Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktor wektor

Czy kobiety wolałyby faceta bez penisa czy bez języka?

Polecane posty

Gość wiktor wektor

Jak tak czytam wypowiedzi kobitek na tym forum to dochodzę do wniosku, że oznaką męskości nie jest penis tylko giętki i żwawy język. Penis tak naprawdę nie jest im potrzebny, są przecież jeszcze palce. A my bez cipek to nie moglibyśmy normalnie żyć. To niesprawiedliwe... (Wstawiłbym tu jakąś smutną mordkę ale nie wiem jak to się robi...).

zdecydowanie bez penisa,tez zawsze mozna zastapic,a jezyka niestety nie;-)

no wiesz moj facet musis miec obowiazkowo penis bo mam tylko orgazmy pochwowe i analne :D hehe moze i dziwne ale tak jest :D ale jezyk i palce no tez trzeba bo naj bedzie piescil? kutaskiem sie nie da wszedzie piescic :D

Gość rózowa malinka
Bez języka. Uwielbiam pena mojego ukochanego. Nie zamianiełabym go na nic innego na świecie. Nawet na milion języków. Chociaż minetki trzepie boskie. ;)

Gość malgosia g6 idz stad
bez penisa ujdzie, bez jezyka nigdy...

Mala lady chcialem spytac czym moze nie czym,ale jaka jest roznica miedzy wibratorem a penisem chodzi mi o doznania u kobiet. Tzn co bardziej wibrator wibruje a moze jakos technicznie lepiej wchodzi ze tak powiem ???

Gość ja sama nie wiem
no bo jak zrobić loda językowi? Ale z drugiej strony to penis kiedyś może cierpieć na impotencję a język nigdy ;)