Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

Horoskop erotyczny dla każdego.

Polecane posty

Gość Pani Wazna
A bedziesz jeszcze tak mila i powiesz cosik na temat mojego Brata i jego kobitki?;-) Ona 19.03.1984 On 31.03.1984 Dzieki bardzo!:-)

Gość Pani Wazna
Niewazne;-)

Natilka, to kobieta z przyszłości. Niezidentyfikowany obiekt bujający w obłokach. Żyjesz w dwóch równoległych światach, jednym z nich jest twoja bogata i ciekawa wyobraźnia. Tolerancyjna, niezależna, dobroduszna. Skłonna do głębokich przemysleń,zdolności psychologiczne, melancholii, usuwanie się w cień, potrzebuje czasem przestrzeni tylko dla siebie, odrobinki samotności, mimo wielkiej sympatii dla ludzi. Może łagodzić spory między zwaśnionymi osobami. Sama jednak jest dosyć pamiętliwa (cechy skorpiona) ale raczej stara się zrozumiec w czym problem, niż obmyslac zemstę. Do skorpioniastych cech należą również zainteresowanie erotyką, ukryte pragnienia seksualne, wymaga starań aby było jej z mężczyzną naprawdę dobrze. Żadnego mdłego szybkiego i bylejakiego miziania. Z twoim partnerem, z racji tego iż jest nieco starszy i powazniejszy mogą wystąpic takie tam różnice pokoleniowe, które w sumie u was wcale nie musza wychodzic na wierzch. Jesteście raczej spokoną i bezkonfliktową parą. Może nawet brakuje trochę kłótni :) można ją potem zamienić na jakieś małe szaleństwo.On mi się wydaje temperamentny, ale trochę zbyt pośpieszny.

cieszy mnie to, że wam się te opisy mniej więcej zgadzają, ja sie w to zawodowo nie bawie, ale bardzo to lubie i raczej robie to na intuicje niż książkową wiedzę astrologiczną wg jakichs tam formułek. W ten sposób trochę się podszkalam :)

Gość mloooda.
mi tez mi tez. :D ja: 18.03.1991 moj chlopak: 24.05.1982

martusiaaaczek, to znów byczek pełną gębą. Kobietka pewna siebie, dobrze zarzadza finansami, moze być dobrami ziemskimi, i także jest w jakiś sposób duża :) tzn, może tak- ma dużo energii zyciowej którą roztacza wokół. Przyciąga do siebie pieniążki i różne cenne bardzo dobrej jakosci pzredmioty, jedzonko. W kontaktach miłosnych, trochę sama o sobie wie jaka jest, prawda? Trudno sięzdecydować i wybrać odpowiedniego kanddata. Wielu nadaje się na przelotne związki, ale na stałego partnera potrzeba kogoś z polotem, tu naprawde liczy sie inteligencja a nie słodkie kity. Poza tym jesli już znajdzie się odpowiedni kandydat, to musi pozwolic jej miec tyle przestrzeni aby mogła rozwinąć skrzydła. Świadomość własnych predyspozycji uczuciowych może trochę uwierać, ale jesli się pozna kwintesencję problemu, to można go łatwiej pokonac. Mogło być ostatnio nerwowo i stresowo, to potrwa jeszcze kilka tygodni a potem będzie można odetchnąć i spojrzeć na wszystko z zadziwiającym dystansem.

Gość milankam
już nie mogę się doczekać :)

Gość tiger
on 09.12.1981,co powiesz na mój temat?

