Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

labudka82

PORONIŁAM 2dni temu

Polecane posty

ufffffffffffffff Kochanie to ja ryzykuję dziś, rano opwiem. dziękuję wielkie!!! i przepraszam, że tak marudzę, a serio nie zanmy się, ale snilo mi sie twoje trojaczki... ;p buziole!!!!!!!!!! ide po moje sczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serio hehe wiem bedziesz sie smiac, ale w moim snie wyszlam pod sklep sporzywczy po przyjaciolke o imieniu koteczek i ona wychodzi z nierealnym potrojnym wozkiem i mowi ze tez nie wierzyla idziemy na spacer i ja spotykakm ksiecia i on przeprasza mnie i td...

hehehe ja jestem renata... miło mi tak w ogóle czas się przedstawić ;) mnie się podoba Renia tata mnie wybronił z Donaty... i tak jest dobrze ;)

wiesz przepraszam ze tak mysle ale pracowałąm kiedys z jedna renatą i byla dwulicowa.z taba gadala a inni wszystko wiedzieli. lepsze renia niz donata.

Słońce już czas na mnie... ostatnia szansa będę za parę godzin buzki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koteczek wrcóiłam... jutro musmy nadrobić, bo dziś nie mam sił pisać, napisz z rana o której się Ciebie wieczorkiem spodziewać... Labudka (?) ... ;(

LIST POŻEGNALNY NIESTETY cześć dziewczynki w pierwszej kolejności chciabym wam podziękować za wsparcie bardzo bardzo.gdyby niewy wpadłabym w depresje .byłyście dlamnie oparciem w trudnych chwilach.i za to dziękuję. mój mąż do teraz niewie że założyłam taki topik i w trudnych chwilach to wy byłyście dlamnie oparciem i pomogłyście mi się pozbierać. niestety ostatnio mam coraz mniej czasu ale zaglądałam żeby was poczytać.i cieszę się że jesteście chmurko z koteczkiem dla siebie oparciem.strasznie jestem ciekawa jak zakończy się historia chmurki i jeśli tylko będziecie chciały odezwijcie sie do mnie na meila.jeśli topik będzie istniał zaglądnę ale naprawdę niemam ostatnio czasu .koteczek powodzenia w firmie. życzę wam dużo szczęścia dużo dzieci i dużo miłości szczególnie dla chmurki naprawdę życzę ci dużżżżoooo miłości i w końcu spełnienia w macieżyństwiei niepoddawaj się tylko walcz o szczęście.szczerże właśnie się poryczałam chociaż właściwie was nieznam. renatko chmurko-do zobaczenia nad morzem :) dziękuję wam za wszystko 😘 😘

łłłłłłłłłłłłłłłoołłłłłłłłłłłłłłłłłłł Labudka powiem Ci, że zaskoczyłaś mnie. Hmmmmmmmm czyli już nigdy Ciebie nie przeczytam? nawet raz na tydzień? ;( ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koteczek wiem, że to dziwne stwierdzenie, ale w tym wszystkim najbardziej zabiera mi magię słowo ; KOCHAM CIę dlaczego tyle czasu czekajac na nie, teraz boje sie go sluchac ? nie chce go miec... miałam zamiar przespać się z facetem w dni płodne, ale z każdą sytuacją wycofywałam się gdy tylko mówił, że kocha., wiem ciesze się ale wtedy gdy on to mowi wiem ze gdybym zaszla w ciaze nie zostawilby mnie itd itd, a ja nie chce zeby mnie nastepny skrzywdzil!!!!!!!! wiem ze to egoistyczne i glupie bo jakies6 lat czekalam az to powie ale powiedzial to po tym wszytkim, jak ojciec kruszynki tak nas potraktowal...jak mi skarba zabrano , jak stracilam wiare w milosc i ludzi!!

było tak, że chciałam dziecko a nie faceta a skoro on powiedział, że kocha to nigdy w życiu nie wybaczył by mi tego że nie chce z nim być że chciałam tylko dziecko, a to wspaniały facet nie chce go skrzywdzic. i tu powstaje paradkoks marzylam zeby powiedzial kocham powiedzial to jakos magia znikla powiedzial ze chce ze mna zyc byc miec dzieci i juz nie chcialm z nim tego dziecka. tu sie koteczek nic kurwa kupy nie trzyma ;(((((((((((((((((((((((((((((((((( jak Ty myślisz o tym? jak Mężuś i Skarbuś?

poszłam na piwo z dobrym chumorem(chcoiaż dzień-masakra) i co? 3 godziny temat dzieci1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jejuuuuuuuuuuuu mam dosyć chcę nie pamiętać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chce już nie chce

;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((