Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexi_zelasko

mam małe cycki

Polecane posty

Gość małe są cool

ja też :O miałam ten sam problem, ale kupiłam se bikini z usztywniany stanikiem (coś jak push-up) i jest ok ;]

Gość oj ja tez mam małe
żałośnie małe cycki mam, ale znalazłam taki plazowy bistonosz, w któym czuję się swobodnie i mam zamiar w nim wystartować w tym sezonie :D plaza, basen to miejsca nie tylko dla kobiet z idealnym ciałem, zgrabnym tyłkiem i biustem, bez grama sadła czy celulitu, w dodatku gładkim i opalonym juz przed sezonem :D odwagi ! znajdź sobie odpowidni cyckonosz i startuj {kwiat]

Dokładnie! :) Moje wymiary też do idealnych nie należą, ale nie chowam się z tego powodu w domu. Jak już pisałam-z biustonoszem jakoś już sobie poradziłam (Bóg zapłać temu, kto wymyślił push-up), a jeśli chodzi o tłuszczyk po zimie-jestem w trakcie zwalczania :D Opalenizna? Wykoczę na 10 minutek na solarium przed wyjściem na plażę i będzie ok :)

Gość 150kg-men
a ja mam całkiem spore !

I nie przejmuj się 🌻 Są jeszcze faceci ( w tym mój :P), którzy wolą małe cycki :D 70B :O

hehe no, no przy wadze 150 kg to na pewno :) jeśli chodzi o mnie to w momencie, kiedy przybieram na wadze-tłuszczyk groamdzi mi się na brzuchu, udach i bioderkach :O Szkoda, że nie na cyckach jak być powinno...