Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwość to podła cecha

Do kobiet z tematu!! Czy takie laski sa normale dajac takie zdjecia???

Polecane posty

Gość sprawiedliwa
Hellooooooooooooo!!! Jest tu kto??? Czy dałyście już spokój biednej klaudusi i panu Cezaremu, wzorowemu małżonkowi?

Gość sprawiedliwa
Biedna ta klaudia, tyle pracy, czasu i pieniędzy włożyła w kreowanie swojego wizerunku, tylko niestety skutek jest odwrotny od zamierzonego :-)

Gość sprawiedliwa
Biedna ta klaudia, tyle pracy, czasu i pieniędzy włożyła w kreowanie swojego wizerunku, tylko niestety skutek jest odwrotny od zamierzonego :-)

Gość elemka
Tak sobie myślę i mam wątpliwości czy to zona Cezarego K. sama odpisała na wiadomość o tym, że jej mąż chciałby puknąć tą małolatę: 1. nie wyglada na taką kobietę, 2. nawet jeśli rzeczywiście o tym wiedziała, to moim zdaniem, odpisałaby co najwyzej "ok, dzięki za informację" i w ten sposób ucięłaby temat. W związku z powyzszym mam pewne przypuszczenie, ze to sam pan c.k. ma dostęp do profilu żonki i taką odpowiedź "w jej imieniu" napisał.

Gość czy ktos jest w stanie
wyjasnic mi, o co chodzi w tym topiku? Z 1. strony nic nie wynika, schizofastyczny belkot, a calosci nie chce mi sie czytac :P :)

Gość elemka
jakoś ta tolerancja do mnie nie przemawia... ale racja, ludzie są różni :/

Gość sprawiedliwa
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam laseczki!!!!!!!!!!! :-) Może on zna hasło do jej profilu i Wam odpisał, że niby to ona.

Gość sprawiedliwa
Fakt, ludzie są różni, ale czemu ona go tak zawzięcie broni. Mogłaby jakoś kulturalnie odpisać, że o tym wie ale nie życzy sobie więcej komentarzy na ten temat.

Gość elemka
No właśnie!!!

Gość elemka
Swoją drogą prawda jest taka, że takich gnid jak C.K. ze świata nie wytępimy swoimi działaniami. To smutne, bo głupota facetów i puste główki tych lasek to jakaś plaga totalna.

Gość sprawiedliwa
------------> "czy ktoś jest w stanie" - być może teraz to wygląda teraz jak bełkot ponieważ dużo postów moderator skasował. Chodzi o to, że na naszej klasie niektóre panienki zamieszczają prawie gołe zdjęcia, albo na których wyglądają jak rasowe dziwki. Stąd temat topiku. Ale w międzyczasie ludzie zauważyli, że komentarze pod tymi zdjęciami, dodam - obleśne i zboczone komentarze, piszą faceci, z których duża część ma żony i dzieci. Tutaj masz linka do przykładowego profilu jednej takiej laski - klaudii :-) http://nasza-klasa.pl/profile/10944870 . A my jesteśmy oburzone i zniesmaczone tym, jakimi oni są debilami, bo pal licho, że ośmieszają się publicznie, ale szkoda nam tych żon i dzieci, bo one pewnie zapatrzone w tych mężów jak w obrazki, nie zdają sobie sprawy jakimi ch**ami są ich chłopy. Kilka dziewczyn wysłało wiadomości żonom tych kolesiów, ale one, o dziwo, zamiast być wdzięczne, to z mordą na nie. Już wiesz o co kaman? :-)

Gość sprawiedliwa
Gdyby mi mój facet taki numer odwalił, to ja bym chciała o tym wiedzieć i mimo iż nie podobałoby mi się, że ktoś publicznie w necie o tym debatuje, to byłabym wdzięczna za wszelkie info na ten temat. Może ta żonka tak gwałtownie zareagowała bo może ma teraz przez to piekło w domu a dodatkowo wku**ia ją myśl, że w necie się o nich gada i puściły jej nerwy. Może jest tak zdesperowana, że nie wiedziała co pisze. Ale to tylko taka teoria, może faktycznie przymyka oczy na to co mężuś wyprawia. W swoich znajomych ma dużo panienek pokroju klaudii i widać żonka to akceptuje, bo ja bym stała z wałkiem do ciasta nad jego głową i kazała po kolei usuwać wszystkie te cizie. A ona widać bardzo tolerancyjna i wyzwolona kobitka. Nie przejmują się nawet, że rodzina i znajomi zobaczą jakich Czaruś ma znajomych.

Gość elemka
Kobitka musi być bardzo zakompleksiona że sobie na to pozwala, bo ciąglę uważam że nie wygląda na taką samą jak on! ale kto ją tam wie!

Gość sprawiedliwa
Oj, wiele osób nie wygląda na takich, jakimi ich ludzie postrzegają. Czasem wydaje się, że zna się człowieka a on mimo to potrafi nas często zaskoczyć czymś, co wydawałoby się nie jest w jego stylu. A co dopiero oceniać człowieka tylko po wyglądzie.......

