Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

DLUGIE czy KROTKIE wlosy? PANOWIE odpowiedzcie

Polecane posty

No ja raczej w innych nie gustuje :classic_cool:

Gość przecież masz prawie 19 lat
a ja mam coś takiego i bardzo dobre wyglądam (tył mam ciut dłuższy i postawiony a przód taki trochę nastroszony i ułożony do przodu) http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura12027.htm

Gość przecież masz prawie 19 lat
a jak miałam długie to wyglądałam jak pół duupy zza krzaka

Tez na lato sie scielam.. czuje dobrze w nowej fryzurze i podobno tez tak wygladam.. nie dosc ze wlosy sie wzmocnia i odpoczna.. to wygodniejsze takie uczesanie i odjelo mi pare latek ;) (nie to ze by to bylo konieczne bo mlodziutka jeszcze jestem ale dobrze wiedziec na przyszlosc..)

Gość metliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
mi sie u innych podobaja dlugie wlosy, ale w swoich czuje sie juz zle. czuje sie nijako-doslownie. kobiety z mojego otoczenia zmieniaja sie (osoby ok 20-23 lata), ewoluuja ze tak powiem ;) a ja ciagle taka sama, juz mam dosyc. boje sie tylko ze bedzie gorzej niz jest :P

Gość zc
Włosy - spór pomiędzy zwolennikami blondynek i brunetek nie zakończy się zapewne nigdy. Oba obozy są jednak zgodne co do tego że najbardziej podniecające - dla facetów (ale to oni głównie są fetyszystami) - są włosy długie. W skrajnych przypadkach fetyszyście wystarczają obcięte włosy, bez nosicielki tej fryzury. Trzeba przyznać, że są one zapewne tańsze w utrzymaniu niż najmniej nawet wymagająca partnerka. Można je wziąć np. do kina bez biletu!