Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak śliwka w kompot

jazda

Polecane posty

Gość jak śliwka w kompot

dzisiaj mam jazde w wiekszym mieście strasznie sie denerwuje, a co to dopiero będzie jak będę miała egzamin ??????????A teraz moje pytanie ile razy zdawaliście prawko???

Eee tam dasz radę :) Coprawda łatwo mi mówić, bo ja zaczęłam wykłady dopiero wczoraj (pierwszą jazdę mam za miesiąc), ale przecież Twój instruktor ma wrazie co swoje sprzęgło i hamulec :P

Gość jak śliwka w kompot
mam jazdę w Rzeszowie byłam już raz i wiem co mnie czeka i się denerwuje oj i to bardzo....

3 razy :) standardowo i tak z prawem do jazdy jeździć nie umiałam, umię dopiero teraz, mam już prawko 3 lata.

Myślę, że do tego trzeba mieć po prostu `smykałkę` :D Moja mama musiała zrobić prawko ze względu na dojazdy do pracy. Zdała również za trzecim razem :P W mieście, w którym ja będe zdawać wg statystyk za pierwszym podejściem zdaje tylko 33% czyli mniej więcej co trzecia osoba... Aż strach

trzeba mieć smykałkę, ale też szczęście ostatnio zdała dziewczyna, która m.in. przejechała skręcając na skrzyżowaniu po chodniku...

Gość szaroniebieska
za 1 zdałam ale moj instruktor juz mowil ze tak przewiduje,ze zdam:)

O szczęściu nie wspomnę... To jest chyba główny powód, dla którego większość zdaje. Prócz zdolności oczywiście... Oni już przesadzają-taka mała naklejeczka i się czepiają :O

mój też mówił, że przewiduje bo stwierdził, że zajebiście jeżdzę i sama też uwielbiam no ale przez ten dowód tak się na mnie uwzięli, że od razu wiedziałam ze nie zdam

ano czepiają się i 3 godziny czekałam nie wiedząc czy mnie dopuszczą do jazdy :/

Gość jak śliwka w kompot
połowe kursu mam już za sobą ale czuję sie nie pewnie i jak jadę do Rzeszowa to naprawde czasami nie wiem co sie dzieje bo przeciesz trzeba o tylu rzeczach pamiętać ...i się gubię a potem mam doła bo mi to wszystko źle idzie i sie stresuję i tak w kułko masakra:-o

Gość 4.
tyzik a dlaczego cie nie dopuścili przez tą naklejke ?:O co ona ma do tego?

Takich rzeczy nie można przewidzieć. Chciał Cię po prostu zmotywować no i pewnie dobrze jeździłaś. Idąc wczoraj na kurs miałam pewne wątpliwości, czy aby dam radę z jazdą, gdyż nigdy w życiu nie siedziałam z kierownicą :O Ale po tym co usłyszałam nawet się cieszę. otóż mój instruktor powiedział, że woli właśnie takich ludzi, bo tych, którzy umieją już jeździć trudniej jest oduczyć jakiś nabytych nawyków :P Także za miesiąc zaczynam jazdę, a póki co-teoria.

Gość jak śliwka w kompot
a z tą naklejką to tez porażka:-0

ja mam egzamin dokladnie za tydzien :P zostaly mi jeszcze dwie jazdy ;) mam nadzieje ze zdam, ale potrzebuje naprawde duzo szczescia :P ja tez bardzo sie denerwowalam na pierwszych jazdach, dopiero niedawno nabralam tej "dynamiki i plynnosci" jak to mowi moj instruktor :) daje sobie 3 szanse w razie czego... ;)

Gość jak śliwka w kompot
no nie jeszcze pada ale mam doła...

Gość pistacjaa
10 razy

no porażka z naklejka, stwierdzili, że gdzieś u nich w gablotce jest napisane, ze dowod nie moze sie wyrozniac, ale przeciez nie mam obowiazku czytac wszystich ich gablotek, których jest tysiace zreszta przy zgloszeniu na ugz wzieli ksero mojego dowodu - juz z naklejka- i jakos nic nie mowili no i pisze sobie teorie, afectet dzwoni przy mnie do kogos tam i mówi, że ma problem z dowodem i jak bede u niego na jezdzie, to mnie nie dopusci ;/ juz wtedy wiedzialam, ze mnie uleja ;] no i przez 3 godziny nie oddawal dowodu a potem stwierdzil, ze egzaminator zdecyduje... co jest chore, bo w zaleznosci od tego do kogo trafie - albo mnie dopuszcza albo nie;/ no i dopiero siedzac juz w samochodzie sie dowiedzialam ze łaskawie mnie dopusci no ale i tak w miescie mnie ulał bo ja stwierdzilam ze sie "zmieszcze" a on ze nie ;/ a jak potem usłyszałam chociazby tą panne, co m.in po chodniku przejechała i zdała, to mnie cholera wzięła pieprzona instytuacja i tyle

jak śliwka w kompot - musisz sie na maxa skupic, nie pozwolic by cos Cie rozproszylo... pomysl ilu ludzi jezdzi samochodem to dlaczego Ty mialabys miec z tym problemy... 3mam kciuki :)

wspolczuje z ta naklejka :o czepiaja sie o byle gowno bo oni na tym oblewaniu zarabiaja i maja satysfakcje z tego :o kiedys podslyszalam stojac pod wordem rozmowe dwoch egzaminatorow... jeden do drugiego z pytaniem: i jak tam? a ten drugi: standardowo wszystkich udupilem :o i jeszcze glupkowaty smiech :/ a na czym oblewaliscie? ja za 1 razem placyk :P na luku przy cofaniu walnelam pacholka:o za 2 na miescie ale nie pamietam dokladnie za co. wiem ze zostalo mi chyba z 10 min jezdzenia i mi podziekowal :o

no odkleję :) to żaden problem, tylko wtedy mi zabrali dowód i nawet nie miałam jak

Gość jak śliwka w kompot
dzieki wszystkm :) już uciekam na tą jazde musi być dobrze poprostu musi ...