydepiluje sobie tym nogi :P

Gość kupiłam ten depilator
chodzilam na wosk i na plastry. nie dosc ze sie wzmocnily to jeszcze wrastaly jak cholera. do dzisiaj mam blizny po tym wrastaniu. niektorzy ludzie maja takie wrazliwe mieszki wlosowe ze ich agresywne wyrywanie (np. plastrami) przynosi fatalne skutki

Gość do góóóóóóóóóóóóóóóóry
do gory, piszcie wiecej dziewczyny

Gość mexxx90
hej a jaki ten depilator kupiłaś dokładnie na allegro? bo mam ten sam problem co Ty mam bardzo wrażliwą skóre i mam okropne podrażnienia po każdym rodzaju depilacij na nogach usuwam włoski zwykłym depilatorem ale najpierw zmrarzam skóre lodem w sprayu żeby tak nie bolało a na mniejsze partie ciała chce wypróbować ten depilator napisz więc coś więcej;)

Gość magdusek
Kupiłam ten depilator- Dino plus. I mam pytanko, 40 sekund musze naświetlać każdy włos, ale najpierw muszę go schwycić tą pensetą, tak? niestety nie mam polskiej instrukcji :(

Gość przyszla kosmetyczka
witam.depilacja ultradzwiekami w gabinecie kosmetycznym polega na usunieciu woskiem wlosow a nastepnie wprowadzeniu ultradzwiekami enzymow ktore rozpuszczaja cebulki. wiec to urzadzenie troche inaczej dziala.o ile dziala.a najprostszym sposobem sprawdzenia czy urzadzenie emituje ultradzwieki jest zwierze.kiedys zapomnialam o istnieniu kota i zaczelam zabieg na sobie.kot potwornie sie wystraszyl,probowal sie ukryc i byl mocno zdezorientowany.mysle ze chociaz troche pomoglam bo sama z ciekawosci zainteresowalam sie tym urzadzeniem.

Gość mastafi
szajs jakich nie mało na tym świecie. kupiłam nowy i jest do d... szczerze wam powiem że jedyny sukces jaki odniosłam z tą zabawką to udało mi się pierwszy raz w życiu doprowadzić męża do łez, wyrywając mu z brody włoski:) chyba prędzej wydepilowałabym się paznokciamy ;) nie polecam... strata czasu

Gość katia456
Hej widze ze zadajecie sobie wazne pytania powiem tak ja sama posiadam taki depilator i to dziala jak penseta przytrzymujesz i ciagniesz jak wyrywanie brwi uzylam go raz i powiem ze jestem malo zadowolona lepszy byl wosk bardziej oplaca sie kupic wlasny podgrzewacz wklady i plastry jak ten depilator nie dosc ze sie schodzi z takim pojedynczym usuwaniem a wosk 30min i dwie nogi odpicowane