milenkam - Sloneczny i księzycowy byczek. To znacz że jej energia życiowa, o jak postrzegają ją inni ludzie to co im daje, współgra z tym co czuje w głębi duszy. Jako dojrzała kobieta, nie musi wcale udawać księżniczki z perłami, choć pewnie różne błyskotki jej się podobają, ale raczej w dobrym stylu, może bardziej antyki, starocie, cos etnicznego, orientalnego? ;) Wnętrza, jej własny dom jest napewno ciekawie urządzony. Musi się w nim po prostu dobrze czuć.Nawet jeśli nie mieszka w willi z basenem, to widać tam kobieca ręke z odrobina artyzmu, bowiem twoja wenus (gust) znajduje sie w wywyższeniu w znaku Ryb. Daje to pewne uzdolnienia. Jednak również symbolizuje stosunek do otoczenia i uczucia. Jesteś nietypwtym byczkiem, ponieważ większość osób uznaje je bardzo powierzchownie i pochopnie za materialistów. Ty jednak potrafisz się dzielić tym co masz. Lubisz opiekować się chorymi osobami, być moze także starszymi, dziećmi, masz w sobie dużo empatii i zrozumienia dla cierpiących osób i tych którzy przychodzą ci się wygadać. Daje to także osobe trochę naiwną (bynajmniej nie dasz się wciągnąćw lewe interesy ani inne oszustwa), jednak jestes podatna na wykorzystanie przez wampiry emocjonalne. pewne cos o tym czytałaś. Jesteś bardzo wrażliwa i subtelna, niektóre osoby moga to wykorzstać przeciw tobie. Szczególnie mężczyxni. Możesz trafiac w życiu na nieodpowiednie typy. Masz skłonności do refleksji, zainteresowania filozofią, religiami lub kulturami. Prawdopodonie szybko mówisz, a raczej czasem cos ci się wyrwie niechcący i potem żałujesz. Jednak taka bezpośredniość ma swoje zalety. :) Możesz odważnie wyrazać swoje poglądy. Bywasz błyskotliwa, zaskakujesz słowem. Mogłas doświadczyćw życiu, szczególnie w dzieciństwie wolno postępujących ale patrząc z dystansu dość trudnych zmian. Byc może zostałas narażona na cierpienie, śmierc kogos bliskiego, lub chorobe. Mąż hulaka i dusza towarzystwa niemile widziany. Raczej w granicach normy, ani też cieple kluchy w papućkach. Wrażliwy i cieply, ale z wyobraźnią. Taki który dopełni wasz dom, moze coś upoluje :) zabierze dzieciaki na wycieczke, zbuduje domek na drzewie i czasem za duzo pogrzebie przy samochodzie. ;)

Inga i tyle ... tego samego dnia i w tym samym roku? Możemy rozszerzyć o godzine i miejsce urodzenia, wtedy uściślimy na czym polegają wasze subtelne różnice. Prawdziwy horoskop własnie tak sie robi, ja tutaj z racji pośpiechu podaję naprawde takie ogólne informacje, główne predyspozycje psychiczne czlowieka, które wcale nie musza występować tak na mur beton. Nawet bliźnięta urodzone 2 min po sobie czyms się róznią prawda? Tylko jeden kaczor został prezydentem :)

Gość martuuuusiaczek
cwikla kopytko jestes genialny! to wszystko co piszesz to prawda! Trafiłes w 90% podziwiam i dziekuje;*

Gość milenkam
Dziękuję. Jeśli to tylko intuicja, to masz talent. Nieprawdopodobne, ale wszystko się zgadza. Jeszcze raz dziękuję :)

la cubanita - diabeł wcielony, trzeba ganiac ze święcona wodą 🖐️ Dobra a teraz powaznie. To urocze dziewcze pełne miłosierdzia dla ludzi, wesoła, żywa na zewnatrz, w środku jednak paroma rzeczmi się przejmuje. Nie będę szukał cię na topiku o dietach, ale coś wskazuje na to że również możesz miec problemy z nadwagą, być dużego wzrostu, albo wskazuje na wzrastanie duchowe i religijność. (narazie nie potrafię dokładnie rozgraniczyć tej duchowości od cielesności wielkiego Jowisza który patrząc z Ziemi znajdował się w momencie twoich narodzin "na słońcu" czyli w tzn konunkcji ze słońcem") Są pewne rzeczy czasami, które chciałbys zrobić, ale nie mozesz, albo cos ci to utrudnia. Może to jest energia twórcza, którą warto by gdzies spożytkować. Zdolności pisarskie gdzieś tam sie tlą. odpowiedni partner, to taki postrzeleniec jak ty , moze byc podróżnik, filozof, prawnik ,albo spokojny raczek ;) Masz ostatnio troche przydeptujące ciężkie czasy zmuszające do mobilizacji i skupienia, no i lepszej organizacji czasu. Moze uzalezniająca kafeteria zabiera ci mlodość? :P

