Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkakaka

sprawa w sądzie pracy

Polecane posty

Gość wredotasięszerzy
Wtedy jeszcze mi tak zależało, żeby to skończyć , usiąść sobie wreszcie i pomyśleć o niebieskich migdałach - chociażby po to. No ale wykorzystano moje kłopoty w pracy i do dziś nie skończyłam tego. Musiałam później tyle do sądu pisać - i prawie 4 lata - no 3 lata zleciały. Normalnie już dawno bym to miała skończone. A teraz powiem wam - zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach - tak to olałam, że szkoda gadać. Teraz zresztą nie mam kasy na te studia itp. To nikomu nie było nigdy potrzebne w szkole ani te studia moje ani żadne inne. Czasem ludzie robią z ciebie wariata. Ale jedyne co można to strzelić im z procy między oczy żeby się odczepili. Bo tam mają belkę więc nie boli ich to wcale. Belkę mają między oczami zamiast mózgu przeważnie w szkole. Przysięgam :(

Gość wredotasięszerzy
No - a jak nie belkę to aluminium. Takie jak po puszce z piwem. Uderzycie to zachrupocze i tyle. A niektórzy stal może tam mają. Nie wiem. Czasem ktoś tylko ma czaszkę, która chroni mózg. No cóż...takie życie.

Gość upupupupppp
daję do to do góry.

Gość gość
czy ktoś z was współpracował może z adwokatem www.adwokat-weglowski.pl ? :( pomocy!

Gość gość

Witam, u mnie podobna sprawa, czy może ktos polecic dobrego adwokata od prawa pracy, najlepiej z Warszawy?