Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------

co myślicie jeżeli chłopak goli pachy

Polecane posty

Gość Fetyszka
A mój facet jest Anglikiem z krwi i kości, a pach jakoś nie goli...

Gość lowelaska
mój goli sobie nogi (bo kolarz), jajka i pachy i skraca jeszcze u nasady panisa :) i uwazam ze jest super :)

Gość loruss
fajny temat,,,ale zastanowcie sie czy chcielibyscie aby wasza kobieta nie golila pach?przeciez w sredniowieczu nie golila...wiec moze teraz zatwardzilale przeciwniczki niech przestana sobie golic i poczekaja na reakcje faceta,,,:)ja gole i nie tylko pachy i jest mi z tym dobrze i szczerze nie spotkalem kobiety ktorej to przeszkadza,wrecz przeciwnie,,,to czysta dbalosc o siebie.i co wszyscy ktorzy tego nie robia lub kobiety ktorym sie to nie podoba,,niech szukaja pieknych pach z wystajacymi klakami zpod PACHY...fuj,,,,pozdrawiam wszystkich ktorzy dbaja o siebie!!!!tak trzymac,,,,

Gość jak goli to z niego jest
Pedałteżczłowiek ;/

Nie wybieram się do dżungli.Ale serio- tylko raz widziałam faceta z ogolonymi pachami i moja kumpela parsknęła śmiechem na jego widok, mnie też zresztą śmiać się zachciało. Taki z ogolonymi pachami to musi być straszny laluś, ale cóż, różnice między płciami zacierają się , ja znam gościa który się pudruje.

Gość moj goli pachy bo go
poprosilam - wczesniej przycinał tylko włoski włosy pod pachami są obrzydliwe i nawet po kąpieli, jak sie uzywa dezodorantu, i tak gromadzi sie w nich charakterystyczny zapach a z tym co sie pudruje - chodzi ci o puder na twarz, czy zwykłą zasypkę? Bo jak mu się w lecie gdzieś odparzenia robią, to nie rozumiem czemu miałby nie zapudrować... żeby być bardziej męskim? No, ale puder brązujący albo matujący w celach estetycznych to juz troche porażka. :D

Gość dla mnie mezczyzna powinien
wygladac jak mezczyzna... Wiec naturalne owlosienie jak najbardzoej wskazane ;) Moj brat goli :O A wiecie czemu? Bo taka moda :O Jesu... no mam nadzieje, ze kiedys mu przejdzie. Wciaz mu mowie, ze wyglada jakby byl cieply :P

Gość faceci9999999999999999999999
zaczęli si ę golić pod pachami dla higieny. i dobrze.

uznaje takie zabiegi tylko z racji uprawianego sportu, czyli np plywak :P

Gość ale smierdziele
moj sie nie goli i nie smierdzi,moze dlatego,ze sie myje:P

Gość jjr
Mój nie goli,a ja bym chciała żeby to robił. Wydaje mi się to bardziej higieniczne...

Gość mój goli tylko twarz
no i niechby tylko spróbował golić coś więcej :O Za to się myje i jakoś nie śmierdzi. Może wy też się myjcie zamiast golić na zero.

Gość echu echu
każdy robi to co chce osobiście nienawidzę długich, czarnych i obrzydliwych włosów z pod pach, które można przyuważyć w autobusach to kwestia higieny i estetyki

🖐️ dementia A Ty golisz włosy pod pachami? Jeśli tak to spróbuj kiedyś funkcjonować normalnie podczas upalnego lata z nieusuniętymi krzaczorami. Nie mnie oceniać stopień mojej zniewieściałości ale wydawało mi się do tej pory, że jest niewielki a zdarza mi się zgolić włosy pod pachami. Zauważyłem, że wtedy mniej śmierdzę :) Może kwestia śmierdzi-nie śmierdzi jest uzależniona od wrażliwości węchu albo od intensywności zapachu potu delikwenta. Nie wiem. Pewnie jedno i drugie. W każdym razie dla mnie to nie oznaka lalusiowatości a raczej troski o otoczenie :)

golenie nie ma nic wspolnego z higiena... z estetyka tak ale nie z higiena. Czy ogolone czy nie - jak sie nie umyje bedzie capic :P Ja to bym chciala, zeby na twarzy tez mial zarost... tak przyjemnie drapie :P

