Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Gość
nefrytowakotka => jestem zbyt pokorny jestem, żeby zazdrościć. Przez czystą sympatię mam nadzieję, że autorowi powodzi się równie dobrze w realu.

Że przy kawie, to rozumiem. Ale żeby się prawiczyć od razu? Czy nie lepiej wypić tę kawę z kimś? Z jednej filiżanki - będzie prawie tak, jakbyście się całowali.:P A co do kawey i facetów... W poniedziałek byłam na spotkaniu, facet pyta mnie, czy się kawy nie napiję. jak na to, że chętnie, a on, że to dobrze, w takim razie jemu tez od razu mogę zrobić.:o Co to za zwyczaj wysługiwania się kobietami?

Apostoł w samą porę... nawet nie wiesz, jakże się cieszę... - R E K L A M A - Poznaj Dzieje Apostolskie w oryginale! Tylko tutaj, tylko teraz! Zamów, zadzwoń! 0-700 -XXXX-XXX Ale to jeszcze nie wszystko! Jeśli złożysz zamówienie w ciągu najbliższych 10 minut - otrzymasz Drugą Księge Testosteronu gratis!! Wraz ze szczegółową instrukcją użycia! Nie czekaj! Ilość prze--czytań ograniczona męskimi możliwościami! -- I P O R K L A M I E --

Gość
Szukanie dziury w całym => tiaaaak, jednak większość ludzi na tym forum jednak ma jakiś problem :P

Gość
Szukanie dziury w całym => tu Cię zaskoczę - raczej przewidywalnie :D Co nie oznacza, że nie można się bawić :P Co do drugiego postu => mam nadzieję, że taką będę miał starość jaki i ów mlód... :P

Apostoł "mam nadzieję, że taką będę miał starość jaki i ów mlód... " I za 5O lat spotkamy się na kafe.:P:P:P I nasze dzieci też, a może również wnuki.

Apostoł Weź trochę uzależnienia, dodaj szczyptę szaleństwa, zaproś towarzystwo a wieczór będzie nasz... :):):) A życzyć starości - nawet tej naj x3 - zamiast tego, żeby się nigdy do końca nie zestarzeć? W imię czego?:D Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy!

Gość
nie Justyna => bez kitu, dobre. Kupuję. :D Że tak młodzieżowo powiem - respect :P

Apostole, ale dzieci się nie kupuje. Dostaje się gratis - promocja nieograniczona.:P Skończył się Kill Bill, więc nie przeszkadzam w imprezie.🖐️

Gość
nie Justyna => te, które się chce, to się kupuje. Tylko te niechciane dostaje się w promocji :D

Z dziećmi to jednak mało śmieszne... Mam na myśli współuzależnienie pokoleniowe. :) DDK :) Dzieci Dorosłych Kafeteriuszy. Najpierw mały szkodnik cichutko podejrzy mamie/tacie nick... Potem wejdzie toto z innego komputera na forum... Podszyje się niewdzięcznik... ... i nieszczęście gotowe... Flirtować z własnym ... kimkolwiek.....:) Komu się podoba wizja? A kto tak ma - niech się zacznie bać:) - teraz nwet niemowlaki buszują po necie :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Dlaczego flirtować? To jest kafe przeciez a nie potral randkowy/czat erotyczny:P:P:P Gorzej, jak dziecko bardziej lub mniej przypadkiem przeczyta to, co wypisywali tu jego rodzicie. Znajdzie np. topik matki sprzed paru lat: "wpadłam - usunąć czy nie?" albo "mam dziecko z księdzem" itp. Tak, tp wcale nie jest śmieszne. Poza tym mamy ambicje - my przegraliśmy, więc dzieciom nie pozwolimy.:P:P:P Cóż, nie poznaja małych Komicznych czy Retro. I innych wymienionych bądź nie. Jestem ciekawa, czy mała Ikuś juz się pod mamę podszywa...:D:D:D

Gość
nie Justyna => "Poza tym mamy ambicje - my przegraliśmy, więc dzieciom nie pozwolimy" Mam nadzieję, że to 100%towy joke...

Apostole, z poważnych spraw nie żartuję. A dzieci to przecież poważna sprawa. Nawet te z promocji.

Gość
nie Justyna => osobiście uważam, że nie ma lepszej recepty na zjebanie dzieciakom życia, niż chronienie ich przed ty, czy przed owym :o

nie Justyna "Gorzej, jak dziecko bardziej lub mniej przypadkiem przeczyta to, co wypisywali tu jego rodzicie. Znajdzie np. topik matki sprzed paru lat: "wpadłam - usunąć czy nie?" albo "mam dziecko z księdzem" itp. " Jest noc, to hardkor w sam raz:) APEL DO obecnych/przyszłych RODZICÓW - KAFETERIUSZY: ARCHIWIZOWAĆ!!!! MIEJSCA NA DYSKU NIE ŻAŁOWAĆ! TAK SIĘ BAWIĄ, TAK SIĘ BAWIĄ RO - DZI - CE !!! ---------------------------------- "my przegraliśmy, więc dzieciom nie pozwolimy." WETO!! Nie rzucim Kafe, skąd nasz ród... Dlaczego mieliby mieć lepiej... W dupach się małolatom poprzewraca! :) ---------------------------------- "Jestem ciekawa, czy mała Ikuś juz się pod mamę podszywa..." Na razie archiwizuje ku chwale ojczyzny-kafe. :):):):):):):):):):):)

Gość
Szukanie dziury w całym => "Synu, ruchaj na studiach ile wlezie, bo później ino siedzenie na kafeci zostanie..."? :P :D

Apostoł :) Rób, synu, tak jak tato, to będziesz miał kolorowo i bezstresowo, a na starość czeka cię bonus w postaci przekopiowania twoich wyczynów na kafe... A jak będziesz szczególnie aktywny, to może i własny topik ci się trafi... :D

Gość
Szukanie dziury w całym => ujdzie :P

:o ale...:P:P:P dość ciekawie by było, jeśli miałbyś moc przemieniania słów w czyny. Ja bym nie chciała, za duża odpowiedzialność.

"dość ciekawie by było, jeśli miałbyś moc przemieniania słów w czyny." Tak źle mi życzysz, niewdzięczna? :) Dla jednych ciekawie, a dla mnie śmierć z przej...ęzyczenia czy przegadania:) "Ja bym nie chciała, za duża odpowiedzialność." Ja bym...wręcz przeciwnie, ale za duże ryzyko. :D