Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwość to podła cecha

Do kobiet z tematu!! Czy takie laski sa normale dajac takie zdjecia???

Polecane posty

Gość hej laski
i pierwsze słyszę żeby wklejanie linka do ogólnodostępnej strony było przestępstwem:)

pokazałam tę dyskusję mojemu koledze i pogadaliśmy sobie o tych fotkach i on twierdzi coś bardzo oczywistego: "te dziewczyny się reklamują" , a mi sie zawsze wydawało, ze prostytutka woli zachować anonimowość, wiadomo n-k zrzesza bardzo wielu, ciekawe co mama takiej laski na to?? Nie wiem jak to jest naprawdę, czy są prostytutkami czy nie...ich cialo - niech robią z nim co chcą... Ale faceci z rodzinami wystawiający komentarze - to ja zostawie bez komentarza... :O

w sensie "bardzo oczywistego" - dla niego było to oczywiste bo dla mnie mniej....

Gość tym razem na pomaranczowo
no...... Przylaczylam sie do jakze pozytecznej akcji.... Proces uswiadamiania zon jakie z ich mezow zbolale kutafony rozpoczety :P

Gość popieram wasza akcje
:)

dostalam odp od pana cezarego k. wklejam tresc :) nie ty pierwszy i nie ostatni zona juz wie bo to czytala kilka razy od takich jak wy. i juz odpisala co o tym mysli nie macie wlasnego zycia wiec dajcie sobie spokoj nie bede sie brzydko wyrazac wiec spadaj

aaaaaa odpowiedni koment mu pod zdjatkiem dodalam :D :D :D namiastka faceta moj kanarek jet bardziej meski niz on

zonka została zasypana takimi mailami, ale ona jest pewnie z tych, które nawet jak przyłapią męża z inną to przymykają oczy

nio :) ehhhhhh kretinus absolutus vulgaris niewydymanus :P

agnik-spodziewalam sie powiem szczerze wiekszej reakcji,ale coz:Dpozostaje mi sie wyluzowac:D wstaje rano a tu czuje ze mam cos nie tak z gorna warga,robi mi sie pryszcz,tylko jest gleboko pod skora i wyglada jakbym miala silikon wszczepiony niczym pamela anderson:Dnie moge sama z siebie,teraz mi tylko zostaje wydymac usta w karpik,zeby wygladac ponetnie.....heheheh

Gość dingo dziki pies

Gość dingo dziki pies
sprawiedliwa>>>> o co chodzi z tym co wkleilas??? te linki???

zona cezarego k do mnie napisala oj niemila niemila jest chyba ma cisnienie :D

ojoj moderatorzy grasuja posty wykasowane :(

co ci napisała zona cezarego? :D domyślam się, że nie wierzy w "przestępstwa" swojego męża:)

to moja sprawa a nie twoja wiec sie spadaj chyba maz ci mowil ze wiem o tym ale ty nie dorozwuj jestes i nie rozumiesz pobaw sie w klocki lego jesli taki masz i cie stac na takie bo jeszcze dzieciak jestes nie zycze sobie wiecej listow od ciebie zrozumiano? taki oto list otrzymalam :D eh glupia jakas i tyle :D ciekawa jestem czemu moderatorzy kasuja posty z tego topiku??? :(

:oczemu to kasuja zonce widac glupio albo sama pisze komenty do jakiegos lolo bandzolo:D Sprawiedliwa-pytalas sie wczesniej czy mam na imie magda,tak:)pozdrawiam moja imienniczke

Gość aggahghg
ale po cholere wtracacie sie w zycie tych ludzi? Tym bardziej jesli zona tego Cezarego (?) odpisała Wam takim tonem? Na jakiej podatwie uwazacie ja za głupia i idiotek?A moze ma z mezem układ ze moga ruchac kogo chca to czy to Wasza sprawa? Nie bronie tych facetów żeby nie było ale po co kogo uszcześliwiac na sile? Tym bardziej skoro sam zainteresowany odpisał, że tego nie chce?

Gość szczerze mowiac
ich malzenstwo wyglada jak z "wpadki" ona sie pewnie cieszy, ze zlapala Pana Boga za nogi, sama uroda nie grzeszy, on wyglada nieco lepiej sa na podobnym poziomie intelektualnym, ona nie ma żadnych argumentow, poza tym robi okropne bledy takich ludzi trzeba pozostawic samych sobie, niech zyje sobie zonka ta uluda :)

Gość aggahghg
poza tym osoba nqd moim poprzednim postem napisała ze "cezary to debil po zawdodówce" Jak to sie ma do tego że Joanna a. która w poprzefniej czeesci tego watku sama pisała do tego debila również jest po zAwdodówce? Widzicie zadre w czyims oku a belki w swoim juz nie? w dodatku owa Joanna nie jest chyba sama wzorem cnót...

szczerze mowiac---->dokladnie i dalej w to nie wnikamy,ta zona akurat tak zareagowala(no i wiadomo juz jaka jest),inna zona byla wdzieczna i podziekowala,zalezy kto jak zareaguje i jaki ma uklad w partnerstwie,ja bym byla zadowolna wiedzac jakie moj maz sypie teksty do takich panienek,majac 15zdjec ze mna i z dzieckiem na profilu,chodzi nam o to,jaka to jest wielka hipokryzja

obrazanie ludzi po zawodowce to juz inna sprawa,ja nikogo nie osadzam i nie oceniam pod wyksztalcenie,znam wielu ludzi z wyzszym wyksztalceniem a nie dorastaja do piet tym ludziom po zawodowce pod wieloma wzgledami,kazdy wybiera taka droge,jaka mu pasuje,wiec jeslo o mnie chodzi,nigdy nikomu nie ublizylam pod tym wzgledem:)

Gość sprawiedliwa
Hej laski!!! Dopiero włączyłam kompa. Widzę, że skasowali niektóre moje wypowiedzi i chyba nie tylko moje, wczoraj było 7 stron topiku a dzisiaj już 6. Dobrze, że nie skasowali wszystkiego jak poprzedni topik.

Gość sprawiedliwa
Napewno skasowali wszystkie posty z linkami , ale nie tylko.

Gość sprawiedliwa
Pan Cezary usunął komentarz spod zdjęcia naszej :-) klaudii.

Gość sprawiedliwa
skasowali linka do profilu klaudii, tak więc----------> ☆ εїз Klaudia εїз ☆ √ι ק