Gość faceci9999999999999999999999
mycie to podstawa nie napisałam o myciu bo myslałam że to jasne ale widocznie nie dla wszystkich

Gość to kwestia mody
nic poza tym.Wlosy rosna w jakis celach.Golicie na lyso cipki,a pozniej polowa kafe siedzi na topiku o grzybicach-nic dziwnego.

Gość moj goli pachy bo go
Nie wiem, może jesteś bardziej tolerancyjna na różne zapachy, poza tym widok też nie jest najbardziej zachęcający. Mój facet myje się dwa razy dziennie, ale mimo to wolę go bez włosów pod pachami. Tak jak i bez włosów łonowych, które są brzydkie i wybitnie niepraktyczne.

Wiele zależy od trybu życia, pracy itd. Ja nie mam możliwości mycia się co 20 minut a czasami mam taką ochotę. Często wychodzę podczas upałów na zewnątrz. Może gdybym siedział cały dzień w klimatyzowanym biurze patrzyłbym na problem inaczej.

Gość Smakoszek
Ja na przykład golę pod pachami i jajka bo jest ładnie a nie jakieś kłaki na jajach obrzydliwe, która dziewczynka do buzi weźmie? chyba nieliczne. ja np nie chciałbym się włosów nałykać u dziewczyny. tak samo z chłopakami. Golone jest estetyczne, oczywiście nie do zera tylko jeżyk taki fajny...

Mój goli i się cieszę. Jak na plaży jakiś koleś podnosi rękę a tam busz, to niedobrze mi się robi. Albo nie wyobrażam sobie, że mój chłopak miałby koszulkę bez rękawów i miałby mnie objąć i smyrać tymi włosami... Fuuuuj!

Gość ja nie gole okolic
intymnych i moj mezczyzna nie narzeka na klaki w zebach :P Ja tez nie :P

Gość larrry
A ja w ogóle nie golę pach,klaty ani jajek :D,myję się 2 razy dziennie i używam markowych antyperspirantów i nigdy ode mnie nie cuchnie!

Gość 50 Cent
A ja gole i pachy i podpbrzusze i pachy i klatke....-wszystko jedną maszynką, a twarz inną. Chetnie wygoliłbym tyez włochy wokół dupska ale za dużo by było jebania. To wszystko nie tylko moda, a przede wszystkim higiena, estetyka i w trakcie chociażby oralnego stosunku przyjemność. A stereotypy o tym , że ogolony facet to gej czy zakompleksiony typ możecie sobie w piczke wsadzić panowie , bo czlonkoiw chba nie macie z takim zdaniem.

Gość Beka z Wieprza
Hahahahahahahaaha. Brecht mam z tych, co tak uważają, że golenie pach to dla ciot etc. Co chcecie abyśmy MY mówili, że golenie piczki jest dla K***w ? no sory, ale nie oceniajcie ludzi po tym co oni robią z ciałem dla higieny. Czasem Ci co ubierają się jak "cioty" i golą pachy są BARDZIEJ męscy, niż Ci co mają dresy i nie golą. Widać, że Polska to kraj zacofańców, nie Tylko muzycznych, ale też i w innych dziedzinach -_- W mojej opini golenie twarzy, pach, pleców i ew. skracanie włosów na penisie ( nie na zero) jest normalne dla mężczyzny. PS. Zacznijcie żyć własnymi problemami i własnym życiem ;) Pozdro.

Gość beka z wsiary
golenie pleców i klaty dla higieny....oto nowoczesność hahahahahaa

Gość nei_nei_z_kawa
Juz starozytni Egipcjanie depilowali CALE cialo :D wiec ta "moda metroseksualna" liczy sobie kilka tysiecy lat :D