Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

oj to albo ja zostaw albo dawaj zastrzyki co ma narkoza do wagi? przeciez dawke sie oblicza wg wagi.. gorzej jakby było chora na cos.

dla kompromisu, zamiast o rui czy cieczce, mówmy o "chciejstwie" u psa lub kota :-D:-D

Może o kotkach w czasie rui (agiie - spokojnie...:) ) to raczej nie mówmy... Za śliski temat na kobiecym forum. pola O żadnych konkretnych informacjach nie myślę, ogólnie mi się nasunęło po kolenej prasówce. Tak czasem mi po prostu szkoda pewnych informacji i tyle.

agi ale moze jest taka delikatniutka, moja tez taka była i jakis rok temu tez nie chcialabym zeby robic jej zabieg, wiec poprostu najlepiej poczekac az trochę zmeznieje

spokojna to ja jestem.. -- wkoncu w tym siedze

nie denerwuj mnie - mam dziś zły dzień

i ten zart to mi sie nic a nic nie podobał

muszę udawać, ze nie czytam, co piszcie o kotach, bo mnie serce rozboli jak zacznę sobie przypominać ostatniego ... :-( dobrze, że o psach nikt nie mówi :-( chyba jednak czas na rybki, albo chomika

Gość zmieńcie temat

"zmieńcie temat" troszczysz sie o nas? :-) a myślisz, że jaki temat byłby dla nas teraz dobry? ;-)

agiie Rozchmurz buzię :) W ramach zadośćuczynienia molestowania twojego złego humoru przyjmij kwiatuszka: ----------------------- ---------$$$----------- -------$$-$-$$--------- ------$$-$$$-$$-------- -------$$-$-$$--------- ---------$$$----------- -----\\---I-----//----- ---- \\\\-I---////----- ------ \\-I-//////----- -------- \I-/////------ --------- I-///-------- ----------I/----------- ----------I------------ ------ pola dla ciebie pies (rasa nieokreślona): ("`-''-/").___..--''"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)' ._ ) `._ `. ``-..-' _..`--'_..-_/ /--'_.' ,' (il),-'' (li),' ((!.-'

ciekawe skąd wiedziałeś, że lubię psy i wolałabym od wspomnianych przed chwilą rybek lub chomika? :-D

Zwierzaczki raczej nie spotkały sie z uznaniem:) vide - kotka ma kotkę z rują agiie ma ruję na słowo cieczka pola ma kota ma punkcie psów a ja muszę ten cały zwierzyniec utrzymać w boksach ;)

ech to się tylko tak mówi Szukanie:D jak to mówią "z" źle "bez" jeszcze gorzej:) mój czarnulec właśnie ziewnął pokazując prawie żołądek :D wiadomo kto co Cię śmieszy:)?

ja jestem po cieczce w trakcie rui:P hehehehe głupi zart

Szukanie, ale mam nadzieję, że to taki "ogólny pies na kobiety" w rozumieniu, ze każdą pokocha psią przyjaźnią, a nie że będzie kochał również inne, poza tą nim obdarowaną :-D

Gość Szukanie dziury
Jest mój:)

agiie wyrzuciłaś tego swojego wirusa z gardła? bo nie wiem, czy nie przenósł się na moje - coś mnie zaczyna drapać :-O no chyba, ze to z powodu niewyspania

Komu winka? Dobre, bo wytrawne, ale w razie czego jeszcze grzańca mogę zaserwować - dla źle się czujących.

agiie Dobry żart to zbyt duże wymagania na dziś:) wybacz wszystkie możliwe zwierzęce porównania i poluzuj śrubkę dosłowności. Szukasz dziury w całym:) 😘 -------- pola Ginekologa można w pewnej ogólności nazwać "psem na baby", chodziaż bardzie pasuje chyba "pies ogrodnika". :D

Szukanie, idę, bo się zaraz zakocham psy zawsze mają w moim sercu przygotowane miejsce :-D ;-)

eh ale ja przeciez nic dosłownie nie biore:) -- jest w trakcie wyrzucania:D