Gość ....klhklg..hfd
Agnieszka 22 marca 82 ja tez poprosze :)

Chat - Chat czyli Patrycja. To taka typowa uczuciowa rybka, odrobine przewrażliwiona, ale za to z ciętym języczkiem. mimo iż zazwyczaj nie chce nikogo urazić i stara się być taktowna, to nie zawsze jej to wychodzi, za to na jaw wychodzi szczera opinia. ;) Widać niecierpliwość, nuży ją oczekiwanie. Oscylujesz między tym czego pragniesz dla siebie tak naprawde, a tym czego wymagają od ciebie inni . Jesli chodzi o partnera życiowego, ne ma tu miejsca na mrzonki. Przykładasz wagę do wykształcenia, osiągnięć czy, ambicji, aspiracji mężczyzny. Raczej porządny i zadbany. Mogą występować pewne problemy z zawarciem małżeństwa. Możesz za bardzo naciskac na partnera lub sama być strona która nie chce papierka. Jednak szykują się zmiany w zyciu uczuciowym. nagłe zmiany decyzji, może jakaś odmiana wyglądu, jakiś nowy styl. Także na polu intlektualnym jakieś burze magnetyzne sie zbliżają ;)

Reszta jutro bo musze rano wstać wcześnie. :) 👄 🌻 P.S mój własny horoskop jest bardzo nieciekawy :)nudny jak flaki z olejem :classic_cool: 🖐️

Gość natilkaa
ja - 25.06.1987 , on - 30.07.1987 prosze napisz do czego to prowadzi. pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

Kopytko👄 No!No!No!..... co za TALENT:classic_cool: mój Amigo 🌼 Generalnie jestem sceptyczna jeśli chodzi o horoskopy, ale widze, że jesteś wyjątkowy:) Dopiszę się do listy oczekujących, jeśli pozwolisz;):D 17.06.1988 ❤️

iza 35709234570 - bylas przed chat-chat. To osoba która stara się rozwijac przez działanie twórcze. Potrafisz dodac ludziom odwagi i pewnosci siebie, której i tobie nie brakuje. Potrafisz wzbudzac entuzjazm innych, możliwe zdolności aktorskie, a także logicznego myślenia, powodzenie w naukach scisłych, prowadzenia interesów, moze być autorytetem, szefem, przełożonym, nauczycielem, lub kims wysoko postawionym. Osoba dokładna i obowiązkowa. Mozliwy nadmierny krytycyzm w stosunku do ludzi, ale nie brak optymizmu i sympatii. Czasami można zgubic się w szczegółach i trzeba zaczynac wszystko od nowa, albo przynajmniej cofnąć sie o krok do tyłu. W miłości równiez bardzo ostrożna, rozważna. Ubiór raczej schludny i klasyczna elegancja , ale bywa że z jakims ciekawym dodatkiem. Poza pracą cos wygodniejszego, np styl safari ?:) Cechuje Cię żywe usposobienie, szczerość, otwartość i ruchliwość, ale Twoja natura jest niestała, ulegająca humorom. Często zmieniasz miejsce pobytu, potrafisz się dostosować do otoczenia. Lubisz aktywność fizyczną i sport. Zwracasz uwagę na rozwój wewnętrzny. Sięganie i propagowanie swoich ideałów daje Ci wewnętrzne zadowolenie. Lubisz poznawać ludzi, przebywac z nimi, wystawiac przyjęcia i podróżować. Chętnie przekazujesz innym swoją wiedzę. Ujemne wpływy - brak przezorności, ryzykanctwo, krnąbność, buntowniczość, a nawet niemożność podporządkowania sie w sytuacjach koniecznych. Mężczyzna moze być w typie panny, oczytany bywalec świata, taki który potrafi wyrazic swoje zdanie na kazdy temat, ma swoje pasje, z którym nie można się nudzić, ale nie leń i nie postrzeleniec.

