Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka_mała

wakacyjne staranka

Polecane posty

Gość eivee
malutka dzięki za info :) a może to jakieś zmiany hormonalne? Ja też mam dziś sporo roboty, bo potem mam wolne az do poniedziałku :)

wlasnie nie wiem...zawsze mam dokladnie @ rozwne 7 dni...a pamietam ze jak bylam w ciazy to wlasnie tez tak bylo podobnie jak teraz...ale nie chce sie napalac...bo potem bedzie rozczarowanie...poczekam grzecznie do nastepnej @...:) ja wczoraj wszystko zrobilam...powyslylalam wszystkie dekodery do reklamacji...umowy posortowane...wszystko na glanc zrobione... ja tylko jutro mam wolne...w piatek i w sobote do pracy...:/

a mnie zaraz coś trafi ... chyba mnie szlag trafii brzydko mówiąc brzydko...

chcemy kupić mieszkanie - z jednym nie wyszło - okazało się że nie mozna załozyc na nim KW a teraz drugie a facet co chwile dzwoni że ktoś chce dac wiecej.... i tak już na jedna cene wyzsza sie zgodziliśmy... na drugą się już nie zgodzę... a notariusz już umówiony :-(

Witam, moge sie do was przyłączyć? W sierpniu wychodze za mąż, więc tak od siepnia zaczynam staranka. Tylko nie wiem czy do sierpnia wytrzymam :):):) Bo nie możemy sie już doczekać :)

:-) slub to wielki dzień bedac w ciazy nie wiesz jak bedziesz się czuła - poczekajcie a do topicu zapraszamy

oj dziabong to jakis nie normalny ten co sprzedaje mieszkanie...:( ale nie martw sie wszystko sie ulozy...:)

wiem.... spadam do domku - bede opiero w poniedziałek ale przez ten czas postaram sie zagladac.... miłego weekendu jak dla kogo...paa

Dzieki, więc sie przyłączam:) Będe was informować jak sie sprawy mają. Wiem, że w ciązy to róznie bywa, przynajmniej na początku, dlatego właśnie tak sie zastanawiamy czy nie lepiej po ślubie zacząć staranka? Ślub mamy 09 sierpnia a 13 sierpnia wyjeżdżamy na urlop, więc będzie okazja :):):)

masz ślub 9 sierpnia??jesli tak to masz tak samo slub jak mojego narzeczonego kuzyn...:) tak tak koniecznie zdawaj relacje...ale tak Ci szczerze powiem ze dziabong ma chyba racje...lepiej zaczac staranka po slubie...tym bardziej ze jedziesz na urlop...:)

ja rowniez sie dołączam do Was na razie w trakcie przygotowań jestem kwas juz lykam pare miesiecy, zrobilam badania krwi i na toksoplazmoze, za tydzien ide do gina zobacze co on powie i mysle w czerwcu zacząć chyba ze cos nie tak ale mam nadzieje ze bedzie ok chcemy z mezem gdzies na urlop jechac wiec moze wtedy sie uda tylko nie chcialabym kurcze juz bedac w ciazy jechac zagranice gdzies bo tak planujemy

Ślum mam dokładnie 9 sierpnia na 16:30:) A ze starankami to chyba rzeczywiście poczekam do urlopu, tyle wytrzymałam to te dwa miesiące też jeszcze wytrzymam :)

Magisterka - ja tylko kwas foliowy łykam, powiedz mi jakie badania musze zrobić? Byłam u gina to tylko mnie zbadała i powiedziała że jajeczkuje więc wszystko jest ok., ale nie zleciła mi żadnych badań :(

ja sama sobie zrobilam te badania chcialam sprawdzic ogolnie krew i czy przeszlam toksoplazmoze i to tyle z moich badan o reszte spytam lekarza ale chyba mocz przydaloby sie zrobic i cukier moze takie ogolne zeby sprawdzic stan zdrowia aha i juz tyle czasu wybieram sie do dentysty i nie moge zadzwonic kurcze musze w koncu bo to bardzo wazne

Ja do dentysty juz sie zapisałam. A ślub to tak odwlekaliśmy, odwlekaliśmy bo nie ma pieniędzy, bo mieszkanie, bo to, bo tamto.A potem sie okazało, że wystarczyło sie zebrać w sobie i pieniądze się znalały, rodzice troche pomogą i będzie dobrze. Tak myśle ;) A mieszkanie wynajmujemy, ale chemy kupić. Tylko u nas jakoś brak chętnych do sprzedania, nie ma ofert na rynku.

kasiula - k jestem na tym samym etapie co ty :-) szukanie mieszkania to nie jest wcale łatwa sprawa - my to robimy od stycznia i niestety jak cos znajdziemy to sprzedający okazuje się świnią szczególy pisałam wczesniej... ja miałam robione badania kwi i moczu było OK musze tylko jeszcze sprawdzic zebole ale raczej nie mam z tym problemu.... musze powtórzyć badania na TSH bo mam problemy z tarczyca i jestem na lekach....tokso nie robiłma - nie mam zwierzaka miesa surowego nie jadam... ale moze warto... nie wiem...

Witam. Ja też bym sie przyłączyła. Mamy w planach aby zacząć staranka w sierpniu. Mamy już 3,5 letniego synka a marzy nam się córeczka :-)

Tez bym chciala drugie dziecko :) Ale teraz w planie mamy slub, a zeby wziac slub musimy zrobic kurs przedmalzenski, pewnie na jesien, a potem pewnie staranka. Chcialabym synka :)

witam kobitki planujące drugie dziecko - miło Was poznać.... mamy nadzieję że pomożecie Nam w trudnych chwilach jakie te już bardziej doświadczone w sprawach ciązy :-) jak już staranka beda owocne :-)

Chetnie podziele sie informacjami i radami jak ktos bedzie potrzebowal :) Mam nadzieje ze bede mogla tu pisac mimo ze staranka nie rozpoczynam w chwili obecnej jeszcze.

Tzn juz sie przygotowuje, bo zaszczepilam sie przeciw WZW typ Ai B, za tydzien mam drugą dawke. Planuje tez powtotzyc szczepienie na rozyczke - bylam szczepiona w wieku 13 lat, a wiem ze dzialaja tylko ok 10 lat (pytalam sie pielegniarki ktora szczepi). Potem jeszcze badania na toxoplazmoze... Nie przechodzilam jej i w ciazy z Justysią badalam sie co trymestr.

===>>J_A_N_A Ja też będę chciała się zaszczepił na WZW. Jak to jest dokładnie z tym szczepieniem, chodzi mi o odstep czasu miedzy kolejnymi dawkami i jaki jest koszt.

ja byłam szczepiona na WZW lata temu ale mam odpowiednią ilość przeciwciał i nie kazali powtarzać.... zastanawiam sie nad ta tokso... czymś tam...