Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Nic nie ruchałam (:P:P:P) mialam dźwięk bo słuchalam muzyki.. potem słyszalam że przychodzą wiadomości na gg.. właczylam serial co mi sie ściągał cholera.. tylko 5 dni:D.. i duuupaaa. Dźwieku niet.. wszystko ok.. a głucho jest:O

Nie wiem czy wam też się tak wydaje że rozmowa o muzyce, - o tym co się lubi, czego sie słucha, co robi na nas wrażenie - to bardzo intymna rzecz...? Może własnie dlatego że związana z uniesieniami...? z czyms tak naprawdę bardzo osobistym i emocjonalnym? z tą częścia naszej natury kórej na co dzięn sie po prostu nie pokazuje...? Chyba nawet sa to zwierzenia bardziej intymne od rozmów o orgazmach:) Miłego wieczoru:) pozdr.

Nefa apropos kompa, zacytuję ci mojego sąsiada z dołu: "Pierdalnij chama, może zaskoczy":) raz jeszcze pozdr.

Retro na boga.. toz to komp a nie ruski telewizor:D Jeszcze musi troche pochodzić:P Intymna? Może. Ale faktycznie.. poznaje człowieka po muzyce jaka słucha:D:D Naprawdę. Czarownico.. otóz przyznaje że jestem dośwaidczona piratką bez papugi i drewnianej nogi:P A ściagalam 3 sezon CSI NY, bo uwielbiam tę serię (wszystkie miasta, ale NY najbardziej bo gra tam Gary Sinise:D) no i sie poszłooooooo... buuuuu 😭 Zreszta mam całe stado seriali i filmów do obejrzenia.. i co teraz???O_O

Górecki..... Mistrz rypania widelcem po talerzu, pocierania styropianem o styropian i zyzania nożem po szkle.... facet nie daje odpocząć... Już sie wydaje że da odetchnąć, a tu nagle ten sam nieznośny suspens... ciągłe zmierzanie do kulminacji. Jak syzyfowa praca... już już niby jest... a jednak nie ma....:) Symfonię piesni żałobnych przerabiałam wielokrotnie. Jego to chyba trzeba tylko na żywo..... Nie miałam okazji... szkoda.

ło matko - tylko to wykonanie jest niestety, fatalne!...... retro potrafisz mnie jeszcze czymś podobnym zaskoczyć? :) czarownica wszyscy są jak święci tureccy, słuchając ulubionych dźwięków;) nie tylko rozmowa, ale przede wszystkim wyraz twarzy słuchającej osoby daje pojęcie jak muzyka potrafi poruszać. ----- kotka problemy z dźwiękiem? Naprawiamy?

szukanie a czym cię zaskoczyłam...? Jezus, faktycznie, mam to na słuchawkach... chór jest dobry, jakość nagrania fatalna.... mam wrażenie że tam jest milionowy chór, a chyba po prostu akustyka jest świetna...

Szukanie Najpierw filmy. Potem rady... Choć kurde przetestowałam wszystko.. i mam obawy ze szlag trafił wejście na płycie głownej:O przyznaje.. ze jakąś tam znajomość kompa posiadam:P Nikłą, fakt:D

retro zaskoczenie rodzajem muzyki niezbyt kojarzącej się z retro-stylem;) Testowalaś na swoim gardle podobne dźwieki kiedyś? Pytam, bo ja tak:) kotka mea culpa, zaraz filmowe zaniedbanie naprawię [prosi o wybaczenie na kolanach gotowy na przyjęcie ciosu mieczem Gladiatora]

Testowalaś na swoim gardle podobne dźwieki kiedyś? Pytam, bo ja tak Owszem. Bas czy tenor?

szukanie:) zapewniam cie że zrozumiałam :) zrozumiałam też, że zapewne był to chór męski..? :)

Hm.....OK:) w zasadzie powinniśmy teraz przybić 🖐️ :) do zob.

Ależ dlaczego, przesada?? To najllepszy miecz jaki isniał/istnieje. Pewnie wiesz że składa sie z 2 mlm warstw? Jest idealny.. cudownie wywazony, ostry.. i wspaniały. Najlepsze miecze znanych wojowników nosiły nazwy.. no jeszcze oczywwiście istnieje jeszcze wakizashi:P Co wolisz?

Naprawde chcesz??? Nie ma sprawy :classic_cool: Jesli tylko nie wypowiesz sie na temat filmów.. katana w dłoń:P:P:P A teraz kotka wędruje spać.. tzn czytać.. bo spać to nie.. ale mam juz dość siedzenia... Wszystkie rady na temat braku dźwieku w kompie sa przyjmowane z nalezyta wdziecznością:D