Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

Horoskop erotyczny dla każdego.

Polecane posty

Mala lady moge ci się tu rozpisac o archetypach skorpiona. Np jest kilka typów skorpionów do rozróżnienia. jaszczurki, pająki, sfinksy i orły :) Do którego ty się zaliczasz?

cwikle a mam prosbe malenka po znajomosci mozesz jeszcze dla mojej hmmm.. kolezanki ;-) aneta 27 lipca 1978 pleaseeeee specjalnie zapytalam ja o dokladna date urodzenia :P

Gość ok zobaczmy
przypominam sie :) ja 23.06.84 on 25.12.78

Gość Gosiaczeeeeeeek
a ja też mogę poprosić? 12.09.1979 Dziękuję!!!

Gość alusia23
15.09.1985 a co powiesz o mnie?????????

Gość elka patelka
Pięknie proszę Ela - 21 wrzesień 1979, dzięki :)

No nie wierzę!! PO PROSTU REWELACJA:classic_cool: Kopytko 👄 trafiłeś w 10!! (tylko z ta śmiercią obys się tutaj mylił, qrcze to mnie lekko zmroziło:O) Ale wszystko inne, no nie wierzę, ale się zgadza. Uwielbiam gadac, czytac…..sport jasne, turystyka też, aktorstwo to moje marzenie,niestety troche nie w tym kierunku sie ucze, poza tym bardzo szybko się zakochuję, ale jeszcze szybciej odkochuje;)……uwielbiam romantycznych mężczyzn(tak liczyłam na Romantyka, a on mnie olał:()…….a tak serio to jest ktos w moim sercu, ale czy to ten?? to się niedługo okaze……i w ogole bla bla bla wszystko tu się zgadza:), nie obraz się, ale normalnie to by mnie nie wzruszylo bo tak można napisac o każdym, tak mysle:P jednak jest cos czym powaliłeś mój sceptycyzm……… z tym dzieciństwem mnie naprawdę zaskoczyłeś,!! Miałam nie tyle inne, co beznadziejne kilka bardzo dlugich lat i bardzo trudne relacje z Mama, a właściwie ich brak:( bo po rozwodzie rodzicow Mama z siostra przeniosły się do europy a ja zostalam z sama ojcem .zawsze oboje głupio to tłumaczyli a ja nigdy nie przestane uwazac ze to było cholernie nie fair….bo chociaz bylam „oczkiem w glowie” tatusia to tak teskniłam i kochalam Mamę, ………a jednoczesnie tak strasznie wtedy nienawidziłam, nawet do telefonu nie chciałam podejść, taka prawda:O…duzo pozniej dowiedziałam się, ze to z winy mojego Taty,, ale wowczas uważałam ze ta ZŁA to Mama, tym bardziej, ze wyszla poraz drugi raz za maż…a mój Ojciec….no coz, przez te wszystkie lata miał stado „uwielbianych przeze mnie „narzeczonych”:P:P ktorym„umilałam” zycie jak potrafiłam, a inwencji wtedy mi nie brakowalo:D:D …..o matko ale się rozpisałam…. pieprzyc to:P:P Kopytko:classic_cool: jestes WIELKI 👄 👄👄 dziekuje🌼 PS> a jeśli chodzi o ten drugi post to niestety nie domyślam się ……:) ale chciałabym wiedziec;)

No dobra to ja ci powiem czym to sie różni. Jedne sa te typowe zazdrosne o wszystko i plujace jadem- to sa te jaszczurki ;) Pająki to równiez takie mroczne dusze, troche opętane seksem, ale z większa głębią, interesują się zagadnieniem smierci, przemijania itp. okultyzmem może też. Strasznie uogólniam, bo nie mam przy sobie żadnej mądrej ksiązki. Sfinksy i orły czy tam jakies złote ptaki ;)- to już stworzenia o wyższych aspiracjach, zdolnosciach psychologicznych., to właśnie osoby mające silny związek z tym znakiem zostają np. chirurgami, pracuja w krematorium, prosektorium itp., wybieraja ekstremalne zawody, ekstremalne sporty , ekstremalne życie pełne adrenaliny. Generalnie każde z nich charakteryzuje duża emocjonalność, wewnętrzny magnetyzm, ale każde na swój sposób to interpretuje i wykorzystuje w zyciu, jedni tak jakby o tym nawet nie myślą a za to mają dużą charyzme i wiele ofiarują światu z siebie samych ( to te sfinksy i orly), a niektóre emanują własnym ego trochę na pokaz, chca czuc się wyjątkowe ( to te mniej świadome) Ludzie jednak nie zwsze są określonym typem, tak jak rzadko bywa 100% choleryk czy melancholik. Jestesmy zazwyczaj mieszaniną czegoś wybitnego z prymitywnym, stąd się chyba bierze normalność, a wyjątki w jedna lub druga stronę potwierdzają teorię krzywej Gaussa ;)

no to mi zaimponowales:) ja chyba tez mam kazdego po trochu... lubie sporty ekstremalne, i wiesz co nawet troche mnie ciekawi pojecie smierci... bo to w sumie dziwna sprawa, niezroumiala dla nas... czyli wychodzi maly mix;)

Ja: 08.11.1989 Mój: 30.10.1989 Mogłabyś coś naskrobac o nas?:) a takie pytanie poza głównym wątkiem...ten proigram to Urania?

Gość ćwikusiu kopytko
prosze ładnie zrób mi horoskopa na 8 lipca 1981:)

Przypominam się !!! Moja data 19.12 (strzelec) , a jego 03.11 (skorpion). Jaki on jest w łóżku? Co by go najbardziej zadowoliło a co go najbardzij kręci (w łożku i wogóle u kobiet) ? Ewentualnie jak go można zaskoczyć? No i oczywiście proszę o horoskop erotyczny dla mnie Pozdrawiam

Gość to nic dziwnego
się przypomnę jeszcze raz: 07.11.1974 :)

Gość zenek27
Dzięki za piosenke:D To niesamowite jak sie zgadza wszystko:P A z tym Kultem trafiłes w 10tkę! Od zawsze słuchałem takiej muzyki, kiedys nawet grałem w zespole. Z tymi uzywkami tez sie wszystko zgadza - jestem alkoholikiem, od roku nie pije, terapia i spotkania z AA pomnagaja:) Takze szacun dla Ciebie:D