Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

Moze to nieodpowiednie pytanie do Polakow ale mimo wszystko zapytam

Polecane posty

a ja mam teraz dwa winska i jedno pod lozkiem na zas przegralam zycie.

a wiecie ze moja matka mowi, ze rozpozna po oczach kazdego, kto ma/bedzie niedlugo mial problem z alkoholem? zaliczyla mnie do tego przyjemnego grona:D a co do fajek sie zgadzam - po jednej butelce wina z 6cioma fajkami jest ok. Kiedy zaczynam druga - papierosa trza odstawic, bo inaczej moge juz isc spac i strzelic gola w porcelanke. w sensie tego z drugiej strony. mmm...rzyga mam na mysli:P

Gość eeeeeeeeejjjjjjjjjj
aiwecie co, wiem ze to beznadziejne, ale mam ochote sie najebac do nieprzytomnosci i rzygac, tak toalnie sie zeszmacic i nic nie pamietac. to chyba kwestia tego ze jestem po maturze.. ale okazja bedzie dopiero w czerwcu do takiej balangi :(

Zapraszam do lodzi, chetnie zaczepie cie na bibe:P gino spoko, daj sobie szanse. wypij wszystko co masz - jesli nastepnym razem tez cos zkikrasz pod wyrkiem znaczy, ze mozesz juz pisac do mnie mejla. pamietaj, najtrudniej jest sie przyznac przed sama soba;):P:P

Ja mam w lodowie 2winska, 5piw, luxusowa i 2 paczki fajek na stole. Spoko, do mnie nalezy tylko jedno piwo i poltorej butelki czerwonej Kadarki:D

ejjjj - ja bym nie chciala czegos takiego zaliczyc. po prostu nienawidze tego stanu ! dlatego nigdy nie mieszam

Na imprezach w klubach zawsze 5-6 browarów + pare wściekłych.. nigdy nie wymiotowałam i zawsze wszytko pamiętam :P i zawsze jestem pijana :classic_cool: a tak bez okazji nie lubie alkoholu :) jakos.. czasami wypije lampke wina,ale nie w samotności:P

Gość eeeeeeeeejjjjjjjjjj
a tam:P ej psychiczna, ale wopadam do lodzi 6 czerwca najprawdopodobniej. na koncert COMY! :D i szukam noclegu :D

gino, daj spokoj, najpierw zrob ten experyment a potem bedziesz sie przyznawac. Jak to do czego? "Mam na imie....Mam...lat. Jestem alkoholiczka." :P Nie no, dobra, to nie powod do zartow. Przejebane szczerze mowiac:o

Gość eeeeeeeeejjjjjjjjjj
a ja nie wiem. ale kocham COME a wczesniej jest w w-wie, ale tam mi sie nie chce ejchac. wiem tylko ze sie zaczyna o 23 :P plec to chyba jasne, kobieta :PP lat 19, nawet mam ksiazeczke sanepidowska! :D

za tydzien juwe polibudy, w 1 tyg czerwca juwe uniwerku :P na pł bedzie happysad, kult ic os tam jeszcze, na uniwerku m.in. coma :)

Gość eeeeeeeeejjjjjjjjjj
mam tylko kiłe, ale sie lecze no.! nie mozna przez to skreslac ludzi XD

No dobra prosze panstwa. No tozycze udanego, dlugiego weekendu, pamietajcie, chlanie chlaniem, ale myc sie trzeba. Tym optymistycznym akcentem koncze i zycze udanych imprez, popijawek, bib i bibek, domowek, imprez w klubach, bramach, na ulicach. I pamietajcie: Dzis Boze Cialo. Wypijcie tez za Jezuska:P 🖐️

Gość eeeeeeeeejjjjjjjjjj
wlasnie ide! ide! niech moc alkoholu bedzie z wami!