Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwość to podła cecha

Do kobiet z tematu!! Czy takie laski sa normale dajac takie zdjecia???

Polecane posty

Gość do sprawiedliwej
Ten stanik to jest masakra jakaś. Lobby biuściastych z tego co pamiętam długo debatowało nad tym zdjęciem (to w którym stoi na "policjantkę" i widać obwód na karku), jako skrajnym przykładem źle dopasowanej taniej chińszczyzny :D

Gość elemka
"nie wierze, ze to on, ktos musial sie wlamac na jego konto i stamtad napisac te komentarze" hahahaha :) a ja myślałam, że to ja jestem najbardziej naiwną kobietą na świecie :)

Gość sprawiedliwa
cześć dziewuszki! sprawdźcie komentarze pod zdjęciami pana Cezarego :-) Utworzyłam profil na nazwisko Aleksandra Maciejewska i podpisałam się pod każdym zdjęciem. Pewnie zaraz zostaną usunięte.

Gość sprawiedliwa
Na dodatek napisałam wiadomość jego żonie. Zobaczę co mi odpisze. Czy też tak ostro jak innym dziewczynom.

Gość tym razem na pomaranczowo
podejrzewam ze w takim samym tonie Ci odpisze ja wkleilam jej wypowiedzi zenada :P

Gość sprawiedliwa
Chybaże znowu Czaruś włamie się na jej profil i odpisze za nią.

Gość sprawiedliwa
To wiadomość, jaką jej wysłałam: "Pani naprawdę nie wierzy, że Pani mąż napisał, że chciałby wylizać cycki tej dziwce klaudii??? Teraz usunął ten komentarz spod jej zdjęcia, więc nawet nie ma co sprawdzać. Ale proszę wkleić to w wyszukiwarkę na naszej klasie, zapewniam pania, że pod pierwszym zdjęciem był komentarz pani męża: ☆ εїз Klaudia εїз ☆ √ι ק . Pewnie pani mi napisze, żebym nie wtrącała się do czyjegoś życia.Zgadzam się z tym po części, ale szkoda mi pani jak i państwa córeczki, że Was pani mąż tak publicznie upokorzył. Ja na pani miejscu bym tak ostro nie reagowała i była wdzięczna za takie informacje, bo pozwoliłyby mi wreszcie otworzyć oczy i nie patrzeć na męża jak w święty obrazek. Ale jeśli pani akceptuje to co mąż robi, w dodatku publicznie to pani sprawa. Ja bym nie chciała mieć takiego męża."

tez dodalam komentarze do tych zdjec pewnie zaraz znikna :P zaczynam tez myslec ze to mezulek za nia to napisal bo wierzyc mi sie nie chce ze mona byc pozbawionym podstawowych zasad kultury

Gość elemka
rany, dziewczyny jesteście niesamowite. która z was to kunegunda delfina...?? Sprawiedliwa - brakuje jeszcze tylko jakiegoś zdjęcia "twojego" czyli Aleksandry zdjęcia.

kunegunda jest dobra......:D

Gość sprawiedliwa
już wcześniej też kunegunda napisała komentarze ale jej usunął. tym razem na pomarańczowo>>> kunegunda to Ty?? :-)

Gość sprawiedliwa
wydaje mi się, że to Ty, bo przed chwilą napisałaś, że też dodałaś kiomentarze i pewnie zaraz znikną.

we wlasnej swej osobie :D tiaaaaaaaaaaaaaaaa to ja :)

chcialam miec oryginalne imie i chyba sie udalo :) jesli znikna to nie ja je usunelam :D

a moze wwale sobie w profil zdjecie jakiejs rozneglizowanej niuni???? ciekawe co by bylo???? :D

Gość sprawiedliwa
chyba też soie zmienie dane osobowe na jakieś bardzo oryginalne, będzie śmieszniej. Tylko poczekam aż mnie coś natchnie bo na razie nic mi nie przychodzi do głowy, ale jak zmienię to Was poinformuję.

Gość elemka
Roznegliżowana niunia byłaby ok. Poza tym można zrobić tak, że za kazdym razem kiedy on będzie usuwał komenty można je ponawiać - zobaczymy komu się pierwszemu znudzi - chyba że zablokuje dodawania komentarzy ale myślę ż jest próżny i nie zrobi tego. a jeśli zrobi to bezie oznaczało, że jednak nasze działanie go wkurwiło!

Gość elemka
Sprawiedliwa - twoja Aleksandra brzmi bardziej przekonująco. Nie zmieniaj.

nio zaraz sobie taka fote strzele ze cezaremu cos stanie na widok takiej laski jak doda zdjecie dodam linka :D

zapraszam na swoj profilek :) jak myslicie spodobam sie Panu Cezaremu????? Plis powiedzcie ze tak :) czekam na komenty :)

Gość elemka
o kurde, ale się uśmiałam :):):) dobra jesteś!!

dziekuje :) maz moj siedzi kolo mnie i placze prawie ze smiechu ajajaj aj az mi sie humor poprawil :)

Gość elemka
tak, ten topik to jest świetny poprawiacz humoru od pewnego czasu. Z takich łajz to jednak trzeba sobie jaja robić bo na nic innego nie zasługują.

a poza tym sa rozne dziwne imiona ja znalam kiedys dziewcze o wdziecznym imieniu violetta kiełbasa :D roznie bywa :) a myslicie ze pan cezary tez chcialby wylizac cycuszki takiej lasce jak ja?? :D

Gość sprawiedliwa
nie ja nic nie wysyłałam.

Gość sprawiedliwa
Wiem, zmienę sobie dane na Diana Kapusta, może być?

Gość sprawiedliwa
Ogłaszam, że już nie jestem Aleksandra Maciejewska tylko Diana Petronela Zdzisława Oborowska - Gnojownik, zamieszkała w ZAD --------> KUNEGUNDA DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE!! :-)

Gość sprawiedliwa
zamieszkała w ZADUPIU I MAM 78 LAT :-)

Gość sprawiedliwa
------------> agnik (Szanujcie...)- wysłałam Ci zaproszenie do znajomych (to ja Diana Petronela...)

Gość sprawiedliwa
Kunegunda widzę, że obydwie jesteśmy mężczyznami! :-)