Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwość to podła cecha

Do kobiet z tematu!! Czy takie laski sa normale dajac takie zdjecia???

Polecane posty

Gość sprawiedliwa
No i co z tego, że tamten topik został usunity, ale został założony nowy, więc teraz tutaj jest kontynuacja tamtego :-)

Gość sprawiedliwa
w tym publicznym wykorzystywaniu wizerunku to jest taka mróżnica, że te obleśne świnie upubliczniły swoje wizerunki na naszej klasie a my na kafeterii. I my nie zrobiłyśmy tego bez powodu...... solidarność jajników :-)

Gość sprawiedliwa
----------> agnik - nie ciesz się, bo pan Cz. K. juz te komentarze usunął, sprawdzałam :-(

Gość daję sobie radę
dziewczyny POPIERAM WAS NA 100%!!!!!!!!!! macie moje wsparcie!!! uważam, że to co robicie jest super!!! szkoda młodych żon na takich pojebów obleśnych!!!!!! przyłączyłabym się do akcji, ale czasu brak i do tego net tak mi wolno chodzi, że cholerki dostaję :-/

Gość sprawiedliwa
-----------> dejot - na 1 stronie napisałeś, że "ich żony w większości przypadków, zaniedbane, zero sexapealu, pewnie z wiecznie bolącą głową" To jeśli takie zaniedbane to po co zamieszczają i upubliczniają zdjęcia tych żon na naszej klasie i jeszcze podpisują moja kochana żonka czy coś w tym stylu.

Gość elemka
dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć że solidaryzuję się w pełni z Wami w tej "solidarności jajników". Faceci mają naprawdę pusto w głowkach!!

Gość sprawiedliwa
--------> agnik - ja myślałam, że Ty piszesz o tych komentarzach, które wczoraj ktoś napisał, bo rano sprawdzałam i już ich nie było. A teraz sprawdziłam to faktycznie jest ale tylko 1 komentarz od "Szanujcie własne Zony"

Gość elemka
Poza tym, mówi się "widziały gały co brały". Jak sie zenili ze swoimi zonami, to liczyli na to że one zawsze bedą wyglądały jak 18-tki??? Zakłamane łajzy.

Gość sprawiedliwa
Ja mam cały czas niejakiego wielmożnego pana Cezarego Koziarewicza :-) z W-wy na nk i na bieżąco sprawdzam czy usuwa komentarze. He he :-)

Gość elemka
Przepraszam bardzo, a co ten Pan Cz. sobą reprezentuje????????????? Sexu to w nim nie widac...

Gość elemka
Dżizus, co za pustaki po tym świcie chodzą!! No słow brakuje.

Gość sprawiedliwa
A już widzę ten drugi komentarz :-)

Gość sprawiedliwa
Wiecie co, tak sobie myślę, że my to jednak niedobre babsztyle jesteśmy. Biedny chłopina chciał sobie trochę pofantazjować, a teraz jakie konsekwencje ponosi. Ha ha, to żart oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Gość dejot
nie wiem kto zgłosił , możliwe, że moderator jak spostrzegł co się dzieje :) No właśnie jak sama zauważyłaś umieścili tam dobrowolnie, wy tutaj bez ich zgody :)....Na ulicy też dobrowolnie ubpubliczniasz twarz ale to chyba nie znaczy, że chcesz aby ktoś ją potem gdzizieś wykorzystywał :)

Gość elemka
Umieścił dobrowolnie, ale z pewnością bez wiedzy żony, której przysiegał wiernośći, uczciwość i td. Rozumiem że te opisy to jeszcze nie jest niewiernosć ale myślę że już nieuczciwość. nauczka mu się przyda, takie rzeczy nie powinny uchodzić facetom na sucho.

Gość dejot
no spoko ale łamiecie prawo :) więc wrazie czego też trzeba się liczyć z konsekwencjami...samosądy to chyba tylko w Afryce zostały :)

Gość Pal licho że siebie
ośmieszają przez takie komentarze, ich akurat wcale nie żal! Ale żal ich żon i dzieci bo chyba nie byłoby miło zobaczyć takie teksty własnego męża czy ojca!:o

Gość elemka
Może ja czegoś nie rozumiem, ale gdzie tu łamanie prawa? Ze dziewczyna napisała koment do jego profilu ujmując w nim to co myśli o facecie?