Czeslawwwwa - 20.03.1957 Odpowiadając najpierw na twoje pytanie- księżyc również spelnia bardzo ważna role w naszym horoskopie, tak jak każdy inny element. Słońce to nasza energia życiowa, którą eksponujemy na zewnątrz, to cechy z którymi najbardziej sami sie identyfikujemy. Natomiast księżyc to emocje, podświadomość, wpływ przezyć z dzieciństwa, nastrój, samopoczucie, zdrowie, dzieci, a także sposób seskualnej ekspresji. Najlepiej można zbadac jego połozenie podajac dokladniejszą godzinę, ponieważ czasem w ciągu jednego dnia moze przejść przez 2 znaki zodiaku. Prawdopodobnie jestes osobą wszechstronnie uzdolnioną. Możesz byc odrobinę niesmiała, niewerbalny przekaz myśli, emocji i uczuć poprzez literaturę, sztukę. Potrafisz zrozumiec problemy innych ludzi. Uczucia i roztargnienie moze zapanowac nad rozumem. Ksieżyc w strzelcu może sugerować zamiłowanie do filozofii, podrózowania nie tylko cialem ale także duchem, w wyobraźni. Mimo wrazliwej natury mozesz wykazywac skłonności do gwałtowności, nierozważnych słów, ryzykanctwa, buntoniczości ,samowoli, co może spowodować że znajdziesz sobie wrogów i ludzi nieprzyjaznych , chcacych cię wykorzystać. W małżeństwie moga pojawiac się przeszkody, okresowe przygnębienie. Jestes jednal osoba świadomą swoich wad, ukrytych ran które wpływaja na decyzje, popełnionych błędów, potrafisz się do nich przed soba przyznac i wyciągnąć z nich właściwe wnioski.

Malinowa truskawka teraz powinnas być ty, ale nie podałas mi roku urodzenia. Wiem tylko ze 15.03 ale to trochę za malo :)

Pani Ważna : dziewczyna twojego brata, to może nie wygląda, ale jest bardzo wrazliwa osobą, przeżywająca głeboko wszystko, do wszystkiego podchodzi emocjonalnie, może mieć skłonności do melancholii, smutku, prowadzi wewnętrzne walki sama z sobą. Jest jednak dosyć wyraźnie w otoczeniu, trochę indywidualistka, trochę nieufna, za to pyskata. Może pomagac ludziom bezinteresownie, jest zdolna do poświeceń, ale powody takiego postępowania może mieć bardzo dziwne i mroczne podłoże w jej duszy, moze byc poczucie winy, obwiniac sie o coś niepotrzebnie i próbowac to wynagrodzić. Mężczyzna powinien zaspokoić jej głód zarówno intelektualny jak i zapewnić emocjonalne bezpieczeństwo. nie wolno jej dołować, wysmiewać, ale pracowac na jej zaufanie. Spory temperament seksualny, w późniejszym wieku sklonnosci do perwersji, co moze sie wydać się dla nektórych zaskakujace. Twój brat: Na zewnątrz pełen energii, pośpieszny, niecierpliwy, również duzo mówi, albo i śpiewa. Wewnątrz niespokojny duch, ma cos z włóczykija, bywa roztargniony a momentami obrażalski ( cos go ugryzło). Może mieć sklonność do szukania sobie dziwnych kobiet, w jakiś sposób odmiennych, albo z innego kraju. Cos mi się zdaje ze ta jego trochę taka "inna" jest ;) Niemniej jego ciety język moze jej dzialac na nerwy i ranić ją naprawdę dogłębnie, działać na najczulsze punkty. Z jednej strony pomaga jej wiele rzeczy sobie uswiadomić, ale jak wiadomo to bywa bolesne jeśli odkrywa to osoba najbliższa. On może chcieć manipulować ją, albo sprawić ze ona będzie uzależniona od niego ale moze przez to wewnętrznie cierpiec. Jeśli ma być fajnie i zgodnie, to oboje powinni uważać na słowa, pomyśleć najpierw i zastanowić się, bo mogąze soba walczyć. To wielka milość która moze się skończyc wielką nienawiścią, jeśli nie doszukają sie w sobie wzajemnego zrozumienia. Wydaje mi się że na pewnych plaszczyznach ono już jest, bo swietnie im się ze sobą rozmawia - o rzeczach przyjemnych, ciekawych, kiedy oboje mają dobry nastrój.