Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

Horoskop erotyczny dla każdego.

Polecane posty

Gość taka anka
Ja też jestem ciekawa co o mnie napiszesz- 28.09.1985

05,11,1984 no to ja teszzzzz Mialaś kiedyś depresje, albo chociaż napady melancholii?? Masz zmienna nature, troche impulsywną, szybko zapominasz, mimo że jesteś skorpionem, co moglo by to nie pasować, a jednak...czasem twoje decyzje nie sa do konca przemyslane, ryzyk fizyk. Temperament dosyć gorący, dla romantycznych kolegów moze być zbyt szybko :) Uparcie chodzisz własnymi scieżkami, i zazwyczaj nie ma dla ciebie niemożliwego. Jeśli chidzi o wybór partnera, raczej przygody nizstałe związki, a jeśli stały zwiazek to tylko z kimś naprawde godnym uwagi, ambitnym, inteligentnym, jesteś tolerancyjną osobą. Nie lubisz uprzedzeń i sama ich nie posiadasz. Twój partner musi podobnie jak ty lubic cieszyć się życiem, nawet jeśli ma sie troche w nim przesrane i bawić się mimo wszystko. :)

aramanda jestem pod wrażeniem twojej nietuzinkowej osobowości. Pracowita i zarazem kreatywna, pomyslowa osoba z wyobraźnią, także przestrzenną :) moze architekt? :D Moze projektujesz wnętrza? Potrafisz znakomicie połączyć swoja głęboką intuicję z umiejętnością rzetelnej oceny, także cechuje cie nieprzecietna spostrzegawczość. Lubisz dzieci i mozesz mieć ich w przyszlosci duzo:)

Gość georgee
Hej a ja? :) 21.07.1959

taka anka Jesteś panną , i kilka jej cech mozesz posiadać, jednak posiadasz intelektualne cechy lwa tj, lubisz błyszczec inteligencją i poczuciem humoru, jesteś optymistką , wierzysz we własne sily, nie lubis uczyć się regułek. Inni ludzie odbiereją cię jako osobę ciepląserceczną i przebojową. Aby ci tyle nie slodzić, całkiem możliwe ze czasami się zgrywasz :) jeśli tylko dla zabawy to nie grzech. Lubisz byc lubiana :) W miłości potrzebujesz ambitnego, serdecznego faceta , który będzie dumny z twoich osiągniec i będzie cię wspierał, a nie zazdroscił czy rywalizował z tobą (od tego są inni ludzie) Moze jesteś czasem lekko cyniczna, ale za to żywa i otwarta.

Gość georgee
M

Gość taka anka
hmm, a nie jestem wagą? powiedzmy że częściowo się zgadza,może nie do końca, ale jak się poszuka to sie znajdzie:) dzięki

Gość a mi powiesz
a ja też chciałbym wiedzieć 09-08-1987 bardzo bym prosił, dzięki śliczne z góry pozdrawiam cię

Georgee Ktoś mógłby pomyslec, nieśmiały raczek, ale jesteś dobrym uwodzicielem. Zdeterminowanie, odrzucenie wszelkich ograniczeń. Samodzielność połączona z pogardą dla konwencji. Gwałtowność, nieliczenie się z nikim i niczym. Ciągłe napięcie spowodowane przerostem ambicji i nadmiarem energii. Ekstrawaganckie zachowanie rzadko tolerowane przez otoczenie. Silny wpływ magnetyczny zwłaszcza na płeć przeciwną. Dar uwodzicielstwa. Ujemny wpływ - Brak stałości, traktowanie miłości jako przygody. Chociaż u ciebie niekoniecznie, bo wenus w pannie jest stała i wierna, a moze po prostu szukasz takiej :) trochę grzecznej dziewczynki. Masz ogromną siłę pzrebicia, potrafisz wpływac na ludzi. jeśli urodzony po 18 to bardziej wrażliwy i uczuciowy, jeśli przed 18 to bardziej samotny w tłumie, nieumiejący odnaleźć swojego ideału w tłumie pięknych wspaniałych istot jakimi są kobiety.

cwikla kopytko :) proszę ja też chcę 09.12.84

Gość to teraz ja bede
to teraz ja 22.02.78 :)

cwikla mozesz mi dac na maila link do tego programu ktorego uzywasz do horoskopu?

Gość georgee
Dzięki wielkie, cwikla kopytko 🖐️

Some Bizzare jesteś troche podobna do koleżanki wyzej, amarandy, gdyż urodziłyscie się w tym samym okresie Koziorożec 89rok, podobne aspekty na niebie, również podobne cechy osobowości, jednak u some bizzare księzyc jest w skorpionie , czyli intensywność doznań, przeżyć, znakomita pamięć, także do urazów =] jak się obrazi to tylko raz w życiu. Trudno wybacza, nie poda pierwsza ręki., a jeśli nawet by się na to zdobyła, to zaufania nie będzie amen i krzyżyk na droge. To również oznacza głębię myśli, przenikliwość, w seksie trzeba się dla niej naprawde starać. Idealny partner- odpowiedzialny marzyciel, ale takie rzeczy to tylko w Erze ;)

taka anka sory żle chyba wpisałem twoje dane.... :] faktycznie 28.09 to aga :o teraz wpisałem poprawne dane i mi wyszedł troche inny wykres :]

Pani Marta- ten program jest rozyjski ale tez ma wersje ang, nazywa się ZET8 jest darmowy, ale interpretacje trzeba mieć w glowie , albo poszperać troche po stronach astro.

Gość to jeszcze ja Kobieta
01.06.1947

taka anka jesteś schludnie i ladnie ubraną gadułą :) Duża wage przykładasz do higieny i porzadności u faceta, ordnung muss sein.

bardzo bym cie prosił laskie bierzcie tego gościa, nie dośćże ambitny i pewny siebie, to jeszcze szczodry, obsypuje kobiety kwiatami, jest szarmancki i traktuje je jak damy :) Może się czasem wydawać ciut zarozumiały, ale mozecie mu to wybaczyć. Obdarzy wasz dom ciepłem, zadba o to by dzieciom niczego nie zabrakło, zawsze bedzie was chronił, obroni przed złymi zbirami. Ale uwaga, flądry nie mają u niego szans, kobieta musi być równie ciepłą istotą , piękną, uśmiechniętą i wartą tego wszystkiego. Nie od razu można poznac która się nadaje, dlatego moga wystapić dylematy u tego pana. ;)

Gość la cubanita
cwikla kopytko teraz napisz swoj horoskop:) i moze kolegi tez:D

Gość georgee
Cwikla kopytko - a ja szukam takiej troche grzecznej czy takiej troche niegrzecznej dziewczynki? Tam "zjadles" "nie", czy jest dobrze tak jak jest? :D

Gość taka anka
no to czekam na dane z poprawionego wykresu:)

Gość taka anka
aha, juz są , dzięki;)

gazna- skacze z kwiatka na kwiatek :) jest oryginalna, postrzelona, optymistka ze skłonościami do czynienia poezji, lub jakichkolwiek iluzji :) moze w mowie czasem bywa zawiła i niezrozumiała, moze mówi półsłowkami, lub aluzjami :) Niezbyt przejmuje się miłostkami, jak ją rzuci chłopak to raczej sie nie pochlasta, a własciwie po co mialby ją rzucać? :) Jeśli urodzona w nocy po 22:00 to powyższy opis moze być zbyt surowy i istotka ta moze okazac sie w głębi duszy bardziej uczuciowa i rodzinna niz mi się zdaje że narazie daleko jej do tego :P

Gość 123buziaczek
JA 02 05 1987 on 11.12. 1987 HMM co widzisz:)