Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

Horoskop erotyczny dla każdego.

Polecane posty

Gość Zenek27
Kopytko powiedz co ze mna co tam w sprawach sercowych u mnie wyczytałes?

Gość Zenek27
prosze Cie bardzo:) 28.04.88

Undostres - jesteś urodzona by zajmować się swoim pięknym domem, dziećmi, a także rozwijaćswoje duchowe i psychologiczne zdolności. Jesteś szczera, dobroduszna, swoja energię pożytkujesz głównie na to by podzielić się z ludźmi słowami :) Móiwsz dużo i szybko. Takze mozliwe że jestes bardzo przywiazana do tego co posiadasz, a może cierpisz z powodu tego że czegos ci brakuje. Niemniej jednak emocjonalnie uzależniasz się od tego co kochasz, a nawet od własnych wewnętrznych wartości. Jesteś aktywna intelektualnie i również takiego mężczyzny ci potrzeba. Zapomnial bym dodac że w małżeństwie również szczeście i głęboka więźz partnerem. Mogłaś coprawda w dzieciństwie przeżyć ciężkie i długotrwałe turbulencje, jednak wewnętrzna siła pozwoliła ci je pokonac i co najważniejsze obrócic na swoja korzyść.Możliwe zamiłowanie do podróży, nowoczesnych przedmiotów,. Z Twoim partnerem...coprawda możecie ze soba prowadzic ciche wojny o coś... ale generalnie jestescie do siebie mocno przywiązani i niewiele jest was w stanie rozdzielić... chyba że któres z was będzie chciało defintywnie zmienic swoje zycie, na co narazie się nie zanosi :) Większośćaspektów wskazuje na stabilność, głębokie przywiązanie mimo wszystko, cokolwiek by się nie działo, a momentami moze się dziać, jednak oboje jestescie w stanie duzo przetrzymac i iśćrazem jeszce bardzo bardzo długo. Jesli chodzi o niego to mozesz na nim polegac, nie zdradzi cię, jest monogamiczny i wierny aż po grób, mimo że czasami niedbały, może mieć kłopoty z mówieniem o uczuciach, ale przy odpowiedniej partnerce, która nie naciska aby ciągle wyznawał jej miłość on moze się otworzyć raz na ruski rok ale do porzadku :) Raczej jednak swoją miłość okazuje swoim oddaniem i trwaniem w najtrudniejszych chwilach. W zdrowiu i w chorobie... a to chyba najważniejsze prawda?

Gość zenek27
a ja kiedy:P

Gość ok zobaczmy
znow sie przaypomne jesli moge :),prosze o horoskop :) ja 23.06.84 on 25.12.78

Gość to nic dziwnego
niesamowite! spadłam z krzesła, kiedy to przeczytałam. Jeszcze nikt mi całej prawdy o mnie nie powiedział. może spróbuj z moim mężem: ON: 09.02.1968 Jeszcze raz dziękuję

Gość to nic dziwnego
tylko z tym ślubem lipa.....był skromny i tylko cywilny

Gość Aautumm
On: 31.03.1989

Gość Zenek27
Kopytko teraz ja teraz ja! :D

Przypominam się już chyba od dwóch dni... Bardzo jestem ciekawa !! Moja data 19.12.1990 (strzelec) , a jego 03.11.1984r. (skorpion). Jaki on jest w łóżku? Co by go najbardziej zadowoliło a co go najbardzij kręci (w łożku i wogóle u kobiet) ? Ewentualnie jak go można zaskoczyć? No i oczywiście proszę o horoskop erotyczny dla mnie i czy pasujemy do siebie. (on za mną szaleje) Pozdrawiam

Na każdego przyjdzie kolej, ale mi sie też juz czasem zamykają oczy :) poza tym mam masakryczne obowiązki. :)

Gość i ja i ja - dla mnie też pros
18.08.1967

Gość zenek27
Cwikło o co chodzi z tym kontaktem na emaila? Wysłałem Ci juz wiadomosc, ale nie rozumiem czemu nie mogles tego tu na forum napisac.

Gość i ja i ja - dla mnie też pros
18.08.1967 - kobieta :)

Jestem na 8 stronie przy Marcie 222 =] Sie namnożylo zaległosci na 4 strony. Auć. :) 🌻 dzieki za cierpliwość i zrozumienie. Jak będe miał trochę wolnego to to nadrobię :) 👄 po marcie ok zobaczymy samaaga martuditowskie spiewy ja zostałam pominięta 21.12.89 strzelec ona a ja 14.11.1963 Gosia. Pozdrawiam eveilina124685 tym sposobem dojdziemy do str 10

Gość martuditowskie spiewy
to ja cierpliwie zaczekam:) pozdr i życze Miłego Dnia:)

a później ja !!! i mój partner ja 03.06.1981 on 15.12.1981 proszę =)

Gość Mariuszszekk
22.11.1984 godz.15.30

Gość savanah_s
Cwikla kopytko- dziękuję za odpowiedź :) Mam tylko jedną uwagę: Twoje słowa: "Taka drobna uwaga, on może mówić coś, albo sposób w jaki mówi, co uświadomi ci twoją piętę achillesową, coś związanego ze znakiem byka, posiadaniem, finansami, gospodarowaniem, a także poczuciem estetyki i harmonii." Mogłabym coś więcej wiedzieć na ten temat, nie bardzo rozumiem... Dziękuję i Pozdrawiam 🌻

Gość seaaa
też proszę o horoskop :) ja 15.02.1984 on 14.02 1974 Pozdrawiam

Gość martuditowskie spiewy
halllllllllloooooooooooo?!:)

jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to i ja poproszę ur. 06.11.1982

Spokojnie wróce tu i nadrobie horoskopy. Jestem człowiekiem tylko w dodatku studentem i session jeszcze mnie obowiazuje, bynajmniej nie Jam Session, ...a szkoda :P