Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laikowa24

oczekujące na okres łączmy się kochane

Polecane posty

Gość jest..jest
Przerwy sie nie wydluza NIGDY !!! To juz zapamietam do konca zycia !!!!!!! :(

Gość laikowa24
szatynko gratulacje co do córci :) ,a tak poza tym to fajna z Ciebie babka :P jest - nie jesteś stara co prawda jestem troszke młodsza ,ale ma sie tyle na ile sie wygląda :)

teraz jestem w trakcie drugiej serii brania tabletek anty... mialam 2 miesiace przerwy... i pierwsza tabletka z nastepnego.. nowego opakowania.... w pierwszym dniu miesiaczki:)

Gość jest..jest
No wiem o tym ! Tylko cos mie sie pokrecilo, ze jestes zabezpieczona od PIERWSZEJ wzietej tabletki, obojetnie kiedy ! Tzn tabletki biore od 6 miesiecy, i tak sie zdazylo, ze pomyslalam sobie , ze ta przerwe se wydluze, zeby miec okres ( 7 dni przerwy ) w innych dniach ! i jakby sie okazalo, ze jest w ciazy to przeciez brala przez caly czas tabletki takze to moze jakos podzialac negatywnie na dziecko ? :(

Gość jest..jest
fajnie sie z wami rozmawia - pisze ...jestescie super !

Gość laikowa24
jest - Ty też :) kurde staram sie nie myslec o tym wszystkim, przede mna ciezkie egzaminy na studiach ,a tu taki pech :)

mysle ze branie tabletek jesli bylabys w ciazy:) jak na samym poczatku nie mialoby wplywu na rozwijajacy sie plód..... przeciez niektore dziewczyny przez cala ciaze pija... pala.. a pomimo tego udaje im sie urodzic zdrowe dzieci....

Gość jest..jest
Laikowa , a ty nie robilas robilas testu ? W sobote bedzie twoj pierwszy? Kurcze , jak ja mam nadzieje, ze do soboty dostaniemy okres ! ale nawet chyba i tak zrobie dla pewnosci :)

Gość jest..jest
szatynka 81 ... ale slodkie :)..wiesz jakos ci tak zazdroszcze..taka dobra zazdroscia ! :)

dziewczyny... prosze.. nie stresujcie sie tym... i nie myslcie o tym tyle... to tez ma wplyw na to ze Wasz okres sie opoznia!!!

Gość ananasowa pyta sie
czy mimo tego moge byc w ciazy?? ostatni seks uprawialam 2,5 m-ca temu , zaczełam robic kilka testów , zrobiłam 8 testów ciazowych wyszły negatywne , testy robiłam z rana i co kilka dni , do tego zrobiłam beta hcg czy mimo tego moze to byc ciaza?

Gość laikowa24
tak to bedzie mój pierwszy to będzie 10 dni od ostatniego stosunku, w prezerwatywie, w dodatku konczacego poza mna ,wiec mysle,ze nie ma opcji,ale cholera wie :( stresuje sie niemiłosiernie,a robie go w sobote,bo wole odczekac pare dni , zawsze to wynik pewniejszy :) obysmy dostały przed testem okres,bo chyba oszaleje :) ,ale i tak przypuszczam ,ze go zrobie :)

Gość laikowa24
ananasowa - jasne,że nie jesteś w ciąży :)

ananasowa pyta sie... Ty juz gdzies sie o to ptalas na innym poscie i pod innym loginem.. ale wiedz ze nie jestes w ciazy!! jesli beta wyszla negatywnie to jak mozesz byc w ciazy..? i test negatywne!!! kobieto... nie drecz sie!! w ciazy nie jestes!!!

Gość jest..jest
Hahaha laikowa : ja ma tak samo 14 dzien od stosunku ,tylko jest taka mala - duza roznica...bylo TO bez zadnego zabezpieczenia !!! ZADNEGO ! Ty to wogole nie masz sie czyms martwic ..no, ale latwo sie mowi ....

Gość jest..jest
Ale anansowa nie napisala, czy jako ma bete ....nawet...no na ile wiem to beta prawde Ci powie :D

Gość ananasowa pyta sie
szatynka 84 , beta hcg wyszła 0,100 ale juz sama niewiem , bo bete robiłam o 10.00 dlatego za tydzien ide powtórze bete bo najlepiej z samego rana gdy jest najwieksze stezenie

Gość ananasowa pyta sie
szatynka .. wiesz boje sie bardzo no ... mam nadzieje ze w ciazy nie jestem

Gość jest..jest
ananasowa ....Ja chyba juz tez o tym czytalam ??!!!! :)

jest..jest.. ananasowa byla juz conajmniej na 3 postach i na kazdym pod innym nickiem...... ale jej chyba nikt i nic nie przetlumaczy ze w ciazy nie jest... przeciez 8 testow negat... beta 0,100 a stosunek 2,5 miesiaca temu!!!!!!!!! nie dotrzemy do niej!!!!!!!!!!!!!!

Gość ananasowa pyta sie
jest jest--> bo mam juz dosyc , martwie sie tą ciazą:O

Gość laikowa24
jest - wiesz co ja mialam taka sytuacje jak Ty :) w zeszlym miesiacu :) i tez bez niczego z tym ,ze skonczyl poza mną noi okres ten w przerwie dostałam :),a teraz czekam na własciwy nietabletkowy noi mam stresa :) ogolnie radze Ci nie czytac wszystkich postow itd bo nabawimy sie depresji :) wiesz jedni pisza ,ze ciaza jest mozliwa nawet przez palec heheh inni ,ze nic nie daje pewnosci jeszcze inni mysla ,ze przez sline sie zachodzi w ciąże lub kapiel :) dlatego lepiej sie powstrzymac od czytania niektorych głupot i byc na tym topiku :) mamy fajna atmosfere i nie zmieniajmy "lokalu" :)

Gość jest..jest
Szatynka 81 , wiem , ze to jest inne u kazdego, takie pierwsze objawy ze tak powiem ciazowe :) jakie mialas ? Ja nie mam zadnych ....ale to jest za wczesnie chyba .....

objawy?? zadnych!!zadnych wymiotow... nudnosci... boli glowy czy brzucha...depresji... ale za to wilczy apetyt i wieksza ochota na wode mineralna:)

Gość jest..jest
Mhhhh ..no ja mam apetyt raz na slodkie raz na slone , no ale przed okresem tez tak zawsze mialam !

Gość jest..jest
Laikowa ..za pozno dajesz mi rady ..juz cale forum o tabletkach i okresie i ciazy jest przeczytane niestety.....ale na twoim topicu dobiero odwazylam sie cos napisalac :)