Gość elemka
Jeszcze go nie ukamieniowałyśmy, chociaż należałoby się

Gość sprawiedliwa
-----------> dejot - a niby jak ktoś na ulicy miałby wykorzystać mój wizerunek i go potem upublicznić? Chyba tylko robiąc mi zdjęcia ukradkiem. Zresztą ja chodząc po ulicy (a dokładniej po chodniku:-) ) nie robię nic zdrożnego, tak więc nikt nie ma powodu żeby bez powodu publicznie mnie ośmieszać wykorzystując mój wizerunek i podpisywać go. I ja też gdybym przypadkiem znalazła tego Cezarego K. na naszej klasie to nic bym do tego kolesia nie miała i nie ośmieszałabym go publicznie. A że zrobił to co zrobił, więc uważam, że należy mu się, zwłaszcza, że to on pierwszy publicznie ośmieszył się sam i upokorzył żonę i córkę. Koniec, kropka!!!

Gość elemka
Sprawiedliwa>>>racja!!!!

Gość sprawiedliwa
sorki za to sformułowanie "...tak więc nikt nie ma powodu żeby bez powodu...", trochę nieskładne, ale szybko pisałam i nie zauważyłam :-)

Gość sprawiedliwa
------------> dejot - my dear!!! No strasznie się boję tego sądu i, jak już wcześniej napisałam, muszę zacząć zbierać na dobrego adwokata! Ha ha, jeśli nie zauważyłeś, to ja, w przeciwieństwie do pana Cezarego Koziarewicza podpisuję się nickiem, a nie własnym imieniem i nazwiskiem, więc jak do cholery miałby mnie on znaleźć, no zastanów się!!! To forum jest anonimowe kotku i każdy może sobie tu pisać co mu się podoba, bez ponoszenia żadnych konsekwencji, a zwłaszcza prawnych :-). Zresztą ja nie mieszkam w Polsce, więc nie wiem czy chciałoby mu się fatygować gdzieś dalej. A Ty drogi dejotku coś jakiś taki podejrzany jesteś. Czyżbyś to Ty był sznownym, zacnym panem Koziarewiczem??? Bo jakoś tak za bardzo, moim zdaniem, wczuwasz się w rolę jego obrońcy. Rozumiem "solidarność plemników", bo ja z kolei tu jestem przez "solidarność jajników" :-) bale żeby nas tu sądem straszyć!!! Boisz się czegoś słodki dejotku??? :-)

dziewczyny czy zauwazylyscie,ze pod naszymi komentarzami do klaudii jakas Beata Czerniawska bezczelnie komentje.ze to z zazdrosci!!!pozwolilam sobie napisac do niej wiadomosc:)zaraz wam napisze

Gość dejot
To forum jest anonimowe kotku i każdy może sobie tu pisać co mu się podoba, bez ponoszenia żadnych konsekwencji, a zwłaszcza prawnych jaja chyba sobie teraz robisz nie ???:D:D:D internet to akurat najmniej anonimowe miejsce :D z każdym wpisem zostawiasz swój ślad w postaci ip, wszystko jest na serwerach nic tylko skorzystać a myślisz , że jak łapią pedofilów :D Internet jest jak Matrix :D Skoro nie łamiecie prawa to dlaczego moderia usuneła topic ???:D:D:D

przepraszam bardzo ale huj mnie szczela ogladajac profil niejakiej Klaudii,gdzie ludzie zamieszczaja komentarze na temat tego scierwa!a pani bezczelnie komentuje to,ze to z zazdrosci,w glowie sie nie miesci zeby ktos tak pruderyjnej i perwersyjnej osobie czegokolwiek zazdroscil,niech pani sobie zamieszcza komentarze na jej temat a nie do tego,ze ktos to pisze bo zazdrosci.Owszem cialo ma piekne,ale co z tego skoro rozumu brak... to napisalam Pani Beacie Czerniawskiej,wielkiej fanki i obronczyni Klaudii

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdssss
dajcie linka do konta Klaudii :P

Gość hej laski
:D:D:D przeczytałam cały topik wczoraj w nocy i dodałam do ulubionych ale dziś w ulubionych już go nie było😭 wykasowali:( ale super że jest drugi;) pozdrawiam i czytam dalej:D PS wklejenie linka nie jest przestępstwem:) litosci

Gość hej laski
akcja jest świetna:D dawno się tak nie ubawiłam jak wczoraj w nocy:D to jeden z lepszych topików na kafe:D ten mi się mniej podoba bo się jakiś moralizator napatoczył:o