Gość sprawiedliwa
No nie mogę !!!!!! :-) Jak komuś się chce to niech zobaczy jego znajomych, pełno powypinanych, porozkraczanych, z gołymi dupami panienek :-) :-). Na dodatek Pan Cezary dołączył do profilu "Klub miłośników seksu" :-)

Gość elemka
Eh, masz rację z tym, że ludzie są inni niż się wydaje. W końcu ja powinnam to wiedzieć najlepiej bo miałam ostatnio nieprzyjemność poznać kogoś takiego, kto się swietnie maskował. coż, chyba moja naiwnosć życiowa nigdy mnie nie opuści ;) pewnie też dlatego w głowie mi się nie może pomieścic, z te gówniary tak reklamują swoje tyłki na NK.

Gość sprawiedliwa
A może on razem z żonką ogląda te zdjęcia i razem wymyślają komentarze :-) A tak z innej beczki, ta klaudia to naprawde wieśniara pierwsza klasa! Jak już ktoś skomentował pod jej zdjęciem, żeby do takiej bluzki co plecy odkrywa stanik zakładać!!! Na dodatekprawie na kark go sobie naciągnęła, tak ramiączka skracała, żeby wyeksponować swoje silikony :-)

Gość sprawiedliwa
----------> elemka - to nie musi świadczyć o Twojej naiwności, jak sama napisałaś, ten ktoś świetnie się maskował.

sprawiedliwa>>>>>>jesli chodzi o ten stanik to dobrze laska napisala a ta jebnieta jakas Beata napisala,tez bys chciala miec taki stanik!!no kurwa jak by ktoras chciala to by sobie kupila!!!wkurwila mnie tym i jej napisalam,kazala mi wyluzowac:Dtez cos,jak juz zazdroscic to figury albo cycek,bo napewno nie tych szmat i rozumu!!!stanik kurwa za 12zl pewnie.....

Gość sprawiedliwa
albo za 1,20 zł z lumpeksu :-) :-)

Gość sprawiedliwa
A tak w ogóle, to czemu ona się ciągle ukrywa za tymi ciemnymi okularami na pół twarzy??? Może ma mordę jak niewypał? :-) Albo zeza?

Gość sprawiedliwa
Na żadnym zdjęciu nie widać jej twarzy. Albo to jej taki "image", może ona nawet śpi w tych okularach? :-)

moze sie boi pana Cezarego!!!jak by ja dorwal to by ja chyba zaruchal na smierc:oa zonka nie mialaby chyba nic przeciwko:D

Napisalam do kilku pan, zon tych oblesnych gachow i odpowiedzi dostalam takie: 1. dziekuje za informacje, pomogla. 2. nie wierze, ze to on, ktos musial sie wlamac na jego konto i stamtad napisac te komentarze. 3. no i kurwa z czego ta radosc? w morde nie chcesz zarobic? ja cie kurwo znajde i zajebie. To dostalam w wiadomosciach prywatnych.

Spojrzcie na jej twarz, jest oblesna. Przyjrzyjcie sie dobrze. Nawet jak ma te okulary, to widac, ze jest brzydka. Fe. Buzia spalona na maksa, bardzo ja postarza. A te wlosy to szczyt tandety. By chociaz na jakis delikatny blond sie ofarbowala a nie tak sztucznie. Od razu widac. A te paznokcie widzieliscie?

Gość sprawiedliwa
to pazury a nie paznokcie!!! Pewnie pan Czaruś jak i kumpel ze zdjęcia mają nieźle podrapane plecy ;-)

Gość do sprawiedliwej
A tak z innej beczki, ta klaudia to naprawde wieśniara pierwsza klasa! Jak już ktoś skomentował pod jej zdjęciem, żeby do takiej bluzki co plecy odkrywa stanik zakładać!!! Na dodatekprawie na kark go sobie naciągnęła, tak ramiączka skracała, żeby wyeksponować swoje silikony to akurat nie efekt krótkich ramiączek, ale zbyt luźnego obwodu. Jak szczupła dziewczyna z większym biustem nosi zamiast np 60G czy 65F rozmiar 75C, to później ma obwód na karku, ramiączka wżynające się w ramiona, to myśli, że słabo podtrzymuje biust, skraca je, a to nadal nie pomaga, bo obwód jest z dwa rozmiary za luźny. Zapięcie biustonosza powinno tworzyć idealnie prostą linię, jeśli jest inaczej - znaczy ze zbyt luźne. W sumie to strasznie niewygodnie musi jej być :D

Gość sprawiedliwa
----------> agnik - bo Beatka pewnie myśli, że zazdrościsz jej tego stanika, więc z zawiści go skrytykowałaś ;-) Tak jak napisała "totalna ..." - faktycznie jest czego zazdrościć, jak cholera. Normalnie mówię Wam taki stanik po nocach mi się śni, a w dzień nie mogę się na niczym skupić bo ciągle marzę aby taki mieć. Chyba muszę się pofatygować do jakiegoś lumpa, może taki znajdę! :-) :-) :-)