Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___/___/___

miłość to nie zabawa...

Polecane posty

Gość ___/___/___

pewnego dnia pozanalam chłopaka o dwa lata satrszego.Przez pare tygodni gadaliśmy normalnie.Jak pisaliśmy w poniedziałek ze sobą esy to on poprosił mnie o chodzenie. chodzilismy ze soba 2 dni, poniewza moja kolezanka powiedziala mu że niby chodze z nim dla brechty. z powodu ze on mnie zucił to ja poszłam do lasu i jego kolezanka nagrala jak mialam skoczys z mostu. A w piatek znowu poprosił mnie o chodzenie i chodzilismy trzy dni, poniewaz jego kolezanka powiedziala mi ze on nie jest ze mna szczesliwy.[...].Zerwalam z nim i przez 4 dni nie moglam sie z tym pogodzic ze z nim zerwalam. A teraz prawie ze nie rozmawaiamy.on mi wrzuca a ja mu. jak mu powiedzialam ze jak ma cos do mnie to niech mi powie wprost,a ten powiedzial ze nic do mnei nie ma, a do mojej kolezanki pisze ze wypycham sobie biust itd. Co ja mam zrobic zeby mi powiedzial wprost co ma do mnie? i zeby przestal gadac te glupoty?

Gość ___/___/___
Mam piętnaście lat, wcinam fekalia, i powinnam zajac sie powazniejszymi sprawami niż chodzenie. Może naucze sie jazdy, np. na rowerze.

Gość no żesz cholewcia
Czegoś tak głupiego to nawet na kafeterii ze świecą szukać.

musiałam zrobić screena tego wątku! Jest cudowny! Na dobranoc posikałam się ze śmiechu.

Gość mi najbardziej do gustu
przypadło wypychanie biustu - wyborne :D