Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc bardzo

Prezent dla dziecka które już wszystko ma

Polecane posty

To moje dziecko- dziewczynka. Ma 14 miesięcy. Ma właściwie wszystko. Chrzestny hcce jej coś kupić i pytał nas co chcemy do 200 zł. Przekopuje allegro i nic nie mogę znaleść. Prosze o podpowiedzi. Mam mu dać dziś odpowiedź.

Gość jak juz wszystko ma
to nic nie da sie wymyslic. Biedne dziecko w sumie ale na szczescie nie w mojej rodzinie :-)

Gość hgfjfydjfffff
może komputer, skuter, mp4, samochów lub mieszkanie? powariowaliście chyba! Myślę, że Twoje 14-miesięczne dziecko ma szczerze w dupie, co dostanie od chrzestnego! Niech lepiej na ślub odkłada, po 200 zł rocznie akurat się przyzwoita kwota uzbiera...

Gość jaktakniewiemjak
moze np.zalozyc maluchowi konto oszczednosciowe i tam wplacic

moje dziecko to własciwie ma ewidentnie wszystko w d... najbardziej by się cieszyla jakbym jej pozwolila spać z naszym psiakiem. Ale chrzestny chce coś kupić więc wypada mi odpowiedzieć. Pozatym jeśli już chce coś kupic to myślalam, ze moze doradzicie mi coś co sie sprawdza u takich dzieci a nie bedzie kolejnym gratem do kolekcji.

niestety ale pieniądze nie wchodza w gre. chrzestny chce coś kupić. Prezent do 200 zł. To nie musi być zabawka moze być coś na przyszlosć ale co?

Gość Ale ty pusta jestes
szok!!! Wszystko ma ???? ale ty chyba masz nierowno pod sufitem

Gość aya ayu
20 kopletów pieluch - zawsze się przydadzą albo sesję zdjęciową u fotografa - fajna pamiątka

Gość hgfjfydjfffff
Jak na przyszłość, to niech kupi coś ze złota - to zawsze ma swoją cenę.

heh nie wiem czy jestem pusta. Pod slowami "wszystko ma" mialam na myśli to ze ma wszystko co potrzebne do tego żeby byla szczęśliwa. Nie twierdze ze ma wszystkie oryginalne zabawki swiata, ubranka itd. Poprostu ma taką ilosć różnych zabawek, ze jej zupelnie wystarczy. Nie prosze o osądzanie mnie tylko o pomysly na prezent dla 14 miesięcznego dziecka.

Gość Dziecko które
wszystko ma nie ucieszy się z niczego. Biedne dziecko, nie dane mu będzie poznac smaku oczekiwania na upragniona zabawkę... :-O

dziewczyny źle mnie zrozumiałyście. Ja nie wiem jaka jest jej upragniona zabawka bo ona jest za mala zeby mi to powiedzieć. Gdyby byla starsza to by sama powiedziała ze chce lalke albo misia ale nie umie mówić więc nie powie a ja nie mam pomyslu.

Gość jaktakniewiemjak
taka sesja zdjeciowa to bardzo dobry pomysl

prawde powiedziawszy nie ejstem przekonana. Robie jej dużo zdjęć sama. Nie są napewno profesjonale ale jest pamiatka.

Kolczyki dostala na chrzest i łańcuszki zlote też. Nie mam zamiaru jej przebijac uszu jak narazie bo jest niezwykle ruchliwa i wszystko ją interesuje. zrobiła by sobie krzywdę. Oglądam zabawki na allegro. Wiele z nich mi się podoba ale moje dziecko ma taki charakter, ze wiem, ze to zabawki nie dla niej. Nie usiądzie na krzeselku ani na chwile więc krzeselko uczydelko odpada. Wszelkiego rodzaju duze plastikowe zabawki jej nie interesują. 5 minut się nawet nie pobawi bo zaraz gdzieś biegnie. Co można kupic dla takiego malego odkrywcy, ktory ciągle ejst w ruchu?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a może niech chrzestny zapłaci za sesję zdjęciową u fotografa......bardzo fajna pamiątka i profesjonalne zdjecia

Dziekuje już wymyslilam. Mala dopstanie pieluszki i http://www.allegro.pl/item367400654__1]nowosc_super_recznik_szlafrok_dla_pociechy.html :)

Gość gość
sprawdzcie tutaj www.jokomisiada.pl jest duzy wybor i do 200zł na pewno cos znajdziecie!

Gość gość
u mnie strzałem w 10 bylo kupienie chrześniakowi trampoliny http://www.happyhop.pl/oferta/trampoliny oczywiscie ona stoi w ogrodzie wiec domu nie zawala. Teraz zima maly odpocznie od zabawki, a jak sie zrobi cieplo to cale dnie moze na niej spedzic.

Gość gość
Polecam list od Mikołaja na pewno ucieszy nie jedno dziecko.Mikołaj z dalekiej północy przywita je za pomocą specjalnego hologramu. Wraz z listem można zamówić raport grzeczności dziecka. Każdy jest osobiście adresowany do nie go https://link.do/gwRFz

Gość gość
A ma huśtawkę taką podwieszaną na suficie albo futrynie drzwi? Dzieci zazwyczaj to lubią. Poszukaj na allegro, jest dużo ładnych z poduszkami albo w kształcie konika. Jeśli nie to, to może konik bujany?