Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

retro, jakis czas temu przez kilka dni ten kawałek dawał mi powera po otworzeniu moich uroczych "oczek" o poranku ;-) lubię rano coś żwawego, żeby ochoczo wykonać parę czynności ---> kuchnia--->łazienka --->wskoczyć w ciuszki bez zbędnego zastanawiania się, w czym :-)

teraz też powinnam wykonać kierunek kuchnia, a sie ociągam, ale by było miło, żeby ktoś mi tutaj coś zaserwował, i żebym mogła z Wami zostać :-D

szukanie:) nawet mi nie jest przykro:) przyzwyczaiłam się że niewielu ma odwagę, lub ochote, zatańczyć z retro.....:) obiecuję, że tej propozycji nie powtórze, możesz odetchnąć:) Pola:) skalałam się gorszymi kawałkami o poranku:) ale fakt, kop jest i to potężny...! to juz trzecia rzecz, pamiętasz...? :):)

:) nieporozumienie:) [kwiat} ale post mój aktualny:) faktycznie, wszyscy faceci naokoło mnie nietańczący, co mnie frustruje dodatkowo... 🖐️

Szukanie a będzesz czekał? ;-) Czarownica- likewise! czyli wzajemnie 🌻 P.S. nie myślcie o mnie źle, ale ja muszę czasem po English, bo ja ❤️ ten język :-D

czarownica:) tańce wszelkie. nawet te całkiem nieklasyczne- też.....:):) coś mnie męczy..... :):):):) lepiej pójde....:):) 🖐️

Czarownica, coś szybkiego chyba zapiekanki: szynka, ser, pomidor, sałata mam też nadgryziony kawałek szarlotki :-D

Retro wszystko ok? Jesli przeszkodziłam przepraszam...🌻 Pola ja też lubię jedzonko z odzysku;) ale nie mogę sobie pozwolić żeby cały czas tak było (a wrodzone lenistwo kuchenne bardzo by tego chciało):D

tak szczerze to ja mogłabym czasem nic nie jeść (np. teraz) i żadna różnica za to bez "muzy" głód nie do zniesienia ;-)

Szukanie ze swoim talentem do przelewania myśli na monitor musisz nam teraz opisać, co tam w tej Twojej wyobraźni się dzieje :-D z jedzniem fakt, przez Ciebie w najbliższym czasie się nie ważę, zeby się nie podłamać :-D

Taniec na rurze nie jest wcale taki prosty:P wbrew pozorom. Np musisz mieć bardzo dobre buty na wysokim obcasie, choćby po to że zahaczasz obcasem o rurę i robisz obrót:P:P No to ćwiczyć dziewczyny... niech Szukanie puści w ruch wyobraźnie:P

znaczy przez Ciebie = przez ten ostatni wklejony przez ciebie kawałek do tańca ...

Nefrytka :) oglądałas wczoraj;) kolega przyniósł mi coś nowego: "Dexter" Szukanie ostatni kawałek to "plumkanie do rury" to z rurą mi jakoś nie bardzo pasuje no może tylko pani co mówi;):);)