Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelia 22

ile można czekac na oświadczyny???

Polecane posty

Aurelia 22 moze kiedys sie doczekamy tylko kiedy to nastapi to nie wiadomo. poki co staram sie o tym za czesto nie myslec zeby sie niepotrzebnie nie martwic. powodzenia ci zycze.

dzieki mam nadzieje ze nie o sie niedlugo :) ale tak naorawde wcale na to sie nie zapowiada. choc z drugiej strony cuda cuda czasem sie zdarzaja :)

ech cos mi sie literki poprzestawialy w poprzednim poscie :) chcialam napisac ze mam nadzieje ze niedlugo bede czekac, choc nic narazie na to nie wskazuje, ale cuda czasem sie zdarzaja :)

bo troszeczke mnie juz nudzi takie niezdecydowanie mojego chlopaka, i chcialabym wiedziec na czym stoje czy wogole on zamierza kiedys zalozyc rodzine, bo jesli nie to niech mi teraz powie poki nie jest za pozno. Poza tym po jestesmy juz razem 4,5 roku i wydaje mi sie ze to juz wystarczajaco duzo czasu zeby sie zdecydowac czy sie chce byc razem czy nie. Switezianeczka ja nie mowie tu od razu o slubie ale o samych zareczynach, bo to moim zdaniem jest juz jakis znak ze tej drugiej osobie zalezy na tobie i ma zamiar kiedys z toba zalozyc rodzine. takie jest przynajmniej moje zdanie. pozdrawiam.

a tam, ja powiedzialam mojemu mezowi, ze skoro w marcu wprowadzamy sie do nowego mieszkania, dobrze by bylo pobrac sie wczesniej. Pozniej zaprosilam go na lunch do knajpy i zapytalam co sadzi o tym miejscu na przyjecie? Za miesiac sie oswiadczyl, pobralismy sie 2 miesiace pozniej i jest super. Po co czekac? zreszta ja mu juz na drugiej randce powiedzialam, ze jak nie chce sie zenic i miec dzieci, ma mi o tym powiedziec, bo ja czasu marnowac nie bede.

ja bym chcial zeby dziewczyna mi sie oswiadczyla(:, tez czekam pare, w koncu rownouprawnienie mamy(: zawsze to oryginalnie

hehe chcialbys zeby ci sie dziewczyna oswiadczyla? ciekawa jestem co by powiedzial moj facet jakbym tak zrobila. ale nie mam odwagi i pewnie nigdy tego nie zrobie.

Gość mailinkaaaa
ja czekalam 2latka :) tydzien temu moj kochany mi sie oswiadczyl:D nigdy nie zapomne tego dnia!

Gość mailinkaaaa
dodam ze oboje mamy po 23 latka:D

to gratuluje malinkaaaa :) szybko sie doczekalas jak po 2 latach :) szczescia ci zycze :)

kate wiesz ja mysle ze nie powninnas z nim za wiele o tym rozmawiac jakos naciskac bo moja siostra tak robila i w koncu oswiadczyl sie ale z przymusu sam mi to powiedzial:O ale teraz sa juz szcesliwym malzenstwem wiec nie ma tego zlego:P

switezianeczka problem w tym ze ja wogole na niego nie naciskam, owszem wspomnialam cos o tym jakis rok temu kilka razy i na tym sie skonczylo, a teraz czekam az sie domysli i wcale nie poruszam tematu zareczyn a juz tym bardziej slubu, no a on tym bardziej, dlatego wlasnie zaczyna mnie to zastanawiac, czy wogole czekac czy sie zapytac w koncu co on mysli. jak sadzisz?

Gość Aurelia 22
mój też nie porusza takiego tematu, jak ja coś nabąkne to zawsze mowi ze bedziemy razem itp... i temat sie urywa... ale od paru tygodni wogole nie wspominam i nie zamierzam , moze wkoncu nadejdzie ten dzien .... już niechce mi sie czekac i nie mysle juz o tym tak, bedzie co ma być, wam tez zycze cierpliwości:) i oby ten dzien nastał :)

e tam slub to najlepszy sposob na rozwod, mozna spytac po co wam to?

Gość Aurelia 22
ja bo ja bo kobita nie kazdy mysli tak jak ty!!!!

tej nie gadaj nie wpadlabym na to hahaha to bylo niezle o ja XD

Gość Aurelia 22
ja bo ja bo kobita pewnie masz 14 lat , sądząc po tym co piszesz:D

Gość osiemdziesiatszesc
hmm ja mam swojego pierscionka od wielkanocy :) mam 22 lata, wczoraj minal nam rok jak jestesmy razem. Moj facet mlodszy jest do tego... a pierscionek dal mi po mamie :) ciesze sie i zycze zebyscie wy sie doczekaly oswiadczyn:)

kate zapytac co mysli o tym to oczywiscie mozesz:) my z moim rozmawialismy czesto na takie tematy ale tak przyszlosciowo ze za pare lat beda zareczyny potem slub wiec ja sie nie spodziewalam ze mu sie domieni i kupi teraz:P

tak czasem bywa ze sie ludziom odmienia :) tylko niektorym w przeciwnym kierunku :) heh co poradzic :) pozdrawiam :) was wszystkie :)

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
up

Gość ja uważam że
nie można na mężczyźnie wymagać aby się oświadczył....on sam dobrowolnie powinien to zrobić.

chyba wymuszać a nie wymagać. A propos nie wymuszam tego na moim facecie bo nie rozmawiamy na ten temat od okolo roku :P moze sie domysli sam a nie to przeciez sa inni faceci na tym swiecie bardziej zdecydowani, w koncu ile mozna czekac :)

widze ze cos ucichlo na forum, moze ktoras juz doczekala sie zareczyn z was i zadna sie nie chwali ? u mnie jak narazie cisza czekam na wasze relacje co u was nowego.

kate a wiesz ze myslalam ostatnio o tobie...:) bo moze twoj facet najzwyczajniej sie boi tych zareczyn. powiem ci jak to moj sobie myslal. wiec jak sie oswiadczyl to mowil ze myslal o tym juz tak od roku czekal az skoncze szkole. i w tym dniu jak dostalam pierscionek rozmawialismy o slunbie itp a zapytalam za ile mniej wiecej by chcial to powiedzial 2-3 latka bo musimy miec kase na to. ja czesto poruszalam temat slubu ale nie zeby niedlugo sie hajtac tylko tak ogolnie pytalam ile mniej wiecej by chcial osob. i wtedy mi powiedzial ze on sie bal ze ja bede chciala skub szybko zalatwic po zareczynach tak mniej wiecej pol roku. a on chce zarobic na slub i zebym ja byla troszke starsza. wiec porozmawialam z nim i powiedzialam ze nie m,a sie czego obawiac bo j nie chce teraz slubu